TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Sexy Strømper

Mangler du den siste brikken som kan sette prikken over i-en på ditt forførende antrekk? I så fall bør du overveie et par sexy strømper eller stay ups. Kombiner dem med et sexy undertøyssett, en søt babydoll eller en romantisk bodystocking.

Sexy strømper til et forførende antrekk

Forfør partneren din med sexy strømper

Vil du forføre partneren din i aften, kanskje med en god middag, god musikk og andre godsaker bare du kan levere? Leter du etter noe som kan sette prikken over i-en på dette scenarioet, blir du nok nødt til å kjøpe deg et par sexy strømper. Skal de være ekstra kinky, kan du velge et par som du kan feste til en hofteholder eller kanskje et sexy kostyme. Fordelen med sexy strømper er at du ikke behøver ta dem av når dere skal ha sex. Og de fleste menn kan ikke si så mye annet enn at det er helt i orden. De elsker synet og vil sikkert mene at hvis det var opp til dem, så ville du gå kommando hele tiden.

Som mann finnes det ikke noe frekkere enn vissheten om at ens kvinne går rundt uten truse. Hjernen blir nemlig oppmerksom på at det er kortere vei til sex, og derfor blir man automatisk også mer tent ved synes av ens utkårede iført et par sexy strømper og intet annet nedentil.

Stay ups eller strømper til hofteholder - hvilken er din favoritt?

Uansett om du skulle foretrekke et par stay ups eller sexy strømper du kan feste til en hofteholder, har vi mange varianter å velge mellom hos Sinful. Vi fører et bredt utvalg av modeller i størrelser fra XS til XXL, så du finner garantert et par som vil falle deg og din utkårede i smak. Når du tilføyer et par sexy strømper til ditt antrekk, vil du straks føle deg ekstra uimotståelig. Men det er ikke bare noe du selv vil føle. Din partner vil også kunne merke din økte selvtillit. Å vite at ens kvinne føler seg sexy, er dessuten en stor turn-on for de fleste menn. Det er nemlig ikke noe som er mer sexy enn høy selvtillit.

Ta en titt på vårt store utvalg av sexy strømper og finn et par (eller flere) som du eller partneren din vil føle seg sexy i, enten det er et par strømper til en hofteholder eller et par stay ups som med garanti vil få pulsen til å stige et par hakk i soverommet.

Finn alt til ditt erotiske antrekk hos Sinful

Er du på utkikk etter et par sexy strømper til en romantisk kjærestekveld, finner du alt hva hjertet begjærer blant utvalget nedenfor. Uansett hva du er på jakt etter, enten det er strømper til hofteholder eller et par stay ups, har vi det hos Sinful. Her finner du naturligvis også massevis av annet sexy undertøy som du kan bruke til å sette sammen et forførende antrekk.

Det er sånn sett nesten likegyldig hvilken type sexy strømper du velger å legge i kurven, for du får utelukkende kvalitet for pengene hos oss. Vi er opptatt av at kvaliteten på produktene våre er bedre enn gjennomsnittet, og derfor blir alt testet og kvalitetssikret før det blir satt til salg i butikken. Dette sikrer at vi vet hvordan produktene og undertøyet føles når det kommer på kroppen. Og det er tross alt viktig at stoffet føles behagelig og at passformen er riktig når man skal gjøre seg klar til en het aften på byen eller der hjemme. Ellers blir opplevelsen knapt så god som man hadde ønsket - og det er jo synd når alt annet ligger til rette for et fyrverkeri av en kveld.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful