Best i test par sexleketøy

Leter dere etter de beste produktene som garantert vil gi dere mer nytelse når dere er sammen? Da er dere kommet til rett sted! På denne siden har vi nemlig samlet alle våre best i test par sexleketøy. Blant de mange testvinnerne finner dere blant annet vibrerende penisringer, erotiske spill og parvibratorer fra kjente og populære merker. Vi har, med andre ord, noe for enhver smak og ethvert par.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Doxy (1)
Fun Factory (1)
Hot Octopuss (1)
Hueman (1)
Je Joue (1)
Lelo (3)
LELO (3)
njoy (1)
OhMiBod (2)
Rocks Off (1)
Satisfyer (5)
Strap-on-Me (3)
Strap-On-Me (2)
We-Vibe (1)
Vis alle 22 produkter

Best i test par sexleketøy - få bedre sex med våre testvinnere

Hvorfor bør dere velge best-i-test par sexleketøy?

Det kan være vanskelig å vite hvilket sexleketøy som er det beste for nettopp dere. For det finnes utallige parleketøy der ute og de lover alle fantastiske resultater. Selv om du vet hvilke preferanser du og partneren din har, kan det derfor være vanskelig å vite hvilken modell eller merke dere burde velge. I slike tilfeller kan det være nyttig å se hvilke produkter som har gjort det best i forskjellige tester. Og for å gjøre det så enkelt som mulig, har vi samlet alle våre testvinnere i én kategori. Samtlige produkter på denne siden er altså best-i-test par sexleketøy.

En testvinner er et godt og sikkert valg for par som leter etter et velfungerende og effektivt sexleketøy. De er nemlig blitt kåret til de beste produktene i sine respektive kategorier, og dere kan derfor være sikre på at de er av ypperste kvalitet og vil gi dere den beste mulige opplevelsen. Best-i-test par sexleketøy er dessuten vurdert som de beste produktene ut i fra deres potensiale til å gi begge parter mer nytelse under sex. Det er således nesten garantert at dere vil få bedre sex med testvinnerne som finnes her på siden.

Hvilke priser har de vunnet?

Sexleketøy og erotiske produkter har lenge vært representert på voksenfilmindustriens prisutdelinger, deriblant under AVN Awards. Men i de senere år har sexleketøysbransjen også gjort sin inntreden under forskjellige prisutdelinger for forbrukerprodukter, som blant annet prisutdelingen for forbrukerelektronikk, CES Awards. Produktene som blir tildelt priser under disse arrangementene kjennetegnes ved at de er av høy kvalitet, og at de er særlig innovative, slik at forbrukerne får bedre seksuelle opplevelser når de tar produktene i bruk. Det er disse kriteriene som gjør at de prisvinnende produktene kan kalles for best-i-test par sexleketøy.

Diverse prisutdelinger for produktdesign har også fått opp øynene for hvordan sexleketøy og andre erotiske produkter kan øke vår seksuelle velferd. Den mest bemerkelsesverdige av disse er Red Dot Award, som deler ut priser til produkter, merker og designere som har utmerket seg når det gjelder produktdesign, designkonsept og kommunikasjonsdesign. LELO, TENGA og OhMiBod er noen av sexleketøysselskapene som har vunnet de jeve designprisene. Produktene som disse merkene står bak kan altså påberope seg tittelen som best-i-test par sexleketøy.

Bruk best-i-test glidemiddel

På denne siden finner du mange forskjellige slags sexleketøy til par, deriblant parvibratorer, penisringer og vibratoregg. Men du finner også en rekke erotiske produkter, som for eksempel glidemidler, blant det brede sortimentet. Hvis du vil få mest mulig ut av det prisvinnende sexleketøyet ditt, anbefaler vi at du kjøper med en flaske best-i-test glidemiddel. Det forhindrer nemlig friksjon mellom sexleketøyet og huden din, og sørger dermed for en ytterst behagelig opplevelse.

Selv om du ikke kjøpt - eller har planer om å kjøpe - et testvinnende sexleketøy, bør du uansett supplere dine seksuelle opplevelser med et best-i-test glidemiddel. Det vil nemlig gi en glattere og våtere følelse, noe som er særlig fordelaktig i forbindelse med penetrering, da det vil kunne øke den seksuelle nytelsen for begge parter. Blant våre prisvinnende glidemidler finner du både silikonbaserte og vannbaserte varianter, og kan dermed velge den som egner seg best til ditt formål. Vannbaserte glidemidler egner seg best til bruk sammen med sexleketøy og kondomer, mens silikonbaserte glidemidler egner seg best til sex uten kondomer og sexleketøy, og er spesielt velegnet til analsex.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no