Dobbel strap on

Kan dere ikke få nok av frekke strap on leker? Ta lekene til det neste nivået med en dobbel strap on. En dobbel strap on består av hele to penetrerende deler som gjør det mulig for begge parter å penetreres samtidig. Dermed slipper dere å bytte på hvem som skal penetrere og hvem som skal bli penetrert - og heller fokusere på deres felles nytelse. 

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Fantasy for Her (1)
Fetish Fantasy (4)
Fun Factory (2)
King Cock (2)
Mixed (1)
Strap U (6)
Strap-on-Me (3)
ToyJoy (1)
Vac-U-Lock (1)
You2Toys (5)
Zado (1)
Vis alle
Vis alle 29 produkter
Du har sett 29 av 29 produkter

Dobbel strap on - maksimerer deres felles nytelse

Nyt følelsen av å penetrere hverandre samtidig

I mange parforhold er det vanlig at det kun er den ene partneren som penetrerer mens den andre kun blir penetrert. Det er som oftest tilfellet i heterofile forhold der mannen penetrerer kvinnen med sin penis. Men det er ikke sjeldent i homofile forhold heller. Mange par utvikler gjerne bestemte roller som givere og mottakere, og avviker sjeldent eller aldri fra disse. Det kan resultere i sexlivet blir ensartet og kjedelig, og mange vender derfor blikket mot erotisk leketøy som kan hjelpe med å gi sexlivet et friskt pust. 

Et favorittleketøy blant mange par er en dobbel strap on. En “enkel” strap on består gjerne av en dildo som er festet til en sele og kan brukes til å penetrere én partner av gangen. Fordelen med en dobbel strap on er at begge parter kan penetreres samtidig og dermed oppnå nytelse uten å skille mellom giver og mottaker. De fleste doble strap ons er utstyrt med en dildo og en prostatastimulator og er derfor velegnet til heterofile par, men kan også nytes av likekjønnede.

Få dobbelt så mye nytelse med en dobbel strap on

Det finnes også versjoner av det populære sexleketøyet som fås med en dildo og en analplugg - til glede for både heterofile og homofile par. Til lesbiske og heterofile kan man dessuten få en dobbel strap on med én dildo og to plugger som penetrerer hele tre åpninger på én gang. Det finnes også versjoner av det populære sexleketøyet som fås med to dildoer og dermed er ideelle til lesbiske par. En dobbel strap on med to dildoer som er plassert ved siden av hverandre er derimot perfekt til single. De to dildoene kan enten brukes til å penetrere én eller begge åpninger samtidig og gir vedkommende en utrolig utfyllende og tilfredsstillende følelse. 

Uansett hvilken variant dere foretrekker å leke med, vil dere kunne oppleve en ny verden av nytelse når dere penetreres samtidig. Hvis dere likevel ønsker å tilføye en ny dimensjon til nytelsen, kan dere prøve en dobbel strap on med vibrator. På den måten får penetreringen en deilig, vibrerende følelse som kan gi dere enda mer intense, felles orgasmer. Men uavhengig av hvilken type dobbel strap dere velger, er felles for dem alle at de gir dere dobbelt så mye nytelse som andre strap ons.

Strapless strap on - til frekke leker uten sele

Selvom det finnes strap ons med seler, er de fleste doble straps ons selefrie. En såkalt “strapless strap on”, som altså er en strap on uten sele, holdes på plass av bekkenbunnsmuskulaturen og behøver derfor ikke å festes til livet eller hoftene på den ene partneren. Mange par foretrekker en strapless strap on fordi den gir en penetrering som kan føles mer intens når bekkenbunnsmusklene spennes. En dobbel strap on med sele kan derimot være et godt utgangspunkt for par som ikke har prøvd en dobbel strap on før, og som ikke har en særlig sterk bekkenbunnsmuskulatur i forveien.

For å gjøre strap on lekene enda frekkere, anbefaler vi at dere påfører en god mengde glidemiddel på alle delene av leketøyet som dere bruker til å penetrere hverandre med. På den måten får dere en bedre gli på de penetrerende bevegelsene og kan dermed skape en enda mer pirrende opplevelse. Husk å velge en vannbasert variant hvis dere vil bruke en silikonbelagt strapless strap on, da et silikonbasert glidemiddel kan ødelegge belegget. I tillegg anbefaler vi at dere renser deres strapless strap on med et rensemiddel til sexleketøy hver gang dere er ferdig med å leke. Så kan dere nyte deres nye favorittleketøy i lang tid fremover.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no