TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
 • TickRask og diskret levering
 • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Rosa sexleketøyRosa sexleketøy
Merker
Author
Publisert:29/08/2022

Den ultimate guide til LELO

Innholdsfortegnelse

Er du opptatt av estetikk og kvalitet? Vil du at hjemmet ditt skal gjenspeile din personlige stil - også det som det blotte øye ikke kan se, som for eksempel innholdet i nattbordskuffen din? Da er de vakre sexleketøyene fra svenske LELO som skapt for deg.

Hos LELO er kvalitet og design i høysetet, og deres produkter er virkelig crème de la crème når det kommer til leketøy for voksne og deres mest intime stunder.

I denne guiden vil du bli bedre kjent med et av våre yndlingsmerker, og du vil bli introdusert for noen av deres aller beste produkter for både kvinner, menn og par.

Person ligger med lukkete øyne og smiler med et sexleketøy foran ansiktet

Hvem er LELO?

Det hele startet i vårt naboland Sverige. LELO så nemlig dagens lys i et lite rekkehus midt i Stockholm, og de tre stolte foreldrene var ingeniøren Filip Sedi og designerne Eric Kalén og Carl Magnussen. Det var allerede i 2003 at trioen møttes og skapte merket som senere skulle vise seg å revolusjonere sexleketøysindustrien med sine produktdesign.

De tre kloke fyrene stilte seg nemlig spørsmålet: Tenk om våre mest intime produkter var så vakre at vi viste dem frem med stolthet?

I dag har selskapet rundt 2000 ansatte fordelt på 50 markeder. De har vunnet mer enn 110 priser, inkludert tre av den anerkjente prisen Red Dot Design Award. I 2016 kunne de til og med rapportere om 16 millioner solgte produkter verden over, siden deres første produkt, klitorisvibratoren Lily, så dagens lys.

Man skulle tro at man ville få lyst til å hvile litt på laubærene med slike salgstall, men sånn fungerer det ikke hos LELO. De drives fortsatt av en umettelig nysgjerrighet på hvordan man kan kombinere moderne teknologi, estetikk og nytelse på beste vis.

Deres kall er å finne nye måter å bringe nytelse inn i folks hjem på. Alltid pakket inn i vakre design som skiller seg fra konvensjonelle sexleketøy.

Alle de skjønne produktene bærer tydelig preg av merkets skandinaviske røtter. Designet er stilrent og estetisk tiltalende, med rene linjer og gjerne et organisk uttrykk med myke former som imiterer kroppens naturlige kurver.

Rosa og svart sexleketøy

Hva slags sexleketøy kan LELO tilby?

Selv om det kan være fristende å spesialisere seg innenfor ett område og produsere sexleketøy til en enkelt målgruppe, har LELO valgt å la en bred kundebase få glede av deres kompetanser. De lager nemlig sexleketøy til både kvinner, menn og par, samt erotiske tilbehør som mange av oss nok allerede har liggende i nattbordsskuffen.

Du finner alt fra eksklusive klitorissimulatorer og effektive vaginakuler til testvinnende glidemiddel, penisringer, parvibratorer og mye mer i LELOs sortiment.

Man kan heller ikke snakke om LELO uten å nevne deres revolusjonerende kondomer, HEX Respect XL. LELOs team av dyktige ingeniører brukte hele 7 år på å utvikle et ekstra sterkt kondom som ikke går på kompromiss med følelsen. De designet en banebrytende indre struktur  bygget opp av hexagoner, hvilket forsterker kondomet og dermed gjør det vanskeligere for kondomet å sprekke.

Person som holder en hvit pakke med kondomer i en hånd

Som du sikkert har skjønt, er det mange grunner til å skaffe seg et sexleketøy fra LELO. Men hvor skal du starte når det er så mye godt å velge mellom? Hva er det beste?

Ta det med ro, vi har løsningen. La oss presentere de tre beste produktene for kvinner, menn og par, så du kan finne den perfekte matchen for deg eller du og partneren din.

Topp 3 sexleketøy til kvinner

Les vår utdybende beskrivelse av de tre beste og mest populære sexlegetøyene til kvinner fra LELO.

LELO Ella - G-punktsdildo

G-punktet og dets mange fordeler er ikke lenger en hemmelighet, og hver dag nyter mange kvinner å kjærtegne det følsomme, indre punktet. Men for mange kan det også være vanskelig å finne, og enda vanskeligere å treffe gjentatte ganger for å få den ønskede stimulering.

Med Ella G-punktsdildo er de krumfingrede dagene endelig forbi. Den spesielle, bøyde formen på dildoen gjør det enkelt å treffe rett på G-punktet, mens den flate tippen gjør opplevelsen mer bekvem og nytelsesfull.

Ella er selvfølgelig dekket av lekker silikon, hvilket gir dildoen en luksuriøs og silkemyk overflate. Ønsker du “bare” vaginal stimulering, kan du med fordel vende dildoen rundt, og føre den spisse enden inn i vaginaen. Alt dette vitner om de mange gjennomtenkte valgene som ligger bak produktene fra det populære svenske merket.

Person ligger på ryggen med en hånd over hodet som hun har et sexleketøy i

LELO Sona Cruise - Klitorisstimulator

Klitorisstimulatoren er virkelig sexleketøysindustriens IT-girl for tiden, så svenskene kan selvfølgelig henge med i denne produktkategorien også. Sona Cruise er på mange måter selve essensen av merket. Den har den seneste, banebrytende lufttrykksteknologien, og er pakket inn i et utrolig vakkert design med organisk utforming, metalliske detaljer og freshe, moteriktige farger.

Ved hjelp av effektive lydbølger stimulerer Sona Cruise din klitoris uten å gjøre den følelsesløs - i motsetning til mange vibratorer, og kan dermed gi deg tallrike orgasmer. Bølgene av nytelse forplanter seg i alle forgreiningene av klitoris, også de indre forgreiningene som du kanskje ikke visste fantes. Stimulatoren får navnet fra dens innovative ‘cruise control’-funksjon, som sørger for at styrken forblir den samme, uansett hvor hardt eller lett du trykker den mot klitoris.

Sona Cruise er ikke den eneste effektive og vakre klitorisstimulatoren i LELO familien. Den har faktisk tre søstre: Sona, Sona 2 og Sona Cruise 2. Du kan lese mer om dem på deres respektive produktsider, så du kan velge den modellen som passer deg best.

Rosa sexleketøy med blomsterblad rundt

LELO Soraya 2 Oppladbar Vibrator

De fleste kvinner har nok hørt om, eller selv stiftet bekjentskap med, rabbitvibratoren. Den er en vaskeekte bestselger og er elsket verden over. Med Soraya 2 får du luksusversjonen av den populære vibratoren, og det er tydelig at design og estetikk har spilt en stor rolle i utviklingen av produktet. Men det betyr ikke at funksjonaliteten har lidd. Tvert imot. Soraya 2 har blant annet et praktisk håndtak i enden som gjør det enkelt å holde den på plass under lekens gang.

Vibratorens spesielle form er utviklet på bakgrunn av en rekke ultralydsscanninger av kvinners intime anatomi. Den er skapt for å sikre at den indre stimulatoren treffer alle G-punkter så godt som overhodet mulig - på tross av at anatomien varierer fra kvinne til kvinne. Og av samme grunn er den ytre stimulatoren ekstra fleksibel, så den tilpasser seg til kroppen din og alltid treffer klitorisområdet.

Den ytre og indre stimulatoren kan styres hver for seg, så du får skreddersydd stimulering som hjelper deg på veien mot blandingsorgasmer.

Person som holder et sexleketøy foran brystet

Topp 3 sexleketøy til menn

Les vår utdypende beskrivelse av de tre beste og mest populære sexleketøyene til menn fra LELO.

LELO Hugo Prostata Massager

Hugo er en luksuriøs prostatastimulator som på mange måter representerer en helt ny tenkning rundt mannlig nytelse. Produktet kan øke styrken og intensiteten på mannens klimaks med opptil 33 prosent. Det må da sies er verdt et forsøk!

Prostataen, og analstimulering generelt, er et tabubelagt emne for mange menn. Og det er jo synd, for prostataen kan være kilde til dype og enormt eksplosive orgasmer. Med sine to motorer og stimulatorer treffer Hugo blink på prostataen din, samtidig som den kjærtegner det følsomme mellomkjøttet ditt.

Også dette produktet har et design i toppklassen med lekre materialer, myke, runde former og metalldetaljer på både stimulatoren og fjernkontrollen. Den smarte fjernkontrollen benytter seg av den banebrytende SenseMotionTM-teknologien, som nesten gjør knappene overflødige. Den registrerer nemlig fjernkontrollens bevegelser og bruker disse til at styre leketøyet. Hugo er virkelig drømmeproduktet for mannen som elsker tekniske duppeditter og smarte design.

Person som holder et svart sexleketøy på pekefingeren sin

LELO F1S V2 Red Pleasure

Hvis Hugo er til teknikkinteresserte menn, så er onaniproduktet F1s V2 til menn med bensin i blodet og IT i hjertet. Leketøyet er perfekt for deg som elsker å nørde og dyrker interessene dine på et høyt nivå. Med det avanserte onaniproduktet får du dessuten en stor porsjon kroppslig nytelse ut av å dyrke hobbyen.

F1s er inspirert av racerbiler, noe som tydelig avspeiles i både navnet og det sorte og røde looket. For ikke å nevne den tilhørende appens kontrollsystem, som ser ut som et speedometer.

Men ekstrautstyret stopper ikke her. F1s V2 er nemlig verdens første onaniprodukt med Software Development Kit (SDK). Det innebærer at hvis du er litt teknisk anlagt, så kan du faktisk designe din helt egen app til produktet.

En person i undertøy og skjorte som holder to sexleketøy i hendene

LELO Tor 2 - Oppladbar Vibrerende Penisring

Der er mange fordeler ved å bruke en penisring. Du får en hardere reisning, som dessuten varer lengre da blodet ikke kan strømme tilbake til kroppen. Penisringen Tor 2 er dog mye mer enn bare en enkel penisring. Det kan tydelig ses på det eksklusive designet som oser av kvalitet.

Tor 2 er spesielt utviklet med tanke på komfort, og sitter akkurat der hvor den skal, så den også gir partneren din maksimal nytelse. Penisringen er nemlig utstyrt med 6 forskjellige vibrasjonsinnstillinger, som både forplanter seg i skaftet ditt og i partnerens klitoris.

Som med alle LELOs produkter er det også lagt vekt på funksjonaliteten av penisringen under bruk. Derfor er knappene plassert slik at du eller partneren din enkelt kan skifte mellom innstillingene, selv midt i samleiet. Med Tor 2 får du et kompakt produkt som garanterer både deg og partneren din stor nytelse.

Person i undertøy og skjorte som sitter med et sexleketøy på fingeren

Topp 3 sexleketøy til par

Les vår utdybende beskrivelse av de tre beste og mest populære sexleketøyene til par fra LELO.

LELO Smart Wand Large 2

Dette er et produkt som virkelig er gjennomsyret av merkets beste kvaliteter. Den friske fargen, den trendy metalldetaljen og den smarte formen er det som gir massasjestaven sitt karakteriske LELO-look og sin høye funksjonalitet. Og toppen av kransekaka er den overlegne kvaliteten på både de indre vibrasjonene og det silikonbelagte ytre.

Smart Wand Large 2 er merkets fortolkning av den velkjente klassikeren massasjestaven - også kjent som Magic Wand. Denne modellen har en ergonomisk form som gjør at den ligger godt i hånden, enten den blir brukt til å massere kroppens ømme punkter, eller som en del av  orgasmefylte leker.

Som vanlig har LELO tenkt på alt, og deres Smart Wand har derfor et hav av vibrasjonsmønstre og -nivåer, samtidig som den både er vanntett og oppladbar. Dens fleksible hodet gjør det også lett å massere eller pirre hvor som helst på kroppen.

Svart sexleketøy som ligger på en bakgrunn med krystaller

LELO Lyla 2 - Trådløst Vibratoregg

Vi er som sagt ikke de eneste som har fått øynene opp for LELO og deres skjønne produkter. Dette vibratoregget er et godt eksempel på at selv danskene har bitt seg merke i de eksklusive, svenske sexleketøyene. Lyla 2 er nemlig kåret til det beste trådløse vibratoregget av den danske avisen Ekstrabladet, som ga produktet 6 av 6 mulige stjerner.

Egget er perfekt til erotiske leker under dynen, men er også en fantastisk følgesvenn utenfor hjemmets fire vegger. Plasser egget i vaginaen, legg fjernkontrollen i jakkelommen, og vips - så er dere klare for trådløse leker ute blant folk. Med Lyla 2 kan dere være sikre på ingen oppdager hva dere holder på med - det er nemlig verdens mest stillegående trådløse vibratoregg.

Også her har designerne utstyrt fjernkontrollen med SenseMotionTM-teknologi. Det betyr at vibratoren kan styres enkelt og diskret ved å vippe fjernkontrollen mens den ligger i jakkelommen. Én ting er i hvert fall sikkert - Lyla 2 vil gjøre fremtidige datenights hakket mer spennende.

Person som ligger med truser på og et sexleketøy i hånden

LELO Tiani 3 - Trådløs Fjernstyrt Parvibrator

Tiani 3 er en innovativ parvibrator som kan gi begge parter stor nytelse. Den minste delen føres opp i skjeden, mens den andre delen kjærtegner det ytre klitorisområdet med pirrende eller kraftige vibrationer, alt etter ønske og behov.

Når han trenger inn i henne kan han også merke vibrasjonene, da de forplanter seg i skaftet hans. Vibrasjonene styres enkelt med den smarte SenseMotionTM-fjernkontrollen, som lar dere bestemme hvor kraftig stimuleringen skal være.

Person holder et sexleketøy og en fjernkontroll opp foran brystet

Kjøp sexleketøy fra LELO hos Sinful

Det hersker ingen tvil om at dette fantastiske merket har noen skjønne produkter. I denne guiden har vi kommet med våre forslag til 9 av deres beste sexleketøy.

Hvis du fremdeles ikke har funnet din nye lekekamerat, kan du gå på oppdagelse blant det resterende utvalget av lekre produkter i LELOs stortiment på vår hjemmeside.

Vi lover at du ikke vil angre den dagen du stiftet bekjentskap med det svenske merket.

Flere artikler

  Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  TickRask og diskret levering
  TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2023 Sinful