Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
King Cock Double Penetrator Dobbel Dildo 21 cm var 1

King Cock Double Penetrator Dobbel Dildo 21 cm

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 529,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drømmer du om å bli fylt maksimalt ut i begge hull?

Med Double Penetrator dobbel dildoen fra amerikanske King Cock er det nå mulig å gjøre dine heteste fantasier til virkelighet.

Den todelte dildoen er imponerende i både lengde og fylde, og skapt med øye for selv de minste detaljene. Svulmende årer og markerte penishoder på begge dildoene fullender den naturtroe look og føles som "den ekte varen".

King Cocks unike og kroppssikre PVC-materiale gir dildoen en deilig myk og behagelig overflate uten å gå på kompromiss med den viktige fastheten, som sikrer deg muligheten for målrettet stimulering både vaginalt og analt.

Bruk den store sugekoppen til håndfri solonytelse eller sett dobbeltdildoen i yndlingsseletøyet deres og inviter partneren din med i leken.

MerkeKing Cock
Produkt vekt (g)554
Full lengde (cm)21
Innførbar lengde (cm)15.2
Diameter (cm)4.1
PrimærmaterialePVC
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU16512
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig skuffende...
Lotus - 15. aug. 2019
Jeg tenkte det kunne vęre gųy med denne typen dobbel som jeg kunne bruke selv ... Men men men... Den har en forferdelig gummilukt... Den er altfor myk og for liten i lengden, så den er umulig å bruke den selv ... veldig skuffende ...
0
Bra for å oppfylle fantasier
SB - 16. aug. 2018
Hadde lenge hatt lyst til å prųve en dobbel penetrator og jeg valgte denne på grunn av sugekoppen. Den er perfekt og levde opp til forventningene og den var akkurat så god som jeg hadde fantasert den skulle vęre!
0
Heil to the King
TeamLovers - 3. aug. 2017
Look-a-like er fint. Behagelig å sitte på hvis man bruken en sugekopp eller mot en vegg. Overraskende vanskelig å bruke hånden. Lukten er ganske sterk, selv om den forhåpentligvis forsvinner senere. Materialet fųles veldig bra.
0
Fantastisk fyllende
Maria - 8. aug. 2018
Helt fantastisk! Fųlelsen når den glir inn i begge hullene er helt fantastisk og realistisk. Stųrrelsene på dem er perfekte i begge retninger. Skulle ųnske den lille bare var litt lengre, lett for at den sklir ut. Ellers fantastisk!!
0
Et godt kjøp
Anonymous - 13. mar. 2024
Et veldig fint leketøy, jeg er fornøyd med kjøpet mitt. Basert på andre kommentarer forventet jeg at produktet skulle ha en sterk lukt, men jeg syntes ikke det var dårlig på noen måte / forskjellig fra andre leker. Materialet er mykt og litt vanskeligere å bruke, men den behagelige følelsen er verdt det.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fast, men likevel myk.
Anonymous - 13. mar. 2024
Mykere enn forventet, god kvalitet. Nesten ingen lukt, noe som er et stort problem med mange andre lignende produkter.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Dobbel dildo
Anonymous - 13. mar. 2024
En utrolig ting for de som liker ting i begge hullene, min Sambo kom i utrolige orgasmer og til og med et par fonteneorgasmer, og det er ikke vanlig for hennes del.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Flott produkt
Anonymous - 12. apr. 2022
Virkelig sterk sugekopp, god størrelse og fin og myk og fleksibel. Bøyer seg så mye at du enkelt kan bruke en dildo i ett hull om gangen, og mykheten gjør at den føles som en ekte penis. Gummioverflaten kunne vært litt bedre, men jeg tror du får det du betaler for. Vinkelen på penishodene gjør det litt vanskelig å bruke den på en vertikal overflate, men det er et spørsmål om justering. Veldig fin på en horisontal overflate og i fri hånd. Den minste penisen er litt kort, men likevel er det en veldig god opplevelse å bruke den analt og vaginalt samtidig. Veldig fornøyd med kjøpet mitt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Super
Anonymous - 13. mar. 2024
Superdeilig
Maskinoversettelse fra sinful.dk
En frekk, men kjedelig opplevelse.
Anonymous - 12. aug. 2021
Jeg hadde håpet på litt mer, ja, hva skal jeg si, litt mer fylde. Det lukter litt som gummi, jeg syntes det var litt vanskelig å bruke. Jeg forventet mer av produktet, jeg håpet på en WAUW-effekt, men ble veldig skuffet. Den er for liten for meg. Så en slem, men kjedelig opplevelse her fra
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful