Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Kvinne og mann ligger i en seng og ser på hverandreKvinne og mann ligger i en seng og ser på hverandre
Nyheter
Author
Publisert:07/09/2023

Frekk julekalender til menn

Innholdsfortegnelse

Vil du skru opp for voksenmoroa i jula og overraske mannen din, er det nærliggende å kjøpe en frekk julekalender til menn.

Pleier du å skjemme ham bort ved å gi gaver helt frem til julaften? Hvis ikke, er dette kanskje året for å gjøre nettopp det. Når alt kommer til alt, vil de fleste av oss, menn inkludert, være totalt begeistret for 24 overraskelser i løpet av den søte juletiden.

Det krever naturlig nok litt oversikt å lage en helt egen julekalender til menn. Derfor har vi laget fem forskjellige, slik at du kan finne den perfekte for akkurat din mann.

Du kan velge mellom Sinful Original, Sinful Premium, 12 Days for Menn, Four Weeks Deluxe og Four Weeks Premium som alle kan være med på å skape den helt rette julestemningen mellom dere.

Sinful Original Julekalender

Sinful Original Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Menn

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Menn

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Skap forførende kos med en frekk julekalender til menn

Når du kjøper en julekalender til menn til mannen som har kapret ditt hjerte, inneholder den som regel 24 gaver som bare én av dere får glede av. Hva med å prøve noe nytt i år, slik at dere kan nyte innholdet sammen? Gjør deg klar til å få tittelen som Årets partner når du gjør desember til en forførende måned med en frekk julekalender til ham.

Og det beste av alt? Uansett hvilken av de fem julekalenderene du velger, byr de alle på mye godt å glede seg til.

Gi mannen din litt ekstra oppmerksomhet med Sinful Original, Sinful Premium, 12 Days for Menn, Four Weeks Deluxe eller Four Weeks Premium når den mørke tiden nærmer seg. Selv når travelhet, kulde og uendelig lange køer sniker seg inn i desember, kan dere glede dere til å holde varmen sammen med en julekalender til menn.

Sinful julekalender sammen med mange små julegaver

De fem ulike pakkekalenderene kommer i et begrenset opplag, noe som betyr at de blir raskt utsolgt. Vil du være sikker på at desember blir gjort komplett med en julekalender til menn, må du være rask på labben.

Nedenfor kan du lese mye mer om de fem ulike versjonene, som alle inneholder forskjellige produkter. Uten å avsløre for mye om hva som skjuler seg bak hver luke, blir det allikevel en liten sneak peek for hva som befinner seg i både Original, Premium, 12 Days for Menn, Four Weeks Deluxe og Four Weeks Premium. Dette vil forhåpentligvis hjelpe deg med å velge den perfekte julekalenderen til ham som vil gjøre desember til noe helt spesielt.

En kvinne kiler en mann med en kilefjær mens de ligger i sengen og ser på hverandre

Julekalender til menn: De fem alternativene

Som nevnt ovenfor kan du velge mellom totalt fem ulike versjoner av en frekk julekalender til ham i 2023, som du og partneren din kan kose dere med i hele desember måned. Her er en grundig introduksjon.

Sinful Original Julekalender

Sinful Original Julekalender er en klassiker, og den er svært ettertraktet hvert eneste år. Så hvis du vil ha tak i vår Original julekalender til mannen i ditt liv, må du skynde deg, for det finnes bare et begrenset antall kalendere.

Hvis du ennå ikke har prøvd en julekalender til menn, er Original-utgaven perfekt for deg! Den er spekket med erotiske overraskelser som sørger for at du får mange intime opplevelser gjennom hele desember. Det er den åpenbare måten å få masse frekke leker og sexy produkter inn i forholdet ditt. Samtidig får du en haug med uforglemmelige og lekne øyeblikk.

Var du en av de heldige som klarte å få tak i en Original-utgave i fjor og vurderer nå om du skal kjøpe han en julekalender til menn i år også? Da bør du ta en nærmere titt på Premium-utgaven, da den er rettet mot de som allerede har litt erfaring med sexleketøy.

Innholdet i den spennende Sinful Original er selvfølgelig ekstremt hemmelig og noe dere skal nyte å bli overrasket over sammen. Men er du en av de nysgjerrige som alltid klemmer på pakkene før julaften, vil vi gi deg noen avsløringer om hva som skjuler seg bak et par av lukene i denne julekalender til menn her.

Sinful Original Julekalender med forskjellige sexleketøy

Sinful Original inneholder ulike produkter i følgende kategorier

 • 13 forskjellige stykker sexleketøy
 • 5 erotiske tilbehør som gjør det hele litt morsommere
 • 6 stykker soft bondage som gir deg spennende opplevelser

Som noe helt eksklusivt, fordi vi vil være sikre på at du velger den perfekte julekalenderen for menn, får du her en sniktitt på innholdet i Sinful Original Julekalender i 2023.

Sinful Mini G-Punkts Silver Vibrator

G-punktsorgasmer er kjent for å være dype og intense. Den enkleste måten å oppnå dem på er å bruke en G-punktsvibrator. Med denne lille, ergonomiske vibratoren får du et buet hode, designet for å kjærtegne g-punktet.

Sinful Anal Teaser Small

Utforsk hva anal stimulering har å tilby når det gjelder nytelse. Med denne silikon buttpluggen i nybegynnervennlig størrelse er det gode muligheter for en vellykket opplevelse. Den glatte overflaten gjør den enkel å sette inn når et av kroppens mest pirrende område skal utforskes.

Sinful Tease Silver Kilefjær

Få hele kroppen til å skjelve med en ertende kilefjær! Bruk sakte strøk over hele kroppen når du vil vekke alle nerveendene. La fjæren kile og utforske mens den sensuelt kjærtegner kroppen.

Sinful Couple's Love Sleeve

Hylsen kan brukes under penetrasjonssex, og stimulerer klitoris og g-punktet samtidig ved hjelp av den vibrerende bulleten. Når vibrasjonene er skrudd på, kan begge parter nyte dem.

Sinful Rumble Vibrerende Egg

Med det vibrerende egget er alt fokus på vaginal nytelse mens du eller partneren din styrer fjernkontrollen. Skift mellom de ulike intensitetene når du har kontroll over egget.

Alt til en verdi av 3400 kroner

Med en julekalender til menn får du den helt store underholdningspakken med ulike vibrasjoner, soft bondageutstyr og en håndfull utfordrende og spennende produkter til å feire kjærligheten med sammen med partneren din. Alle produktene er håndplukket fra vår bestselgerkategori, slik at dere kan få de beste opplevelsene.

Nærbilde av sexleketøy fra Sinful Original Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Sinful Premium Julekalender er for dere som allerede har litt erfaring med sexleketøy og som tidligere har kjøpt en julekalender til menn. Dette er julekalenderen for dere som vil ha alt og litt til. Med Sinful Premium får dere 24 fristende overraskelser fra de kjente merkene obaie og Sinful.

Hvis du for eksempel hadde fornøyelsen av Sinful Original julekalenderen vår i fjor, anbefaler vi at du prøver Premium-versjonen i år. Produktene er vesentlig annerledes enn de du finner i Sinful Original. Her får du sterkere vibrasjoner, enda mer frekt tilbehør og pirrende bondage-produkter, som gir desember en helt spesiell glød.

Sinful Premium Julekalender med forskjellige sexleketøy

Sinful Premium inneholder ulike produkter i følgende kategorier

 • 14 stykker forførende sexleketøy som bringer dere ut i alle hjørner av nytelse
 • 4 forskjellige erotiske tilbehør gir dere mye ekstra krydder til leken
 • 6 produkter for soft bondage som kan bidra til å flytte grensene deres litt

Vi avslører selvfølgelig ikke hva som skjuler seg bak hver eneste luke. Men vi avslører fem av dem nedenfor, slik at dere vet hva dere kan se frem til.

Sinful Anchor Metal Anal Plug

Det vakre, enkle designet og den ergonomiske formen sørger for at pluggen ser like innbydende ut som den føles. Anus er et ekstremt følsomt område som kan skape stor nytelse ved stimulering. Nyt det elegante uttrykket, den gode tyngden og gå på oppdagelse.

Sinful Premium Magic Wand

Dryss julemagi på lakenene med en magic wand. Den kan brukes både til en avstressende massasje eller for å trylle fram den ene orgasmen etter den andre. La den fortrylle de forskjellige erogene sonene på kroppen, eller la den gå på oppdagelse på og rundt klitoris.

Sinful Double G-P Wand

Med G-P wanden er det mye stimulering å se frem til! Det faste designet er skapt for å skjemme bort enten G-punktet til kvinnen eller P-punktet til mannen. De kuleformede hodene sørger for å treffe de helt riktige stedene. Flytt staven frem og tilbake, vipp den opp og ned eller prøv med sirkulære bevegelser til du ser stjerner.

Sinful Tease Feather Gold Tickler

La kilefjæren være starten på en kjærlig kveld! Bruk den til milde strøk langs ryggen og ertende bevegelser på de mer intime stedene. Kjenn hvordan kroppen begynner å skjelve av spenning, jo mer du bruker den.

obaie Premium Flettede Mansjetter

Bruk mansjetter for å komme tettere på hverandre. Fikser partneren din og la alt handle om velvære og oppmerksomhet mens du styrer slagets gang med alle favorittlekene dine. De flettede detaljene er med på å skape den rette atmosfæren, og det fleksible materialet sørger for at de er behagelige å ha på seg.

Alt til en verdi av 5900 kroner

Nærbilde av sexleketøy fra Sinful Premium Julekalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Menn

Sinful 12 Days for Menn er til ham som vil ha litt færre, men fremdeles virkelig gode kvalitetsprodukter. En julekalender for menn som er single, eller til mann/mann-par. Kort sagt: Mannen som drømmer om å gå på seksuell oppdagelse, men som ikke har ubegrenset med tid. Med 12 Days for Menn får du 12 overraskelser som først og fremst er rettet mot ham.

Sinful 12 Days for Menn er en kalender til menn, laget med utgangspunkt i at alle fortjener å bli bortskjemt i desember - uansett om man har en partner eller ikke. Produktene som skjuler seg bak lukene kan brukes alene, men hvis en desemberflørt dukker opp, kan dere enkelt nyte produktene sammen.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Menn med forskjellige sexleketøy

I 12 Days for Menn finner du flere forskjellige typer produkter

 • 10 forskjellige stykker sexleketøy som stimulerer ulike deler av kroppen
 • 2 stykker soft bondage som kan gjøre opplevelsen ekstra spennende

Vi skal ikke fortelle deg hva alle lukene skjuler. Du får allikevel lov til å se et lite glimt, så du vet hva som venter deg når du står med en julekalender til menn i hånden.

Sinful Reversible Handjob

På den ene siden finner du riller, og snur du hylsen er den fylt med stimulerende dupper i forskjellige størrelser. Du trenger ikke velge med denne håndjob-hylsen.

Sinful Blue Waves Handjob Hylse

Hylsen er designet for å gjøre håndjobben enda bedre! De indre rillene gir ekstra stimulering når du beveger den opp og ned. Den kan enkelt brukes alene eller sammen med en partner. Uansett er det fullt fokus på nytelse.

Sinful Dobbel Silikon Penisring

Med en dobbel penisring får du en ekstra intens opplevelse rundt skaftet OG ballene, slik at du kan få en enda kraftigere utløsning. Plasser bulletvibratoren i hylsen og skjem bort deg selv eller partneren din med vibrasjonene.

Sinful Stretchy Donut Penisring

Opplev en hardere ereksjon og forleng den seksuelle opplevelsen når du tar på penisringen. Med den tykke donut-versjonen er trykket bredere fordelt enn med smalere penisringer, slik at du kan få en helt annen opplevelse i de intime øyeblikkene.

Sinful Power Bullet Vibrator

Bulletvibratoren kan plasseres i de forskjellige hylsene for å skape kraftige vibrasjoner, eller den kan brukes som den er. La for eksempel vibrasjonene stimulere brystvortene, pungen, skaftet eller andre ytre erogene soner på kroppen. Med 10 forskjellige vibrasjonsmønstre er det mye å se frem til!

Alt til en verdi av 2000 kroner

Nærbilde av sexleketøy fra Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Menn

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe

Med Four Weeks Deluxe er det én luke som skal åpnes hver uke i stedet for én hver dag. Det er derfor en frekk julekalender til menn som helst vil ha alle pakkene på en gang. Hvis det er første gang du og partneren din utforsker sexleketøy, er denne julekalenderen for menn et veldig godt sted å starte.

Julekalenderen inneholder totalt 15 produkter, som er fordelt bak de fire lukene. Produktene er nøye utvalgt til hver luke, slik at dere får nye opplevelser hver gang dere finner den frem. På denne måten kan både du og mannen din gå hele uken og se frem til hva den neste overraskelsen er. Spenningen blir like stor som på selveste julaften.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender med forskjellige sexleketøy

I Four Weeks Deluxe er det ulike typer produkter

 • 9 sexleketøy med og uten vibrasjoner skjuler seg bak lukene
 • 2 forskjellige tilbehør som gjør kvelden litt mer spennende
 • 4 produkter for soft bondage som lar dere finne ut om dette er noe dere vil undersøk nærmere

Selv om du er nysgjerrig på hva som skjuler seg i en julekalender til menn, er det kun et par av tingene du får lov til å se på forhånd.

Sinful Rabbit Penis Ring Hylse

Med en penisring får du muligheten til en hardere ereksjon og en kraftigere utløsning. Hvis du kombinerer det med vibrasjoner fra en bulletvibrator, er det mye å se frem til!

Sinful Power Rose Gold Bullet Vibrator

Bulletvibratoren kan brukes i de forskjellige hylsene, men kan selvfølgelig også nytes som den er. La vibrasjonene bevege seg over baller og skaft, brystvorter eller andre ytre erogene soner på kroppen.

obaie Neopren Paddle

Opplev korte, skarpe slag eller sakte, myke klapp når du tar en paddle i hånden. Slipp den løs på de polstrede områdene av kroppen som lår og rumpe og nyt de forskjellige smellene du kan lage med den.

Sinful Deluxe Rose Gold Magic Wand

Masser såre muskler eller unn deg selv (eller en partner) intens nytelse når vibrasjonene skrur opp intensiteten. Kjør den opp og ned langs skaftet, la den hvile på perineum eller la den utforske andre deilige steder på kroppen.

Sinful Wearable Fjernstyrt Trusevibrator

La perineum motta vibrasjonene mens hendene er opptatt andre steder. Den kan også flyttes forsiktig rundt på kroppen til den finner områdene som krever ekstra oppmerksomhet. Gi fjernkontrollen til en partner eller ha den for deg selv.

Alt til en verdi av 3800 kroner

Nærbilde av sexleketøy fra Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium

Sinful Four Weeks Premium er for deg som allerede har erfaring med sexleketøy, og kanskje også allerede har hatt en av våre andre frekke julekalendere til ham tidligere. Skal det være for mannen som aldri ønsker seg noe, må det bli Four Weeks Premium. Den har fire luker som kan åpnes en gang i uken.

Med 15 forskjellige produkter fordelt mellom de fire dørene kan dere bruke hele uken på å bygge spenningen opp. Innholdet i en frekk julekalender til menn er komponert slik at en intim helhetsopplevelse venter hver eneste gang. Forventningsgleden er nesten like herlig som når den blir utløst.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender med forskjellige sexleketøy

Det er mye å glede seg til med Premium Four Weeks, som inneholder følgende produkter

 • 9 stykker forførende sexleketøy som stimulerer og pirrer hele kroppen
 • 2 tilbehør som gjør alt litt morsommere
 • 4 typer soft bondage er den opplagte muligheten til å leke på nye måter

Søte hemmeligheter er det nok av i desember. Derfor får du et lite glimt av hva som er bak de glitrende lukene i denne julekalenderen til menn.

obaie Premium Flettet Øyebind

La sansene få fullstendig fritt spillerom når du tar det frekke bindet for øynene, slik at selv de letteste berøringene kan kjennes helt inn i ryggmargen. Den nye dimensjonen skaper et spesielt rom for forførende og frekke opplevelser som kan utforskes alene eller sammen med en partner.

obaie Premium Braided Flogger

Du bestemmer selv om det skal være skarpe, harde slag eller sensuelle, myke berøringer når floggeren kommer frem. Bruk den for eksempel på lår og rumpe, hvor det er god polstring. Trekk halen sakte nedover ryggen før den gir et frekt slag fra seg på baken.

Sinful French Kiss Vibrator

Den lekne tungen glir over kroppen, og du lar den hvile på de stedene du trenger ekstra oppmerksomhet. Enten det er øreflipper, hals eller perineum, stopper den ikke før du kan høre bjelleklang i det fjerne. Den kan selvfølgelig også brukes til å stimulere klitorisområdet.

Sinful Wave Butt Plug

Finn ut hva analstimulering kan gjøre for deg. Pluggen har en ergonomisk design som gjør den enkel å sette inn. Med vippet hode treffer den det gledesfylte P-punktet uten problemer.

Sinful Warm Intense Oppladbar Penisvibrator

La vibratoren gli ned over hodet på penis og kjenn hvordan vibrasjonene sprer seg i skaftet. Flytt den opp og ned eller la den hvile mens du nyter å bli bortskjemt. Vibratoren er enkel å kontrollere og holde, så du bestemmer selv om den skal snike seg langsomt rundt, eller om du trenger litt mer fart.

Sinful Fjernstyrt Kjærlighetsegg

Med et egg i hånden kan du utforske hele kroppen. Vibrasjonene er opplagt når du vil finne nye favorittsteder, og perineum vil garantert ønske seg litt ekstra oppmerksomhet. Få en partner til å prøve det samme eller utforske det vaginalt.

Alt til en verdi av 5600 kroner

Nærbilde av sexleketøy fra Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Introduser sexleketøy med en julekalender for menn

Hvis sexlivet har blitt litt ensformig og det er vanskelig å starte den intime samtalen med partneren, kan en frekk julekalender til menn fra Sinful være til stor hjelp. For mange mennesker kan sex være vanskelig å snakke om, også selv om du er i et trygt og fortrolig forhold til en partner du elsker mer enn noen andre.

Sinfuls versjoner av en julekalender til menn har den fordelen at ingen av dere vet hvilke små overraskelser som skjuler seg bak lukene. Når du åpner dagens luke og forløser spenningen, er dere sammen om å se på sexleketøyet og kan starte en samtale om fantasier, seksuelle preferanser og deres generelle sexliv.

Dette skaper en større intimitet i forholdet og kan bringe dere nærmere hverandre. Det gjelder selvfølgelig både på og utenfor soverommet. Derfor kan en frekk julekalender til ham gjøre mer enn bare å bidra til seksuell nytelse.

En kvinne og en mann sitter på gulvet og ser på hverandre foran et juletre

Selv om en julekalender til menn inneholder erotiske gaver, trenger dere ikke bruke dagens overraskelse samme kveld. Det er helt greit å ta pauser i den ellers så hektiske desember. Dere kan enten spare opp til en spesiell kveld eller gjemme noen av sexleketøyene til senere bruk.

På denne måten har dere alltid noe nytt sexleketøy på lager som dere kan trekke frem for å gjøre en koselig kveld litt gøyere. Det gir dere også muligheten til å utforske de enkelte elementene mer i dybden, slik at dere får mest mulig glede av alt det de frekkere vidunderne kan bringe.

Hvis dere ender opp med å bruke alle produktene på en gang fordi dere ikke klarer å holde fingrene fra hverandre, spiller det heldigvis ingen rolle! Uansett hvilken julekalender til menn du velger, kan de aller fleste produktene brukes om og om igjen. Det er dermed mulighet for å forlenge den heite desember til langt ut på nyåret og enda lenger.

Vi håper du har blitt inspirert til å kjøpe en julekalender til menn, som du kan skjemme bort partneren din, deg selv og sexlivet med i hele desember.

Sinful Original Julekalender

Sinful Original Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Sinful Premium Julekalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Menn

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Menn

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Deluxe

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas - Premium

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

Flere artikler

  Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  Rask og diskret levering
  Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful