Trådløse Sexleketøy

Opphiss og pirr hverandre med trådløse vibrasjoner! Med en trådløs vibrator kan han kontrollere vibrasjonene og hennes nytelse - hjemme eller ute i offentlighet. Vi har trådløse sexleketøy i mange farger, former og størrelser. Er du ute etter andre typer fjernstyrte sexleketøy, kan du både finne mange varianter her på siden og i de øvrige kategoriene våre. 

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Adrien Lastic (6)
Amaysin (1)
Anal Fantasy Collection (1)
B Swish (2)
B-Vibe (3)
Baseks (1)
CalExotics (1)
Crush (1)
Fantasy for Her (4)
Fifty Shades of Grey (5)
Frisky (1)
GoGasm (1)
Hot Octopuss (1)
Je Joue (1)
Kiiroo (3)
Lelo (6)
Love To Love (3)
Lovense (8)
Magic Motion (8)
Malesation (1)
Marc Dorcel (4)
Master Series (1)
Mjuze (1)
Nalone (2)
Nexus (7)
Ohmibod (6)
PicoBong (1)
Pretty Love (1)
Realov (2)
Rimmers (2)
Rocks Off (1)
Satisfyer (5)
Screaming O (3)
Sinful (5)
Svakom (1)
Tailz (1)
Tickler (1)
Velve (1)
Wand Essentials (1)
We-Vibe (15)
Whisperz (2)
Womanizer (1)
Zalo (1)
Vis alle
Vis alle 125 produkter
Du har sett 42 av 125 produkter
Vis flere

Trådløse sexleketøy vil piffe opp sexlivet

Tid for å prøve noe nytt?

Har du funnet veien hit til denne siden, er det sikkert fordi du kan nikke gjenkjennende til spørsmålet i overskriften. Har dere lyst til å prøve noe nytt og annerledes, er trådløse sexleketøy et perfekt sted å starte. Det er kanskje ikke det opplagte valget hvis dere er nybegynnere i sexleketøysverdenen, men har dere prøvd ut de vanligste tingene folk skaffer seg for å gjøre tingene litt morsommere i soverommet, er trådløse sexleketøy et fint skritt videre på veien.

Det kan nemlig være med til å tilføre en helt ny dimensjon til deres felles erotiske leker i soverommet, eller kanskje til og med ute i det offentlige rom hvis dere er klare på enda en utfordring. Velger dere å flytte leken utenfor husets fire vegger, er det ikke engang sikkert dere trenger å skru på vibrasjoner. For mange kan det være nok å vite at dere har makten til å tenne hverandre med et enkelt klikk på fjernbetjeningen. Utforsk hva som fungerer best for dere, og eksperimenter med hvor grensene går for nettopp dere.

Trådløse sexleketøy er en gullgruve full av muligheter

Trådløse sexleketøy er ikke kun morsomt å leke med i par. De har ofte noen ganske morsomme features som også gjør dem gøyale å leke med alene. Flere av produktene er nemlig tilknyttet en app, som gjør det mulig å styre sexleketøyet via telefonen din.

Med en app tilknyttet produktet blir det mulig å styre den vibrerende delen selv om man er lang vekk fra hverandre. Det er ikke nødvendigvis en dårlig løsning, og gir uante muligheter om dere f.eks. bor langt vekk fra hverandre, eller den ene parten reiser mye. Tenk at det er mulig å sitte flere hundre kilometer fra hverandre og styre hverandres nytelse. Det var ikke noe man kunne forestille seg når telefonsex var den hotteste muligheten, eller når kameratelefonen kom og man kunne sende hverandre frekke bilder. Teknologi er ikke nødvendigvis bare kjedelig, spør du oss, i alle fall ikke når det kommer til trådløse sexleketøy.

Styr vibrasjonene som dere vil

Flere av produktene du finner i denne kategorien lar dere bestemme hvilke vibrasjonsmønstre dere vil benytte dere av. Faktisk har også noen av produktene en funksjon som lar dere designe deres helt egne vibrasjonsmønstre som enten kan styres av stemmene deres, eller også av musikk dere selv velger. Eksperimenter med yndlingsmusikken deres, og bygg dere opp i takt med musikken. Og gled deg til refrenget. Kun fantasien setter grenser hvordan dere har lyst til å bruke trådløse sexleketøy. Mulighetene er nemlig utrolig mange og spennende.

Mangler dere andre ting til å piffe opp sexlivet, kan dere med fordel ta en titt på de andre kategoriene vi har her hos Sinful. Dere finner et stort utvalg av sexleketøy til par som ønsker å eksperimentere med spennende muligheter til å spice opp deres erotiske samliv. Uansett om det er et sett sexy undertøy dere trenger, eller en god glidekrem eller noe helt annet, finner dere alle mulige ting til alle mulige behov dere både visste og ikke visste dere trengte.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no