Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Penis- og pungring

På denne siden finner du et bredt utvalg av ringer som festes både rundt penis og testikler. Denne type ring, også kjent som en penis- og pungring, gir deg en enda hardere ereksjon og et bedre grep rundt kjønnsorganene.

Penis- og pungring - få enda mer ut av ereksjonene dine

Hva skiller en penis- og pungring fra en vanlig penisring?

Hvis du vil ha en fastere og mer langvarig ereksjon, er en penis- og pungring et utmerket hjelpemiddel. Den sørger nemlig for at blodet som strømmer til penis blir værende i kjønnsorganet, så ereksjonen holder lenger.

Ved å forhindre at blodet jevnlig strømmer tilbake til kroppen, samler det seg dessuten enda mer blod i penis og pungen, så ereksjonen blir enda hardere. Dermed fremstår også penis større, så du kan imponere partneren din med både dens fremtreden og dens prestasjon. Det faste grepet rundt testiklene kan også føles svært opphissende og stimulerende for mange.

Det som skiller en penis- og pungring fra en vanlig penisring er altså at den kan festes rundt både penis og testikler. Enkelte modeller består av kun én ring, og festes dermed rundt begge deler, mens andre modeller består av to ringer og dermed har én ring til penisen og én ring til testiklene.

Du kan selvfølgelig også kombinere flere enkeltringer, og dermed lage din helt egen penis- og pungring. Og hvis du har begrenset eller ingen erfaring med penisringer fra før, kan du kjøpe et sett med flere ringer i forskjellige størrelser, så du kan finne en passende størrelse til å starte med, og deretter eksperimentere med andre størrelser og eventuelt flere ringer samtidig.

Prøv en pungring eller andre spesialringer til penis og testikler

Hvis du leter etter din første penis- og pungring, men har erfaring med penisringer fra før, er det kanskje en pungring du skal ha. En pungring er særlig egnet til å gi et fast grep rundt testiklene, selv om mange modeller også tar et godt tak rundt penis. Du kan dessuten velge mellom varianter med en enkelt ring til testiklene og varianter med en ring til hver testikkel. Sistnevnte gjør testiklene dine ekstra faste og gir deg enda mer kontroll over utløsningene dine.

En pungring kan også variere i form, materiale og funksjon. Mens enkelte ringer er tynne og fleksible, er andre tykke og stive. En tykkere ring trekker testiklene ned, og gir en stram og opphissende følelse, samtidig som testiklene tvinges til å bli i pungen under orgasme, slik at utløsningen blir enda mer intens.

Hvis du har bestemt deg for at du vil ha en tykkere og stivere variant, er det lettere å få ringen på når penisen din er slapp - især hvis ringen er laget av metall.

Start med å føre ringen ned over penisen og plasser deretter testiklene i ringen én etter én. Ringen burde ikke sitte alt for stramt eller benyttes i mer enn 20 minutter av gangen. Hvis du opplever betydelig misfarging eller ubehag skal du avslutte bruken umiddelbart.

Et mangesidig sexleketøy

Ringer til både penis og testikler er svært populære blant menn fordi de er alsidige og enkle i bruk. De kan både anvendes under samleie og onani, og kan dessuten brukes sammen med andre seksuelle hjelpemidler og flere slags sexleketøy. Det finnes også varianter med spesielle funksjoner, som for eksempel ringer med vibratorer eller ringer med analplugger. En penis- og pungring er dessuten et ekstra frekt tilbehør til utstyret ditt og kan sette prikken over i-en på et kinky antrekk. Du får dermed hele pakken med en penis- og pungring.

Fordi utvalget av ringer er så mangfoldig, er det verdt å ta seg tid til å utforske de mange modellene. Det kan også være lurt å gå til innkjøp av flere slags ringer, da det gjør det lettere å vurdere hvilken penis- og pungring som egner seg best til deg og dine behov. Det er heldigvis et relativt billig sexleketøy, så det behøver dog ikke å være en kostelig affære.

For å bestemme deg for hvilke modeller du vil prøve, kan du lese mer om hvert enkelt produkt ved å klikke deg inn på produktet. Der kan du lese produktets beskrivelse samt tekniske spesifikasjoner under fanen ‘Detaljer’. Det vil gjøre det lettere for deg å sammenligne ulike produkter, så du kan ta den rette beslutningen.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful