TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Sexleketøyspakke

Hvorfor nøye seg med ett leketøy når man kan få flere? Med en sexleketøyspakke kan dere pirre og stimulere hverandre med ulike typer sexleketøy og dermed få mest mulig ut av deres intime opplevelser.

Sexleketøy pakke - inneholder mange nytelsesfulle overraskelser

Én sexleketøy pakke - mange muligheter

Når du skal investere i sexleketøy uten å vite så mye om det, kan utvalget virke ganske uoverskuelig. Det finnes nemlig utrolig mange valgmuligheter. Og hvordan finner man egentlig ut hva man helst vil leke med? En mulighet er å velge en sexleketøy pakke som inneholder alt hva du trenger for å utforske en bestemt disiplin eller stimuli.

Mange sexleketøy pakker er inndelt i temaer, slik at du enkelt kan finne noe som passer for deg. Hva med en nybegynnerboks som inneholder alt du trenger for å komme godt i gang med sexleketøy? Eller leter du etter noe som kan gjøre den romantiske helgeturen litt mer spennende? Kanskje du synes bondage virker appellerende, men vet ikke hvordan du skal komme i gang? Da er en sexleketøy pakke akkurat det du trenger.

Noe av det beste med disse pakkene, er at de tilbyr deg en variert opplevelse. For selv om noen av leketøyene i pakken ikke er noe for deg, kan det være noe annet i esken faller i smak og blir ditt nye favorittleketøy. Det er også en rimelig måte å prøve ut mange ulike ting uten å skulle investere i alle de forskjellige produktene hver for seg.

Kom godt i gang med et sexleketøyskit

Sexleketøyskit er kanskje spesielt gode i situasjoner hvor du ikke har prøvd sexleketøy før eller er interessert i å prøve et nytt område du ikke har begitt deg ut på før, og som du ikke vet om blir en suksess eller ej. For nybegynnere er Sinful sexleketøysbokser gode, blant annet fordi de kommer med en A-Z guide som forklarer hvordan du bruker de ulike produktene, samt gir tips til hvordan du eller dere kan leke med dem. Dette gir deg en god introduksjon til hvordan du kan få det beste ut av opplevelsen med ditt nye leketøy.

Anallek og bondage er begge områder som ofte krever litt ekstra introduksjon før man kaster seg ut i det. Derfor finnes det mange sexleketøyskit til denne type leker, både for begynnere og mer erfarne. En tredje gruppe som det finnes flere ulike bokser til er par. Her har boksene ofte til hensikt å skape en gnist i et forhold som kanskje har satt seg litt fast i helt vanlig onsdagssex, og som trenger litt ny inspirasjon. Sexleketøyskit for par kan også kombineres med for eksempel et erotisk brettspill som gir dere ulike utfordringer og ideer til hvordan dere kan bruke leketøyet sammen.

Finn et sexleketøysett som passer for deg

Tradisjonelle sexleketøyssett inneholder ofte et utvalg produkter som enten passer til et tema, eller som tar sikte på å gi nye og annerledes sexopplevelser. Sistnevnte passer godt til både kvinner og menn, samt til solobruk og parlek. Temaboksene fokuserer mer på alt du trenger innenfor et spesifikt område. En sett tiltenkt anallek, altså et analsett, kan for eksempel inneholde en analdusj, et anal glidemiddel, en buttplug eller en liten anal dildo og en anal vibrator.

Sexleketøyssett i form av en Sinful julekalender, hvor produktene er skjult bak 24 luker har blitt utrolig populære de seneste årene. Her finner man en erotisk overraskelse hver dag. Ofte er disse kalenderne også organiseret over ulike temaer, som for eksempel en kalender for par, eller en temakalender. Her akkompagneres produktene av overraskelseselementet i settet, hvor ingen av dere vet hva som skjuler seg bak neste, spennende luke. Mulighetene er mange, så det gjenstår kun å finne ut av hvilket sexleketøyssett som har vekket din nysgjerrighet aller mest.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful