Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Dobbeldildo

En dobbeldildo gir dobbelt opp med nytelse. Den kan nemlig både nytes alene og sammen med en partner. Bruk en tohodet dildo til pirrende sololek, der du blir penetrert analt og vaginalt på samme tid, eller del nytelsen med en partner ved å la den penetrere dere begge to.

Dobbeldildo - tar leken ett skritt videre

Dobbeldildo: hva er det egentlig?

Det høres kanskje rart ut, men begrepet dobbeldildo kan faktisk benyttes om flere, nært beslektede sexleketøy. For det første, kan det bety et sexleketøy med to ender formet som penishoder. Denne typen dobbeldildoer kan deles med en partner, hvor begge to kan bli penetrert av hver sin ende, eller bøyes for å gi en av partene dobbel penetrering. Men ordet innebefatter også leketøy hvor to dildoer er plassert etter hverandre. Dette gir et produkt som utelukkende benyttes til dobbelpenetrering av én person av gangen, og fås både med og uten vibrasjoner. Den tredje og siste typen kalles ofte for en seletøysfri dildo, eller en dobbel strap on, men er altså en form for en dobbeldildo. Den korte enden føres inn i vagina og holdes på plass ved hjelp av bekkenbunnsmuskulaturen, hvor bæreren kan penetrere sin partner analt eller vaginalt med den andre delen.

Dobbeldildoen kan tolkes som et litt mer kinky alternativ til vanlige dildoer, men fakta er at mange tenner på tanken om å penetreres i begge ender samtidig. Dette henger ofte sammen med fantasien om å ha sex med mer enn en person av gangen. Vil du prøve deg på dobbelpenetrering på egen hånd eller sammen med din partner, men uten å skulle blande inn flere folk i leken, lar en dobbeldildo deg altså leve ut denne fantasien.

Hvordan brukes en dobbeltdildo?

Ved dobbel penetrering er det veldig viktig å sørge for at det er tilstrekkelige mengder glidemiddel tilstede. Dette gjelder uansett hvilken type penetrering det er snakk om, og hvorvidt det er andre sexleketøy involvert i leken, andre personer eller begge deler. Siden dobbeltdildoer som oftest er laget av myke materialer, vil et vannbasert glidemiddel være det beste. På den delen som skal brukes analt, anbefaler vi at det tilføres rikelige mengder med analglidemiddel, som ofte har en tykkere og mindre flytende konsistens enn andre glidemidler. Den delen som skal brukes vaginalt kan klare seg med en vannbasert variant. Når du har smurt begge delene inn, kan du f.eks. legge deg godt til rette på sengen, gjerne på ryggen med en pute eller to under baken sånn at den løftes litt fra madrassen. Før deretter dobbeltdildoen inn, men tenk på at anus bør varmes opp med en finger eller en liten buttplugg før dildoen føres inn.

Du kan også benytte en dobbeltdildo sittende ved å forsiktig gli ned over den. Når du har vennet deg til følelsen kan du ri litt opp og ned på den, noe mange synes er utrolig frekt. Opplever du at det er vanskelig å oppnå klimaks kun ved penetrering, kan du enkelt kombinere dobbeltdildoen med stimulering av klitoris, enten med fingrene eller med en klitorisvibrator.

Kan vi bruke en dobbel dildo sammen?

Absolutt! Faktisk er det sånn at det ofte er betydelig enklere å bruke en dobbel dildo sammen med en partner. La partneren din ta seg av styringen, så du bare kan lene deg tilbake og fokusere på din egen nytelse. Har dere valgt en dobbel strap-on eller en tohodet variant, kan dere dessuten få glede av penetreringen begge to. Vær dog litt forsiktige når dere begynner å eksperimentere med strap-on variantene. Du har betydelig mer kraft i hoftene enn du har i hendene, så støtene blir lett mye hardere enn man regner med. Mange synes også det er vanskeligere å kontrollere en dobbelt dildo med hoftene enn det er med hendene, men med litt øvelse kan du oppnå fantastisk stimulering for dere begge.

Denne type produkter kan brukes i så godt som alle sexstillinger. Det krever bare at bæreren har god kontroll på bekkenbunnsmusklene sine, noe som kan oppnås ved f.eks. trening med vaginakuler. Dette for å kunne holde din dobbel dildo på plass. Føles det for avansert, er det betydelig lettere å benytte en tohodet variant, så begge får hver deres ende. Når begge penetreres samtidig får dere også masse muligheter til å kjærtegne hverandres kropper imens.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful