TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
 • TickRask og diskret levering
 • TickFri frakt ved kjøp over 499 kr

  Voksenleketøy

  Leter du etter leketøy for voksne? Her har vi samlet noen av de mest populære produktene innen voksenleketøy. Voksenleketøy finnes i mange forskjellige utgaver og varianter, og du finner leketøy til både kvinner, menn og par.

  Mest solgte produkter

  Voksen leketøy - voksne skal også ha lov til å leke

  Leketøy til voksne er vår spesialitet

  Å leke er noe som for mange tenker er forbeholdt barn, og som det forventes at du vokser av deg når du blir eldre. Dette synes vi i Sinful er helt feil. Vi ser på lek og spill som et av livets små gleder, uansett hvor gammel du er. Derfor har vi spesialisert oss på leketøy til voksne. Sex er nemlig en viktig del av voksenlivet, og i den perfekte verden er det både variert og lekent. Leketøy til voksne er et begrep som favner mye, så på vår hjemmeside har vi delt det opp i kategoriene sexleketøy kvinner, sexleketøy menn, sexleketøy par og fetish sexleketøy til dere som liker de litt mer kinky leketøyene. Gi deg selv litt tid til å kikke igjennom kategoriene - kanskje finner du noe du ikke visste at du likte?

  Vår sexshop startet med to personers ønske om å kunne kjøpe erotiske produkter uten at dette betød at de skulle gå ned i et mørkt kjellerlokale, eller besøke smakløse nettsider. Drømmen var å skape en erotisk nettbutikk med et stort utvalg av leketøy til voksne som var sikre i bruk og tiltalende i designet, og som ikke minst tiltalte alle aldre, kjønn, preferanser og seksuell legning. Den drømmen har nå blitt virkelighet. I dag har Sinful over 500 000 kunder i Norden, samt nettbutikker som henvender seg til andre deler av Europa. Vår lekne reise har akkurat startet, og vi håper du vil være med på den.

  Hva er voksen leketøy?

  I dag finnes det en hel del voksen leketøy på markedet og derfor er det ikke en enkel måte å definere dette på. For kvinner finnes det blant annet klitorisvibratorer, dildoer, vaginakuler, magic wands og så videre. Vi har til og med egne glidemidler til kvinner, og orgasmekremer som øker den seksuelle nytelsen.

  Menn kan velge blant masturbatorer, realistiske vaginaer, sexdukkerpenisvibratorer og prostatastimulatorer. Dessuten finnes det verktøy som for eksempel penispumper, penishylser og penisringer, som både kan hjelpe deg med å få og holde på ereksjoner. Forskjellige typer penisforlengere er også svært populære da de har en varig effekt, i motsetning til ringene og pumpene.

  For par finnes det alt fra kondomer (som strengt talt ikke er et voksen leketøy, men som vi selvfølgelig også har i vår sexbutikk), parvibratorer, sexhusker, og sexspill, som kan gi parforholdet et friskt pust.

  I vår sexshop har vi sexleketøy fra hele verden og fører blant annet populære merker som Womanizer, Satisfyer, Velve, We Vibe, Fleshlight, Obaie og mange flere. Det finnes naturligvis også voksen leketøy av det litt mer kinky slaget. BDSM-entusiaster kan velge blant et stort utvalg av håndjernmansjetter, bondagetau, spreader bars, BDSM halsbånd, gagballs osv.

  Vil dere utforske SM-leker har vi dessuten en stor mengde BDSM pisker og spanking paddles for å gi partneren din en smekk, samt brystklemmer og pumper som kan brukes både på brystvortene og klitoris for å øke sensitiviten. I tillegg til voksen leketøy har vi også et stort utvalg av sexy dameundertøy, deriblant selvsittende strømper, babydolls og åpne strømpebukser.

  Hvilke leketøy for voksne trenger du?

  Leketøy for voksne er populære av mange grunner, så vi skjønner godt om du synes det er vanskelig å vite hva du trenger og ikke. Noen bruker erotiske produkter for å tilføre litt krydder til et allerede velfungerende sexliv, mens for andre kan det være måten å oppnå en ellers uteblivende orgasme, enten alene eller sammen med en partner.

  De kan også være et hjelpemiddel hvis det på grunn av alder eller sykdom er vanskelig å få kroppen til å samarbeide, selv om du fremdeles har lyst på sex. Noen ganger er det kanskje bare hverdagsstresset som overvelder forholdet og sexlivet? Da kan leketøy for voksne være en praktisk måte å åpne opp for snakken og finne tilbake til hverandre. Uansett hvilken anledning du har for å bruke erotiske produkter, vil vi støtte deg og gi deg rett i at det er en veldig viktig og riktig grunn til å bruke sexleketøy.

  Vår holdning til erotiske produkter er åpen og fordomsfri. Vi har masse kunnskap og innsikt om våre varer, og velger kun ut det beste som finnes på markedet. Du er nemlig grunnen til at vi har et bredt sortiment, for hos Sinful skal det være noe for alle. Det spiller ingen rolle om du trenger en liten boost til ditt eget sexliv eller er ute etter noe som du og partneren din kan nyte sammen. Vi har leketøy for voksne som alle kan få glede av.

  Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  TickRask og diskret levering
  TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful