TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Bondage undertøy

Nysgjerrig på å utforske den mørke, frekke og sensuelle verden av BDSM, hvor selv de villeste fantasiene kan utleves? Med bondage-undertøy får du et forførende outfit som gir deg en smakeprøve på alle de erotiske opplevelsene som ligger og venter på deg. Er du klar?

Bondage-undertøy - til ekstra sexy stunder

Få en frekk opplevelse med bondage undertøy

Det er ingenting i veien med vanlig sexundertøy. Det kan være både frekt og opphissende, så lenge du føler deg sexy og bærer det med stolthet. Men kanskje du vil prøve noe nytt og litt mer vågalt å ha på deg en kveld som du ønsker skal være ekstra spesiell? I så fall kan du ta en titt på denne siden og utvalget av sexy bondage-undertøy vi har samlet her. Du finner garantert noe som du tenne partneren din og sparket kveldens festligheter i gang.

Med bondage-undertøy får du ikke bare et sexy antrekk å forføre partneren din med. Du får også et antrekk som kan innlemmes i den frekke spilletiden, fordi det er mye mer enn bare undertøy. Enkelte modeller fås med lenker og håndjern, mens annet bondage-undertøy gjør det mulig å bli bundet med tau eller kombineres med annet bondage-utstyr. Det er mange muligheter for en het natt - uansett om skapet ditt er fylt med BDSM-leketøy eller ikke. Så hva venter du på?

BDSM-undertøy for alle

BDSM-undertøy er for alle - uansett kjønn, alder eller størrelse. Derfor kan du finne bondageundertøy i alle former og størrelser på denne siden. Det varierer fra merke til merke, men du kan vanligvis finne størrelser helt ned til XS, mens plus size-modellene går helt opp til 4XL. I noen tilfeller kan det hende at vi ikke har alle størrelsene tilgjengelig i sortimentet vårt - eller at et bestemt produkt bare er tilgjengelig i visse størrelser. Ikke desto mindre er det mye forskjellig BDSM-undertøy å velge mellom, så bla i gjennom utvalget og finn de plaggene som passer til deg og din smak.

Hvis du er i tvil om hvilken størrelse som er riktig for deg, kan du alltid sjekke størrelsesguiden på hver produktside. Her er størrelsene forklart i detalj med hensyn til skålstørrelse, midje osv., noe som vil gjøre det lettere å finne den perfekte passformen.

Hvis du fortsatt er usikker på hvilken størrelse du skal velge eller vil vite mer om et bestemt produkt, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. De svarer gjerne på spørsmålene dine og kan hjelpe deg videre på din shoppingreise.

Lev ut dine mørkeste fantasier med bondage lingerie

Som vi allerede har nevnt, tilbyr bondage-undertøyet her på denne siden litt ekstra hverdagskrydder sammenlignet med annet sexy kvalitetsundertøy. Dessverre tror mange at dette betyr at det bare er for hardcore BDSM-utøvere, men dette er absolutt ikke tilfellet. Bondage lingerie er den perfekte måten å åpne døren til den fantastiske og mystiske BDSM-verdenen, der alle dine dypeste og mørkeste fantasier kan bli til virkelighet. Men det kan også bare være en måte å krydre sexlivet ditt uten å måtte utforske BDSM-disiplinen videre.

Uansett om du har et dypt ønske om å underkaste deg en dominerende partner eller bare vil gjøre litt ekstra innsats i sexlivet ditt en gang i blant, er bondage lingerie det perfekt tilbehøret. Akkurat som med alle andre typer undertøy er det mange forskjellige stiler å velge mellom, så det er opp til deg hvor kinky og pirrende det skal være. Bla gjennom utvalget ovenfor og finn det perfekte bondage lingeriet til ditt neste erotiske eventyr.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful