Dobbeldildoer

Dobbelt opp på dildo tilsvarer dobbelt opp på nytelse. Dobbeldildoer kan nytes både alene og sammen med en partner. Bruk en dobbeldildo i en pirrende sololek, hvor du blir penetrert analt og vaginalt på samme tid, eller bruk den sammen med en partner hvor dere begge blir stimulert.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Bad Kitty (1)
Baseks (2)
Basix (1)
Crystal Jellies (1)
Dillio (1)
Doc Johnson (2)
Fetish Fantasy (1)
Fun Factory (1)
King Cock (4)
King Cock Plus (1)
Kink by Doc Johnson (1)
Power Stud (1)
Spartacus (1)
Strap U (3)
Vac-U-Lock (1)
You2Toys (2)
Vis alle
Vis alle 26 produkter

Dobbeldildoer tar leken ett skritt videre

Hva brukes dobbeldildoer til?

Det høres kanskje ut som et dumt spørsmål, men begrepet dubbeldildo kan faktisk benyttes om flere, om enn nært beslektede sexleketøy. For det første, kan det bety en lang dildo med to ender. Denne typen dobbeldildoer kan deles med en partner, hvor begge to kan bli penetrert av hver sin ende, eller bøyes for å gi en av partene en dobbelpenetrering. Men ordet innbefatter også leketøy hvor to dildoer er plassert oppå hverandre. Dette gir et produkt som utelukkene benyttes til dobbelpenetrering for en person, og finnes både med og uten vibrasjoner. Den tredje og siste typen kalles ofte for en seletøysfri dildo, eller en dobbel strap on, men er altså en form for en dobbeldildo. Den korte enden føres inn i vagina og holdes på plass ved hjelp av bekkenbunnsmuskulaturen, hvor bæreren kan penetrere sin partner analt eller vaginalt med den andre delen.

Dobbeldildoen kan tolkes som et litt mer kinky alternativ til den vanlige dildoen, men fakta er at mange tenner på tanken om å penetreres dobbelt opp. Dette henger ofte sammen med fantasien om å ha sex med mer enn en person om gangen. Vil du prøve deg på dobbelpenetrering på egen hånd, eller sammen med din partner, men uten å skulle blande inn flere folk i leken, lar en dobbeldildo deg oppfylle denne fantasien.

Hvordan brukes den?

Ved dobbelpenetrering er det veldig viktig å sørge for at det er tilstrekkelige mengder glidemiddel tilstede. Dette gjelder uansett hvilken type penetrering det er snakk om, og hvorvidt det er andre sexleketøy involvert i leken, andre personer eller begge deler. Siden dobbeldildoer som oftest er laget i myke materialer, vil et vannbasert glidemiddel være det beste. På den delen som skal brukes analt, anbefaler vi at det tilføres rikelige mengder med analglidemiddel, som ofte har en tykkere og mindre flytende konsistens. Den delen som skal brukes vaginalt kan klare seg med vanlig vannbasert glidemiddel. Når du har smurt begge delene inn, kan du f.eks. legge deg godt tilrette på sengen, gjerne på ryggen med en pute eller ro under baken sånn at den løftes litt fra madrassen. Før deretter dobbeldildoen inn, men tenk på at anus bør varmes opp med en finger eller en liten buttplugg før diloden føres inn.

Du kan også benytte en double dildo sittende, på den måten at du forsiktig lar deg gli ned over den. Når du har vennet deg til følelsen kan du ri på den, noe mange finner utrolig frekt. Opplever du det vanskelig å oppnå klimaks kun ved penetrering, kan du enkelt kombinere det med stimulering av klitoris, enten med fingre eller med en klitorisvibrator samtidig.

Kan vi bruke den sammen?

Absolutt! Faktisk er det sånn at det ofte er betydelig enklere å bruke en double dildo sammen med en partner. Når partneren din tar seg av styringen av dildoen, kan du bare lene seg tilbake og fokusere på din egen nytelse. Har dere valgt en dobbel strap-on eller en tohodet variant, kan dere dessuten få glede av penetreringen begge to. Vær dog litt forsiktige når dere begynner å eksperimentere med strap-on variantene. Du har betydelig mer kraft i hoftene enn du har i hendene, så støtene blir lett mye hardere enn du hadde regnet med. Mange synes også det er vanskeligere å kontrollere en double dildo med hoftene enn det er med hendene, men med litt øvelse kan du oppnå fantastisk stimulering for dere begge.

Denne type produkter kan brukes i så godt som alle sexstillinger. Det kreves at bæreren har god kontroll på bekkenbunnsmusklene sine, noe som kan oppnås ved f.eks. trening med vaginakuler. Dette for å kunne holde dildoen ordentlig på plass. Føles det for avansert, er det betydelig lettere å benytte en lang dildo, der dere får hver deres ende. Når dere penetreres av hver sin ende, får dere også masse muligheter til å kjærtegne hverandres kropper samtidig.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no