TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Dobbel Strap-on

Kan dere ikke få nok av frekke strap on leker? Ta lekene til det neste nivået med en dobbel strap on. En dobbel strap on består av hele to penetrerende deler som gjør det mulig for begge parter å penetreres samtidig. Dermed slipper dere å bytte på hvem som skal penetrere og hvem som skal bli penetrert - og heller fokusere på deres felles nytelse. 

Dobbel strap on - øker deres felles nytelse

Nyt følelsen av å penetreres samtidig

I mange parforhold er det vanlig at det kun er den ene partneren som penetrerer den andre. Det er som oftest tilfellet i heterofile forhold der mannen penetrerer kvinnen med sin penis. Men det er ikke sjeldent i homofile forhold heller. Mange par utvikler gjerne bestemte roller som givere og mottakere, og avviker sjeldent eller aldri fra disse. Det kan resultere i at sexlivet blir ensartet og kjedelig, og mange vender derfor blikket mot erotisk leketøy i håpet om at det kan hjelpe med å gi sexlivet et friskt pust. 

Et favorittleketøy blant mange par i denne situasjonen er en dobbel strap on. En “enkel” eller vanlig strap on består gjerne av en dildo til strap on festet til en sele, eller en såkalt harness, og kan brukes til å penetrere en person av gangen. Fordelen med en dobbel strap on er at begge parter kan penetreres samtidig og dermed oppnå økt felles nytelse. De fleste modellene på denne siden er utstyrt med en dildo og en plugg som kan brukes enten vaginalt eller analt, og er derfor velegnet både til heterofile og homofile par.

Få dobbelt så mye nytelse med en dobbel strap on

Til lesbiske og heterofile par kan man også få en dobbel strap on med én dildo og to plugger som penetrerer hele tre åpninger på én gang. Det finnes dessuten versjoner av det populære sexleketøyet som fås med to dildoer og dermed er ideelle til lesbiske par. En modell med to dildoer som er plassert ved siden av hverandre er derimot perfekt til single. De to dildoene kan enten brukes til å penetrere én eller begge åpninger samtidig og gir vedkommende en utrolig fyldig og tilfredsstillende følelse. 

Uansett hvilken variant dere foretrekker å leke med, vil dere kunne oppleve en ny verden av nytelse når begge penetreres samtidig. Hvis dere likevel ønsker å tilføye en ny dimensjon til nytelsen, kan dere prøve en dobbel strap on med vibrator. På den måten får penetreringen en deilig, vibrerende vri som kan gi dere enda mer intense, felles orgasmer. Men uavhengig av hvilken type dobbel strap on dere velger, er felles for samtlige modeller at de gir dere dobbelt så mye nytelse som andre strap on sett.

Strapless strap on - til frekke leker uten sele

Selvom det finnes varianter med seler, er de fleste modellene her på siden selefrie som Fun Factory Strap-on Dildo. En såkalt strapless strap on holdes på plass av bekkenbunnsmuskulaturen og behøver derfor ikke å holdes fast med et belte rundt livet eller hoftene på den ene partneren. Mange par foretrekker denne typen da den gir en penetrering som kan føles mer intens når bekkenbunnsmusklene spennes rundt giverens del. En dobbel strap on med sele kan derimot være et godt utgangspunkt for par som ikke har prøvd strap on-lek før, og som ikke har en særlig sterk bekkenbunnsmuskulatur i forveien.

For å gjøre strap on-lekene enda frekkere, anbefaler vi at dere smører en god mengde glidemiddel på alle delene av leketøyet som blir brukt til penetrering. På den måten kan dere minske friksjonen på de penetrerende bevegelsene og dermed få en enda deiligere opplevelse. Husk å velge et vannbasert glidemiddel hvis dere vil bruke en strapless strap on laget av silikon, da et silikonbasert glidemiddel kan ødelegge materialet. I tillegg anbefaler vi at dere renser deres strapless strap on med et renseprodukt til sexleketøy hver gang dere har lekt. Det vil bidra til å forlenge leketøyets levetid, slik at dere kan nyte deres nye favorittleketøy i mange år fremover.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful