TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Automatisk Stroker Multispeed Onaniprodukt var 1

Automatisk Stroker Multispeed Onaniprodukt

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Få en annerledes onaniopplevelse med Automatic Stroker, som er et pirrende vagina sleeve i et mykt materiale, som kan intenst vibrere rundt penisen din.   Den innvendige silikonstrukturen i sleevet har pirrende nupper og føles - hvis du bruker den sammen med et godt vannbasert glidemiddel - utrolig realistisk.   Det interessante ved Automatic Stroker er at den har en innbygget vibrator funksjon. Du styrer vibrasjonene med fjernkontrollen, hvor du også kan innstille den indre strukturen til å bevege seg frem og tilbage på penisen din. Tenn for vibrasjonene og frem-og-tilbake funksjonen separat, eller la de kjøre samtidig, hvis du liker maksimal stimulasjon.   Det beste med Automatic Stroker er at du bare kan lene deg tilbake og nyte det hele, uten å burke mange krefter. Bruk bare tommelfingeren til å skru på de to hjulene på fjernkontrollen.   Vask Automatic Stroker i varmt vann med sexleketøysrengjøring, før du bruker den første gang og alltid etter hver gang du har har brukt den.   Da sleevet er laget av silikon skal du bruke et vannbasert glidemiddel.   Fjernkontrollen bruker 4 x C batterier, som skal kjøpes separat. Produsenten anbefaler at du tar batteriene ut når den ikke er i bruk, slik at batterienes levetid forlenges.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful