TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Trådløst & appstyrt sexleketøy

Pirr hverandre med trådløse vibrasjoner! Et appstyrt sexleketøy, også kalt trådløst sexleketøy, lar den ene partneren kontrollere vibrasjonene og dermed nytelsen til den andre. Finn deres favoritt blant det store sortimentet nedenfor.

Appstyrt sexleketøy - gir dere flere muligheter for nytelse

Et appstyrt sexleketøy løfter sexlivet til nye høyder

Har du funnet veien hit til denne siden, er det sikkert fordi du kan nikke gjenkjennende til spørsmålet "på tide å piffe opp sexlivet?". Har dere lyst til å prøve noe nytt og annerledes, er et appstyrt sexleketøy det perfekte stedet å starte. Det er kanskje ikke det opplagte valget hvis dere er nye i sexleketøysverdenen, men dersom dere har erfaring med sexleketøy fra før, er et appstyrt sexleketøy et naturlig skritt videre på veien.

Det kan nemlig tilføre en helt ny dimensjon til deres felles leker i soverommet, eller kanskje til og med ute i det offentlige rom dersom dere ønsker en litt større utfordring. Velger dere å flytte lekene utenfor husets fire vegger, er det ikke engang sikkert dere trenger å skru på leketøyet. For mange kan det være nok å vite at dere har makten til å tenne hverandre med et enkelt klikk i appen. Men vi vil helt klart også anbefale at dere tar sjansen og kjenner på vibrasjonene fra en appstyrt vibrator, hvis dere har valgt denne type appstyrt sexleketøy. Utforsk hva som fungerer best for dere, og se hvor langt dere tør å gå i deres erotiske eskapader.

Trådløst sexleketøy - en gullgruve full av muligheter

Et trådløst sexleketøy er ikke kun beregnet til par. Det har ofte noen funksjoner som også gjør det ideelt til sololek. Mange av produktene her i kategorien er nemlig tilknyttet en app, som gjør det mulig å styre sexleketøyet fra telefonen din. Appen er ofte utviklet til det enkelte produkt og gjør det ikke bare enkelt å styre produktet, men gir deg også flere muligheter enn du får med bare noen knapper på leketøyet.

Med en app tilknyttet et trådløst sexleketøy blir det mulig for partneren din å styre den vibrerende delen selv om han eller hun befinner seg et helt annet sted enn deg. Det gir dere dermed uante muligheter dersom dere for eksempel bor langt borte fra hverandre eller den ene parten reiser mye. Tenk at det er mulig å sitte flere hundre kilometer fra hverandre og styre hverandres nytelse. Det var ikke noe man kunne forestille seg når telefonsex var den hotteste muligheten, eller når kameratelefonen kom og man kunne sende hverandre frekke bilder. Teknologi er ikke nødvendigvis bare kjedelig, spør du oss - i alle fall ikke når det kommer til trådløse sexleketøy.

Styr vibrasjonene som dere vil med appstyrte sexleketøy

Flere av våre appstyrte sexleketøy lar dere skreddersy vibrasjonsmønstrene etter ønske og behov. Faktisk har noen av produktene en funksjon som lar dere designe deres helt egne vibrasjonsmønstre ved hjelp av enten din eller partnerens stemme, eller musikk som dere selv velger. Prøv for eksempel å sette på yndlingssangen, og bygg den erotiske stemningen opp i takt med musikken.

Er dere nysgjerrige på andre produkter enn appstyrte sexleketøy som kan piffe opp sexlivet, kan dere med fordel ta en titt på de andre kategoriene vi har her på sinful.no. Dere finner blant annet et stort utvalg av sexleketøy til par i vår erotiske nettbutikk som har til formål å øke deres felles nytelse under lek, forspill og sex. Uansett om dere er på utkikk etter sexy dameundertøyglidemiddel eller noe helt annet, har vi altså noe for dere. Dere kan også prøve et fjernstyrt sexleketøy dersom dere foretrekker å styre deres leketøy med en fjernkontroll fremfor en app.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful