Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
CELLMATE App-styrt Kyskhetsbelte Regular var 1

Oversikt

Oppgradér de kinky kyskhetslekene med dette app-styrte kyskhetsbeltet fra CELLMATE. 

Det ergonomiske designet gjør kyskhetsbeltet perfekt til langvarige leker, der partneren din får full kontroll over dine edlere deler.

Kyskhetsbeltet kan kun åpnes ved hjelp av en gratis app som lastes ned på din smarttelefon. Gjennom appen kan du og partneren din velge hvem som skal ha tillatelse til hva samt hvor lenge beltet skal være låst.

Regular-modellen er 9,5 cm lang og har en diameter på 3,5 cm. Modellen har hull i spissen, så det er mulig å urinere uten å måtte ta av seg beltet. Du kan dessuten ha på det beltet når du er i dusjen, men det bør ikke senkes i vann og kan derfor ikke brukes i badekaret.

CELLMATE Regular er laget av polykarbonat av høy kvalitet. Med beltet følger det med to bakringer som enkelt kan skiftes ut. Ringene har med en diameter på henholdsvis 4,7 cm og 5,1 cm.

 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Her kan du bli låst inn å kontrollert uansett hvor du er i verden
Locked - 24. may. 2020
Et produkt som er sikkert og godt bygget. Ringen gnager under ballene da det er veldig stramt og ingen mulighet å rømme. Kan fikses med å bøye ringen litt og bruke vaselin i begynnelsen ( masse vaselin) dette er mange som har problemer med om du går i appen og hører tilbakemelding fra andre. Men anbefaler produktet
Godt produkt
Mister - 19. aug. 2020
Godt produkt Har nå vęrt innelåst i 2 uker og det fungerer fint. Det er imidlertid mulig å få den av baklengs for rengjųring, som jeg benytter meg av hver morgen i dusjen. Ellers er det umulig å komme seg av med selv den minste ereksjon ... Jeg sover godt med det om natten; men du må huske på at det trykker på blęren, så hvis du ikke har tisset grundig... ja, da står du opp om natten :( Dessverre gikk den fųrste i stykker – den kunne ikke låses, og den andre brakk også – kunne ikke låses opp. Den tredje jeg har nå fungerer fint. Det er praktisk talt umulig å få ereksjon uten at ringen trekker i pungen, og det gjųr helt galt – så du må tenke på noe annet når damen ligger ved siden av deg uten klęr og erter deg.
0
Passer godt
LockedByR - 12. may. 2020
Materialet og robustheten er på topp. Virkelig god kvalitet. Appen er kinesisk og ikke helt intuitiv å sette opp. Men det fungerer likevel. Du må bare sette deg inn i rollene og de ulike brukertypene som finnes. Den er god passform og den egner seg for langtidslåsing. Jeg kunne sove med den fra dag én, og etter en uke ble jeg låst i 24 timer for fųrste gang av nųkkelholderen min. Det er litt ubehagelig at det ikke finnes noen panikklųsning. Men omvendt betyr låst også låst, og det svikter tilsynelatende ikke. I motsetning til andre typer kyskhetsting for menn, er det ganske vanskelig om ikke umulig å komme seg ut av dette "baklengs". Med bare en liten ereksjon slipper du IKKE unna. Det er hardt for testiklene å få ereksjon, da ringen bak trekker seg nedover på grunn av vinkelen på buret...men da er det bare å konsentrere seg. Alt i alt et super produkt.
0
Bare WOW
Rasmus Ljungberg - 2. feb. 2021
Dette penisburet er sannsynligvis det kuleste jeg noen gang har vęrt borti! Liten og fleksibel, diskret og komfortabel. Ingen problemer med nųkler som kan forsvinne heller! Jeg vil gjerne anbefale dette "buret" til hvem som helst. Det eneste jeg tror ville vęrt negativt er APP for dette penisburet. Det er litt komplisert og litt vanskelig. Men du må gi det litt tid, og du vil forstå hvordan den fungerer. Og ja, APP er nųdvendig da det kreves en Bluetooth-tilkobling for å kunne låse opp buret og det går mye bedre med APP når du har lęrt å bruke den.
0
Interessant produkt, men...
Casper - 30. apr. 2020
Jeg vil begynne med å si at den er pent pakket inn og designet er fint. Men appen er det store problemet. Når det gjelder stųrrelse, fungerer det bra for en vanlig svensk penis, med den store ringen. Den lille blir for trang. En litt stųrre ring hadde vęrt bedre. Deretter programvaren, den er kinesisk og beta. Jeg skriver i slutten av april 2020. Kineserne krever å gjennomgå alt, så fellesskapsdelen tar omtrent en time fųr den er ferdig med oppdateringen. Serverproblemer gjųr også at du ikke kan låse opp buret når det er mye trafikk. Dette betyr at du sitter fast i flere timer ekstra, noe som kan vęre et problem hvis du for eksempel prųver den lille ringen. Problemene er kjent, og de sier at de jobber med å ansette flere og lųse problemene. Det er også risikoer en viss risiko knyttet til å låne ut «eieren» via appen. Det kan overskride visse fastsatte rettigheter, så man må vęre svęrt forsiktig. Det finnes nesten daglige eksempler på at nųkkeleierne forsvinner, eller at det er satt urimelige frister eks. 150 dager osv. Vęr forsiktig! Ellers er det et fint produkt, litt klumpete kanskje, det finnes mindre bur. Mange jeg pratet med synes buret er fint, men selv blir jeg for spent til å nyte, det blir mer langvarig CBT for meg. Appen lastes noen ganger ned fra Google Play, men gjųr deg kjent med den fųr du kjųper er mitt råd. Den er ikke fullstendig oversatt, og noen ganger er noen deler oversvųmmet med kinesiske brukere. Det er da ikke sųrlig disket, da andre kan se hvor du er omtrent. Du kan for eksempel finne andre svenske brukere hvis de har valgt å dele den informasjonen. Er det mulig å komme seg lųs, spųr du? Ja og nei. Det er mulig å gli penis bakover, så det er mulig å jukse, men testiklene sitter fast. To pinner på ringen holder buret i riktig retning, men ifųlge noen med defekte enheter kan de lirke buret opp. Godt konsept, men med mangler. Manglene gjelder stort sett appen. Selskapet er imidlertid interessant og de utvikler nye BDSM-leker som ennå ikke har kommet på markedet, med innovativ tenkning som også er basert på fjernstyring. Mitt råd er å vente og holde et ųye med apputviklingen. Det er gųy å sitte fast, men ikke når det er på grunn av serverproblemer.
0
unødvendig
Anonymous - 13. mar. 2024
Ved å bevege ringen sidelengs i noen sekunder kommer låssylinderen ut! Du er fri til å gå! Kjedelig! Ellers ville det vært veldig bra, programvaren er ikke dårlig og følelsen av elektronisk fengsel er veldig hyggelig.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Cellekamerat
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette produktet tar dominansen mellom nøkkelholderen og brukeren til et helt nytt nivå. Har prøvd andre varianter, men denne er enestående. Er ikke noe problem å bruke den i lengre perioder, du merker ikke at den sitter der etter en stund bortsett fra ved visse anledninger ...
Maskinoversettelse fra sinful.se
Utrolig vakkert, men ikke for alle
Anonymous - 1. apr. 2022
For det første, de positive sidene. Den digitale låsefunksjonen og muligheten til å bli kontrollert over avstand er utrolig deilig, og det er sannsynligvis det mest komfortable buret jeg har brukt. Ulemper som jeg oppdaget med det er at det var veldig ubehagelig for testiklene mine da de er relativt store og ble klemt av den bestemte hellingen / forbindelsen mellom ringen og buret. appen føltes ikke super trygg og brukervennlig da min ofte kunne bytte til mandarin uten forvarsel og låsemekanismen på buret mitt gikk i stykker etter kanskje 3-4 måneder. Dette kan imidlertid ha vært brukerfeil, og derfor gir jeg likevel 3 stjerner, for bortsett fra at det klemte litt, var det så behagelig.
Maskinoversettelse fra sinful.se

CELLMATE App-styrt Kyskhetsbelte Regular

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful