Sexleketøyssett

Hvorfor nøye seg med ett enkelt sexleketøy når man kan få flere? Med et sexleketøyssett og sexleketøysbokser kan dere pirre og stimulere hverandre med ulike typer sexleketøy og dermed få det optimale ut av deres sexopplevelse. Sexleketøyssett gir dere ekstra mange lekemuligheter i eller utenfor soveværelset. Blant Sinfuls store utvalg vil dere helt sikkert finne et sett eller en boks som passer for dere.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Baseks (1)
Fetish Fantasy (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Fun Factory (1)
Kokos (4)
Lovers Premium (2)
Magic Motion (1)
Mixed (1)
Obaie (2)
Rianne S (2)
Screaming O (1)
Shots Switch (1)
Shunga (1)
Sinful (2)
Sinful Æsker (12)
ToyJoy (4)
Womanizer (1)
You2Toys (8)
Vis alle 49 produkter
Du har sett 42 av 49 produkter
Vis flere

Sexleketøyssett - få alt i ett

En boks - masse muligheter

Når du skal investere i sexleketøy uten å vite så mye om det, kan utvalget virke ganske uoverskuelig. Det finnes nemlig utrolig mange ulike valgmuligheter. Og hvordan finner man egentlig ut hva man helst vil leke med? En god mulighet er å velge et sexleketøyssett som inneholder alt hva du trenger for å få en god opplevelse med sexleketøy. Mange sexleketøyssett er inndelt i temaer, slik at du enkelt kan finne noe som passer for deg. Hva med en nybegynnerboks, som inneholder alt du trenger for å komme godt i gang med sexleketøy? Eller leter du etter noe som kan gjøre den romantiske helgeturen litt mer spennende? Kanskje finner du bondage appellerende, men vet ikke hvordan du skal komme igang på en okay måte? Det er nettopp dette våre sexleketøyssett er til for.

Noe av det beste med disse settene, er at de tilbyr deg en variert opplevelse. For selv om noen av leketøyene i esken ikke er noe for deg, kan det være annet i esken du ikke hadde tenkt på selv, og som du finner ut av at var veldig interessant å leke med. Det er også en billig måte å prøve ut mange ulike ting uten å skulle investere i alle de forskjellige produktene hver for seg.

Første gang du prøver analsex? Eller kanskje bondage?

Sexleketøyssett er kanskje spesielt gode i situasjoner hvor du enten 1) ikke har prøvd sexleketøy før, eller 2) er interessert i å prøve et nytt område du ikke har begitt deg ut på før, og som du ikke vet om blir en suksess eller ikke. For nybegynnere er Sinfuls egne sett gode, blant annet fordi de kommer med en A-Z guide som forklarer hvordan du bruker de ulike produktene, samt gir tips til hvordan du eller dere kan leke med dem. Dette gir deg en god introduksjon til hvordan du kan få det beste ut av opplevelsen med ditt nye leketøy.

Anallek og bondage er begge områder som også krever litt ekstra introduksjon før man begir seg ut på. Derfor er disse områdene populære å lage sexleketøyssett for, både i nybegynnerverjsoner og i mer avanserte former. Et tredje område som det finnes flere ulike bokser til, er til parret. Her har boksene ofte til hensikt å skape en ny gnist i et forhold som kanskje har satt seg litt fast i helt vanlig onsdagssex, og som trenger til litt ny inspirasjon. Settene for par kan også kombineres med erotiske brettspill som gir dere ulike utfordringer og ideer til hvordan dere kan bruke leketøyet sammen.

Finn et sexleketøyssett som passer for deg

Tradisjonelle sexleketøyssett inneholder ofte et utvalg produkter som enten passer til et tema, eller som tar sikte på å gi nye og annerledes sexopplevelser. Sistnevnte passer godt til både kvinner og menn, og til solobruk eller parlek. Temaboksene fokuserer mer på alt du trenger innenfor et spesifikt område. En sett tiltenkt anallek kan f.eks. inneholde en analdusj, en analglidekrem, en buttplugg eller en liten analdildo og/eller vibrator.

Sexleketøyssett i form av en julekalender, hvor produktene er skjult bak 24 luker har blitt utrolig populære de seneste årene. Her finner man en erotisk overraskelse hver dag. Ofte er disse kalenderne også organiseret over ulike temaer, som f.eks. en kalender for par, eller en temakalender. Her akkompagneres produktene av overraskelseselementet i settet, hvor ingen av dere vet hva som skjuler seg bak neste, spennende luke. Mulighetene er mange, så det gjenstår kun å finne ut av hvilket sett som har vekket din nysgjerrighet aller mest.

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA
Copyright © 2008-2022 Sinful
Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no