TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Justerbare Penisringer

Vil du ha hardere og mer langvarige ereksjoner? Da er justerbare penisringer løsningen for deg. De er enkle å bruke og kan justeres i omkretsen, slik at de passer til enhver penisstørrelse. Med en justerbar penisring kan du forlenge dine seksuelle opplevelser og utnytte ditt fulle potensiale!

Justerbare penisringer - passer til alle størrelser

Justerbare penisringer gir ereksjoner som varer lenger

Dersom du opplever vanskeligheter med å holde ereksjonene dine gående, kan justerbare penisringer være en godt hjelpemiddel. Penisringen plasseres rundt roten av penisen din og deretter justeres omkretsen, så den sitter akkurat så stramt som du vil ha den.

Ved å stramme rundt penisroten, sørger penisringen for at alt blodet som pumpes ut i penisen din blir værende. Oppsamlingen av blod gjør at penisen blir hardere og dessuten forblir hard over lenger tid. Det vil garantert både du og partneren din få glede av.

Her på siden finner du et bredt utvalg av justerbare penisringer som har potensialet til å gi deg et helt nytt syn på hva du er i stand til under dynen. Med en av våre varianter, slipper du å bekymre deg for hvordan du vil prestere i sengen, og kan dermed fokusere på å maksimere din og din partners nytelse.

Se på ringen som din lille hjelper som alltid er klar til å hjelpe deg når du trenger det som mest, og som gjør sex til en suksessopplevelse hver eneste gang.

Skreddersydd passform

Det gode ved justerbare penisringer, er at de er laget for å passe til alle størrelser. Dersom du ligger under eller over gjennomsnittet i tykkelse, har det dermed ingen betydning for om du kan bruke justerbare penisringer eller ei.

Mange av våre modeller er nemlig designet med en glidende låsemekanisme som gjør at du kan bevege denne opp eller ned, og således forkorte eller utvide omkretsen på ringen. Dermed slipper du å ty til små penisringer som sitter altfor stramt og føles ubehagelige å ha på, eller store penisringer som ikke sitter godt nok og derfor ikke har noen merkbar effekt.

Vil du ha en penisring med et kinky uttrykk, kan du dessuten finne varianter i lær som både fås med trykknapper og borrelås. Trykknappene gir ringene et røffere utseende og kan kombineres med klesplagg i lær, lakk eller lateks for å gi et ekstra kinky look.

Dersom du og partneren din derimot foretrekker justerbare penisringer med et mer minimalistisk design, har vi også en rekke modeller formet som lassoer med knuter eller låsemekanismer, som brukes til å justere omkretsen med. Uavhengig av hva du liker best, kan du altså finne en modell som passer perfekt til deg og dine behov blant vårt sortiment.

Velg det rette sexleketøyet for deg

Dersom justerbare penisringer ikke er akkurat dét du er på utkikk etter, kan du selvfølgelig finne mange andre sorter penisringer blant våre andre kategorisider, som du finner i menyen til venstre øverst på denne siden. Vi tør faktisk påstå at vi har noe for enhver smak i vårt sortiment, som for øvrig er Nordens største.

Og selv om justerbare penisringer hovedsakelig er laget til menn, kan de også gi mye glede til kvinner når de nytes i fellesskap. Det finnes dessuten modeller med vibratorer som stimulerer kvinnens klitoris mens du penetrerer henne. Vibrasjonene er også stimulerende for deg, med tanke på hvilken del av kroppen de berører.

Vi vil derfor anbefale at du ser deg litt rundt i de forskjellige kategoriene før du bestemmer deg for hva du skal ha. Kanskje du vil prøve deg frem med en penisring som er spesielt utviklet til nybegynnere før du prøver justerbare penisringer, så du kan få en følelse for hvordan den fungerer og hva den kan gjøre for deg og eventuelt partneren din.

Hvis du derimot har eksperimentert med penisringer før og er på jakt etter en utfordring, kan du med fordel anskaffe deg en penisring i metall. Den føles kjølig mot huden og sammen med tyngden av metallet gjør det opplevelsen ekstra stimulerende.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful