TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 499 kr

Metallpenisringer

Sexleketøy slik som en penisring, forlenger din ereksjon og gjør den hardere. Få et ekstra stramt grep om din penis og dine testikler med en metallpenisring. Metallpenisringer føles kjølige mot huden, samtidig som den tilfører en ekstra tyngde til leken, noe som på en og samme tid føles pirrende og stimulerende.

Metallpenisringer - merk forskjellen

Hva kan en metallpenisring gjøre for deg?

Du har kanskje tidligere prøvd deg på en penisring, men vi tør love deg at en metallpenisring gir deg en helt annen type opplevelse. Når man velger å bruke en metallpenisring, kan man nemlig gi seg selv en ekstra utfordring som kan være med til å gjøre akten eller onaniopplevelsen mye morsomere.

Typisk er en penisring laget av metall litt tyngre enn den vanlige typen som oftest er laget i silikon eller plast. Vekten fra ringen er med til å tilføre et utfordrene element, fordi det er opp til deg å holde ereksjonen din akkurat nok til at penisringen vil forblive på penis og ikke skli av.

Det fungerer veldig bra som staminatrening, fordi din egen utholdenhet blir nødt til å være helt i topp hvis du skal kunne holde ringen på penis. Skal det være litt ekstra pirrende kan du med de fleste metallpenisringene tre ringen rundt både penis og testikler. Det kan være en følelse som ekstrem for mange, men hvis du har lyst til å prøve det, er dette en god måte å gjøre det på.

Hvorfor skal du bruke en penisring?

Det er mange grunner til hvorfor man velger å bruke en ring rundt penis. Noen gjør det fordi de liker følelsen av å være spent inne, mens andre gjør det for partnerens skyld. Uansett hva grunnen skulle være for akkurat deg, kan det under alle omstendigheter gi et tiltrengt piff til ens sexliv.

En av fordelene ved en metallpenisring er at den kan være med til å sikre deg en mer langvarig ereksjon. Dette kan være utrolig god hjelp hvis du opplever at det er vanskelig å holde reisningen igjennom hele akten.

Grunnen til at det er mulig å holde ereksjonen lengre, er at trykket som kommer rundt penis takket være ringen er med til å sørge for at blodet i penis blir forhindret i å transporteres tilbake til kroppen. Dermed vil svulmelegemene i penis være forsynt med blod lengre, noe som gjør det enklere opprettholde en fastere ereksjon.

Det er dog viktig å nevne at det ikke anbefales at man anvender en penisring i mer enn 20 minutter om gangen, uansett om det er en metallpenisring eller en i et annet materiale.

Opplev sex på en ny måte

Sexleketøy som for eksempel en metallpenisring kan være med på å åpne helt nye dører for sexlivet ditt. Sexleketøy kan nemlig ses som en god måte å få snakket om ens lyster og fantasier på. Det er ingen som sier at det trenger å være de helt hard core effektene man trenger å finne frem først.

En god glidekrem og en liten vibrator kan være nok for de fleste. Å introdusere sexleketøy til ens seksuelle samliv kan være med til å oppleve sex på en helt ny måte.

Uansett om du vil ha et onaniprodukt du kan bruke når du er alene, eller om du ønsker å finne sexleketøy til par, eller kanskje til og med litt ekstra sexy undertøy, finner du det hele her hos Sinful. Vi sørger alltid for å ha det nyeste og mest populære sexleketøyet tilgjengelig til gode priser. Ta en titt på de forskjellige sidene våre, og finn din favoritt i dag.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful