Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Kvinne som åpner en Sinful JulekalenderKvinne som åpner en Sinful Julekalender
Nyheter
Author
Publisert:07/09/2023

Frekk julekalender til henne

Innholdsfortegnelse

Kjøp en frekk julekalender og fyll desember med moro, spenning og kjærlighet. Det blir en jul du aldri kommer til å glemme.

Hos Sinful elsker vi julen. Det er en fantastisk tid med fokus på gaver, overraskelser og koselig samvær med de personene som er viktigst for oss. Det er en tid full av tradisjoner, som vi gleder oss over hvert år. En av de nyeste tradisjonene, som også har gjennomgått den største utviklingen de siste årene, er utvilsomt julekalenderen.

Tidligere var de kun beregnet på de minste i familien, som synes det var vanskelig å holde ut ventetiden til 24. desember, men slik er det heldigvis ikke nå lenger.

Nå kan du også kjøpe en julekalender til henne, som med sitt erotiske innhold vil fylle desember med overraskelser, nytelse og sex. Så hvis du er klar for en jul som er litt mer rampete enn den vanligvis er, har du landet på akkurat rett sted.

Du kan se alternativene dine nedenfor, men hvis du vil vite litt mer om innholdet kan du lese mer litt lengre nede. Der går vi litt mer i dybden på de fem ulike variantene du kan velge mellom når du skal kjøpe en julekalender til henne du er glad i.

Sinful Original Julekalender

Sinful Original Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Sinful Premium Julekalender.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinner

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinner

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Skap forførende kos med en frekk julekalender til henne

Har du lyst til å overraske partneren din med 24 små gaver som kan hjelpe deg å telle ned til julaften, men er du usikker på hva det skal være? Bare rolig! Vi gir deg intet mindre enn fem fantastiske forslag til en julekalender til henne du elsker mest av alt.

Hos Sinful har vi de siste årene utviklet og produsert voksenjulekalendere, som med sitt frekke innhold har sørget for at årets siste måned også ble årets frekkeste. Og i år er selvfølgelig intet unntak.

Med en frekk julekalender til henne får både du og partneren din en liten pause fra hverdagen, som ofte er fylt med masse praktiske gjøremål gjennom hele desember. Og det kan faktisk være en veldig god investering i forholdet. Det er i hvert fall tilbakemeldingen vi får hvert år fra kundene våre.

Det er mange par som kommer tilbake og sier at vår julekalender til henne har vært den beste parterapien for dem. De har begynt å snakke mer åpent om sex, lyster og fantasier – og dette har påvirket hverdagen deres, fordi de nå kommuniserer enda bedre.

Hvis du også synes at en julekalender for henne høres fantastisk ut, er det bare å lese videre.

Sinful julekalender sammen med mange små julegaver

Nå skal vi se nærmere på de fem ulike alternativene du kan velge mellom når du vil skjemme bort partneren din med en julekalender til henne.

 • Sinful Original Julekalender
 • Sinful Premium Julekalender
 • Sinful 12 Days for Kvinner
 • Sinful Four Weeks Deluxe Julekalender
 • Sinful Four Weeks Premium Julekalender

Som du ser er det hele fem ulike alternativer – og selv om det kan virke forvirrende akkurat nå, så skal vi nok hjelpe deg med å finne den riktige varianten.

Ønsker du en tradisjonell julekalender til henne som inneholder 24 erotiske overraskelser, så bør du gå for enten Sinful Original eller Sinful Premium. Hvilken modell du bør velge avhenger litt av erfaringsnivået ditt, men det kommer vi inn på senere. Der skal du også få snuse litt på innholdet.

Hvis du heller vil ha en frekk julekalender til henne, hvor du bare skal åpne én luke i uken i stedet for én hver dag, så er det Four Weeks Deluxe eller Four Weeks Premium du bør se nærmere på. Det er litt færre produkter her, men de er derimot supereksklusive, så det er fortsatt full valuta for pengene.

Hvis du bare vil skjemme bort partneren din, eller hvis dere er to kvinner i et forhold, så er 12 Days for Kvinner  det du bør gå for. Som navnet tilsier inneholder denne frekke julekalenderen til henne mange deilige overraskelser som vil sende henne inn i den syvende himmel.

Les med nedenfor, hvor vi gir deg en lengre introduksjon til de fem alternativene, som kun er tilgjengelig i et begrenset antall. Så hvor lenge er du villig til å vente med å kjøpe en julekalender til henne?

En kvinne og mann står tett sammen på kjøkket og ser på hverandre

Julekalender til henne: De 5 alternativene

Nå kan vi snart ikke trekke spenningen lenger. Vi har lovet å gå litt mer i dybden med de ulike alternativene, så nå gjør vi det. Les med under og finn en julekalender til henne du elsker og er glad i.

Sinful Original Julekalender

Den populære Sinful Original Julekalenderen har blitt den mest solgte erotiske kalenderen for par i hele Skandinavia. Den har blitt utsolgt på rekordtid flere år på rad.

Denne varianten henvender seg først og fremst til par som har liten eller ingen erfaring med sexleketøy. Hvis du og partneren din hadde gleden av å leke dere gjennom julen med vår Sinful Original julekalender i fjor, og du ønsker å finne en ny julekalender til henne i år igjen, anbefaler vi at du går for vår eksklusive Sinful Premium julekalender.

Som lovet kan vi avsløre litt av innholdet i denne frekke julekalenderen til kvinner. Bak de 24 lukene finner du massevis av produkter til både henne, ham og noen som dere kan nyte sammen.

For å være helt presis er det 13 herlige sexleketøy, fem erotiske tilbehør og seks soft bondage produkter som kan tenne en ekstra gnist på soverommet.

Kort sagt er det den perfekte desembergaven når du er på jakt etter en julekalender til henne.

Sinful Original Julekalender med forskjellige sexleketøy

Sinful Original inneholder ulike produkter i følgende kategorier

 • 13 stykker sexleketøy for vagina, penis og mye mer
 • 5 erotiske tilbehør som gjør det hele litt morsommere
 • 6 produkter for soft bondage som gir deg spennende opplevelser

Vi vil være sikre på at du gjør det riktige valget når du kjøper en frekk julekalender til henne. Derfor får du en liten sniktitt på utvalgte produkter, slik at du kan se om det er denne kalenderen du skal skjemme bort partneren din med.

Julekalenderen kommer i et begrenset antall, så hvis du liker innholdet vi viser nedenfor, kan det være lurt å bestille den med en gang.

I Sinful Original kan du blant annet glede deg til disse fem produktene.

1. Sinful Mini G-Spot Silver Vibrator

Denne lille og superhendige vibratoren har et buet hode designet for å kjærtegne kvinnens G-punkt. Ved å stimulere dette området med en vibrator, kan noen kvinner oppnå ekstra dype og intense (sprute) orgasmer. 

2. Sinful Anal Teaser Small

Her får du en nybegynnervennlig buttplug som legger til rette for mange gode analopplevelser. Produktet er laget av silikon og den glatte overflaten gjør den enda enklere å føre inn (husk glidemiddel!). Kort sagt er det det perfekte leketøyet når et av kroppens mest nytelsesfulle områder skal utforskes.

3. Sinful Tease Silver Kilefjær

Få partnerens kropp til å skjelve mens du sakte og sensuelt kjærtegner hele kroppen med denne kilefjæren. De langsomme strøkene med de myke fjærene vekker alle nerveender, noe som gjør den perfekt for frekt forspill, sensuell parlek og ideell for å finne nye nytelsespunkter hos dere begge.

4. Sinful Couple's Love Sleeve

Dette fantastiske produktet for par kan brukes under penetrasjonssex, hvor den vibrerende bulleten stimulerer både kvinnens klitoris og g-punkt samtidig. Når vibrasjonene starter, kan begge parter nyte dem til det fulle.

5. Sinful Rumble Vibrerende Egg

Med det vibrerende egget er det fullt fokus på indre nytelse i skjeden. De deilige vibrasjonene kan styres med den tilhørende fjernkontrollen - enten av deg selv eller din partner. Egget har flere forskjellige intensiteter som du kan velge mellom.

Innholdet i Sinful Original har en verdi på 3400 kroner

Nærbilde av sexleketøy fra Sinful Original Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Premium-modellen er vår mest luksuriøse kalender med 24 luker, hvor innholdet byr på litt av hvert. Vi skal nok gå litt mer i dybden med produktene, men vi kan allerede nå røpe at du kan glede deg til frekke overraskelser fra kjente merker som obaie og Sinful.

Produktene skiller seg ganske mye fra de du finner i Sinful Original. I denne eksklusive utgaven av en julekalender for henne får du sterkere vibrasjoner, frekkere tilbehør og pirrende bondage-produkter som gir ekstra varme i den kalde vintertiden.

Som med originalmodellen kommer vi ikke til å avsløre hele innholdet. Dere skal få ha den overraskelsen til gode med hverandre når dere åpner dagens luke. Vi vil imidlertid gjerne vise frem noen av produktene. På den måten kan du bedre finne ut om det skal være denne modellen eller om du skal velge en annen julekalender til henne.

Før vi går i dybden med noen utvalgte produkter, kan vi bare starte med å avklare hva du kan forvente deg med Sinful Premium – generelt sett. Hvis du og partneren din skal leke dere gjennom desember med denne julekalenderen til henne, kan du se frem til 14 stykker eksklusive sexleketøy, fire erotisk tilbehør og seks frekke bondage-produkter.

Sinful Premium Julekalender med forskjellige sexleketøy

Sinful Premium inneholder ulike produkter i følgende kategorier

 • 14 sexleketøy for vagina, penis og mye mer
 • 4 erotisk tilbehør - det ekstra krydderet til leken
 • 6 produkter for soft bondage som gir litt frekkere opplevelser

Nå har vi kommet til det spennende øyeblikket hvor vi viser utvalgte produkter fra Sinful Premium. Dette gir deg forhåpentligvis et bedre innblikk i det overordnede innholdet.

Vær oppmerksom på at denne modellen også kun er tilgjengelig i begrenset antall. Så hvis du vil skjemme bort partneren din med en julekalender til henne, så ikke vent for lenge før du bestiller.

1. Sinful Anchor Metal Buttplugg

Anus er et av de mest følsomme områdene på kroppen, og denne vakre analpluggen er like flott å bruke som den ser ut. Det elegante uttrykket, den ergonomiske formen og den gode vekten er med på å gjøre opplevelsen komplett.

2. Sinful Premium Magic Wand

Denne magic wanden er perfekt for å kjærtegne klitoris, men visste du at den også er ideell for å utforske kroppens andre erogene soner? La den utforske alle stedene på kroppen og finn helt nye nytelsespunkter som trenger litt ekstra oppmerksomhet.

3. Sinful Double G-P Wand

Denne G-P Wanden er designet for å skjemme bort enten G-punktet til kvinnen eller P-punktet til mannen ved hjelp av de små kuleformede hodene. Beveg wanden frem og tilbake, vipp den opp og ned eller prøv sirkulære bevegelser til du treffer det helt riktige stedet.

4. Sinful Tease Feather Gold Tickler

Den ser kanskje ikke så voldsom ut, men en kilefjær kan faktisk være starten på en meget frekk kveld. La den vandre opp og ned på partnerens kropp. Kjenn hvordan kroppen begynner å skjelve av spenning når du treffer de mest intime områdene med milde og pirrende strøk.

5. obaie Premium Flettet Mansjetter

Vil du fiksere partneren din? Eller skal hun binde deg fast? Det er det store spørsmålet når dere åpner denne luken. En ting er i alle fall sikkert: En av dere kan se frem til masse velvære og full oppmerksomhet med de flettede mansjettene fra obaie.

Innholdet i Sinful Premium har en verdi på 5900 kroner

Nærbilde av sexleketøy fra Sinful Premium Julekalender

Sinful 12 Days Julekalender for Kvinner

Nå har vi anmeldt to modeller som er perfekte hvis du er en mann som vil skjemme bort din kvinnelige partner. Nå må vi i stedet ta en titt på 12 Days for Kvinner, en frekk julekalender for henne som enten er singel eller i et forhold med en annen kvinne.

12 Days for Kvinner inneholder sexleketøy, erotisk tilbehør og soft bondageprodukter som er perfekte for deg med en skjede.

Som navnet tilsier er dette en julekalender til henne som kun inneholder 12 luker, men det gjør absolutt ikke opplevelsen dårligere. Den er full av kvalitetsprodukter som fokuserer på kvinners nytelse – ikke verst det vel?

Som med de andre modellene kommer vi dessverre ikke til å avsløre hele innholdet. Det ødelegger tross alt overraskelsen hvis du allerede vet hva som skjuler seg bak hver eneste luke. Men, men, men, du får selvfølgelig et lite innblikk i innholdet, slik at du vet om dette er julekalenderen til henne du bør velge til din utkårede.

I 12 Days for Kvinner kan du glede deg til totalt åtte sexleketøy, et erotisk tilbehør og tre soft bondageprodukter.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinner med forskjellige sexleketøy

12 Days for kvinner inneholder ulike produkter i følgende kategorier

 • 8 stykker sexleketøy med fokus på kvinnens nytelse
 • 1 erotisk tilbehør som kan brukes alene eller sammen med en partner
 • 3 produkter for soft bondage som gjør opplevelsene litt mer spennende

Denne julekalenderen vil også bare være tilgjengelig i et begrenset antall, så skynd deg hvis du vil sikre deg en het desember med en frekk julekalender til henne.

I 12 Days for Kvinner kan du blant annet glede deg til disse fem produktene.

1. Sinful Mini G-Spot silver Vibrator

Denne lille minivibratoren ser ikke ut som mye, men ikke la deg lure av det! Her får kvinnen muligheten til å kjærtegne G-punktet, noe som kan føre til fantastiske (sprute) orgasmer.

2. Sinful Pink Playful Geisha Ball

Bruk kulen til dine pirrende leker og forspill. Før den opp i skjeden og hold den der før du sakte trekker den ut igjen. Det helt perfekte leketøyet for å sette den rette stemningen på soverommet – og den vakre fargen er bare en ekstra bonus.

3. Sinful Power Silver Bullet Vibrator Oppladbar

Den oppladbare bulletvibratoren er perfekt for å kjærtegne klitoris, brystvorter eller andre ytre erogene soner på kroppen. Vibratoren har hele 10 pirrende vibrasjonsinnstillinger og den kan med fordel plasseres i ulike sleeves.

4. Sinful Darkness Sateng Øyebind

Blindfolden plasseres over øynene slik at synssansen svekkes og alle andre sanser skjerpes. Bruk den sammen med en partner – eller alene i forbindelse med onani. Det hele blir faktisk litt frekekre når man ikke kan se noe.

5. Sinful Pink Tickler Silikonhylse

De fleksible ørene er perfekte for å kjærtegne området på og rundt klitoris, samt andre ytre erogene soner. Plasser kulevibratoren i hylsen og aktiver vibrasjonene. Da er du og din eventuelle partner klare for en frekk og pirrende opplevelse.

Innholdet i 12 Days for Kvinner har en verdi på 2000 kroner

Nærbilde av sexleketøy fra Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinner

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender

Nå har vi kommet til det fjerde alternativet, hvis du har lyst til å skjemme bort partneren din med en julekalender til henne. Med Sinful Four Weeks Deluxe får du ikke en tradisjonell julekalender med 24 luker som inneholder ett produkt hver. Denne pakkekalenderen for henne har kun fire luker – og det betyr at dere kan åpne én luke i uken i stedet for én luke hver dag.

Men selv om dere bare skal åpne én luke i uken, får dere fortsatt masse deilige produkter for pengene. Four Weeks Deluxe er en julekalender til henne, som inneholder 15 produkter, fordelt bak de fire lukene. Produktene bak hver luke er nøye utvalgt slik at de passer sammen.

Hvis dette er første gang du og partneren din utforsker sexleketøy (eller i det minste første gang det kommer i en innpakning av en julekalender til henne), kan denne modellen være et godt sted å starte. Innholdet bak hver eneste luke er nøye sammensatt slik at det gir inspirasjon til hvordan dere kan bruke sexleketøyet sammen.

Hvis du velger å skjemme bort partneren din med Four Weeks Deluxe, kan dere se frem til totalt ni sexleketøy, to erotiske tilbehør og fire soft bondage-produkter. Innholdet er satt sammen slik at det passer best til et mann/kvinne forhold.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender med forskjellige sexleketøy

Sinful Four Weeks Deluxe inneholder ulike produkter i følgende kategorier

 • 9 sexleketøy for kvinner, menn og par
 • 2 erotisk tilbehør som gir litt ekstra innhold til leken
 • 4 produkter for soft bondage

I det følgendegir vi deg en kort gjennomgang av utvalgte produkter fra Four Weeks Deluxe, som er en superfrekk julekalender for henne, slik at du forhåpentligvis får et bedre innblikk over det samlede innholdet

I Four Weeks Deluxe kan du blant annet glede deg til disse fem produktene.

1. Sinful Rabbit Penisring

Med en penisring kan mannen oppnå en hardere ereksjon og en enda kraftigere utløsning. Kombinerer du den med en bulletvibrator gir det litt ekstra til både ham og henne. Vibrasjonene forplanter seg både i penis og de slanke kaninørene, som treffer kvinnens klitoris under samleie.

2. Sinful Power Rose Gold Bullet Vibrator

Denne deilige bulletvibratoren kan brukes i forskjellige hylser (blandt annet i penisringen over), men den kan selvfølgelig også brukes alene. Prøv for eksempel å la de fantastiske vibrasjonene kjærtegne ballene, brystvortene eller andre ytre erogene soner på kroppen.

3. obaie Neopren Paddle

Gi eller motta korte, skarpe slag eller langsomme, myke klapp med denne fantastiske paddlen fra populære obaie. Nyt den herlige lyden når den treffer de litt mer polstrede områder på kroppen, som baken og lårene.

4. Sinful Deluxe Rose Gold Magic Wand

Med 20 forskjellige vibrasjonsinnstillinger kan både du og partneren din nyte denne deilige og oppladbare wanden. Føl selv hvordan de pirrende vibrasjonene forplanter seg når den beveger seg opp og ned langs penis, stimulerer perineum eller kjærtegner klitoris.

5. Sinful Weareble Fjernbetjent Trusevibrator

Med denne trusevibratoren er det utvilsomt masse moro og lek i gjære for begge parter. Vibratoren har syv forskjellige vibrasjonsinnstillinger, som enkelt kan styres via den medfølgende fjernkontrollen. Tør hun overlate kontrollen til deg?

Innholdet i Four Weeks Deluxe har en verdi på 3800 kroner

Nærbilde av sexleketøy fra Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Nå har vi nådd den aller siste modellen på listen vår – og vi håper fortsatt du har lyst til å skjemme bort partneren din med en deilig julekalender til henne. Det kan for eksempel være denne Sinful Four Weeks Premium, hvor innholdet bak de fire lukene er ekstra luksuriøst. Den er litt mer eksklusiv sammenlignet med Four Weeks Deluxe som vi nettopp har gått igjennom.

Denne julekalenderen for kvinner (og menn) er helt perfekt hvis dere allerede har hatt noen gode opplevelser med sexleketøy. Hvis du for eksempel hadde en julekalender til henne i fjor, og du synes det ble litt for mye å åpne en luke hver dag, vil denne modellen passe perfekt til dere.

Vi kan ikke røpe det nøyaktige innholdet i denne julekalenderen til henne, men det vet du allerede (hvis du har lest helt til nå selvfølgelig). Vi kan imidlertid fortelle litt om det overordnede innholdet.

Velger du å kjøpe Four Weeks Premium til partneren din, vil du bli bortskjemt med en julekalender til henne med ni stykker sexleketøy, to erotiske tilbehør og fire soft bondage-produkter. I likhet med Four Weeks Deluxe er innholdet i denne modellen også valgt ut for å passe best til et mann/kvinne parforhold.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender med forskjellige sexleketøy

Sinful Four Weeks Premium inneholder ulike produkter i følgende kategorier

 • 9 sexleketøy hvor hele kroppen kan stimuleres og skjemmes bort
 • 2 erotiske tilbehør som bidrar til å gjøre det hele litt morsommere
 • 4 produkter for soft bondage, som er en åpenbare muligheten til å leke på nye måter

Selv om det kun er fire luker, byr innholdet på litt mer enn fire produkter, som du kan se i oversikten over. Four Weeks Premium inneholder totalt 15 produkter, noe som betyr at hver enkelt luke inneholder tre eller flere produkter.

Så la oss komme til den morsomme delen hvor vi skal se nærmere på innholdet i Four Weeks Premium. Da blir du forhåpentligvis litt klokere på om det er denne julekalenderen til henne du bør skjemme bort partneren din med.

I Four Weeks Premium kan du blant annet glede deg til disse seks produktene.

1. obaie Premium Flettet Blindfold

Har du noensinne prøvd å leke med bind for øynene? Hvis ikke, er det god grunn til å komme i gang med en gang. Med dette premium blindfold skjerper du de andre sansene hos deg selv eller partneren din, noe som gjør at selv de mest forsiktige berøringene føles ekstra pirrende.

2. obaie Premium Braided Flogger

Ta en tur inn i BDSM-universet med denne deilige floggeren. Du bestemmer selv om partneren din skal motta skarpe, harde slag eller sensuelle, myke berøringer når floggeren kommer i bruk. Uansett hva dere velger, vil dere garantert få helt nye og frekke opplevelser.

3. Sinful French Kiss Vibrator

Hva sier du til et tungekyss? Den lekne tungen har totalt ni vibrasjonsinnstillinger og ni bevegelsesinnstillinger som gladelig kjærtegner alle kroppens ytre erogene soner. La den utforske nakken, øreflippene, klitorisområdet eller perineum. Det er mange muligheter med denne frekke vibratoren.

4. Sinful Wave Butt Plug

Dere kan bruke analpluggen som en del av forspillet eller la den bli sittende under samleie. Den ergonomiske utformingen gjør den enkel å sette inn, og den litt spesielle utformingen sørger for at den treffer mannens p-punkt perfekt.

5. Sinful Warm Intense Oppladbar Penisvibrator

La denne intense vibratoren gli ned over hodet på penis og kjenn hvordan vibrasjonene sprer seg gjennom skaftet. Slår du på varmefunksjonen samtidig, får du en ekstraordinær onaniopplevelse, som enkelt kan nytes sammen med partneren din.

6. Sinful Oppladbart og Fjernstyrt Kjærlighetsegg

Vibratoregget er fjernstyrt, noe som betyr at du kan ta kontrollen over tempoet når partneren din har det oppe i skjeden. Eller du kan overlate kontrollen til henne mens perineum får en velfortjent tur med de ni forskjellige vibrasjonsmønstrene.

Innholdet i Four Weeks Premium har en verdi av 5600 kroner

Nærbilde av sexleketøy fra Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Derfor bør du kjøpe en erotisk pakkekalender til henne

Med en erotisk pakkekalender til henne får du og partneren din opptil 24 stykker sexleketøy som utvilsomt kommer dere begge til gode. Hver dag – eller hver uke – skal det åpnes en luke, som enten kan inneholde noe for henne, noe for ham eller et erotisk produkt som dere kan nyte sammen.

Partneren din er derfor garantert mange frekke overraskelser, som hun helt sikkert vil sette pris på – både i desember og i månedene etter. Velger du en julekalender til henne, har dere sexleketøy nok til hele desember og de påfølgende kalde månedene i det nye året.

Velger du å unne partneren din en julekalender til henne, kan dere både bruke innholdet til å utforske hverandre og sexlivet deres. Det nye sexleketøyet kan nemlig være en god måte å åpne opp for en samtale om fantasier og seksuelle preferanser, noe som helt sikkert vil skape mer intimitet i forholdet ditt. Det har potensiale til å bringe deg enda nærmere partneren din, og hvem ønsker ikke det?

Så kjøp en julekalender til henne i dag og fyll desember med masse overraskelser, nytelse og sex.

Er du usikker på om du kan finne ut hvordan du skal bruke alt innholdet i en julekalender til henne, kan du puste lettet ut. Det følger med et fint inspirasjonshefte med tips og guider til hvordan dere får mest mulig ut av dagens/ukens frekke overraskelse. Så det er ingen unnskyldning for ikke å skjemme bort partneren din med en julekalender til henne.

En kvinne og en mann sitter på gulvet og ser på hverandre foran et juletre

Hvor stammer julekalendere fra?

Det antas at de første pakkekalenderene stammer fra tiden like etter andre verdenskrig, hvor de enten ble kjøpt ferdige eller hjemmelaget. Akkurat slik vi kjenner det fra i dag, hvor noen setter sammen gaver selv, mens andre kjøper dem fra butikker eller på nett.

Den gangen var pakkekalenderen tiltenkt barn, som kunne bruke de 24 gavene som en nedtelling til julaften. Det var, og er fortsatt, en alletiders måte å telle ned til den mest spennende dagen i året, når de fleste barn blir overøst med gaver.

Det var først senere at det kom pakkekalendere for voksne, som siden har blitt mer og mer populært i det moderne samfunnet. I dag er det nemlig like vanlig at kjærester og ektefeller gir hverandre 24 små gaver, som en ekstra liten overraskelse i den søte juletiden.

For kvinner kan de mange små overraskelsene for eksempel være skjønnhetsprodukter, eksklusiv sjokolade, sminke eller noe helt annet. Det er nok av alternativer, men som mann kan det være vanskelig å finne den rette julekalender til henne, hvor alt faller i smak.

Sammen med den teknologiske utviklingen har det også kommet ulike elektroniske versjoner som er rettet mot alle aldre. Det ser imidlertid ut til at de fleste fortsatt foretrekker de fysiske, som inneholder små gaver som du enten kan bruke, spise eller drikke.

Selv om julekalenderen ser ut til å følge med i tiden, vil noen kanskje tro at den tross alt bare er en nedtelling med formål å telle ned til 24. desember.

Hos Sinful tror vi imidlertid at en julekalender kan mye mer enn det. Velger du en julekalender til henne, kan den bidra til å bringe dere nærmere hverandre – spesielt hvis du velger en versjon som inneholder noe for dere begge.

Vi håper du har blitt inspirert til å kjøpe en julekalender til henne du elsker over alt. Du finner utvalget nedenfor.

Sinful Original Julekalender

Sinful Original Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Sinful Premium Julekalender.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures - Julekalender for Kvinner

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinner

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Flere artikler

  Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  Rask og diskret levering
  Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful