TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Penisplugger

En penisplugg er et lite og effektivt sexleketøy som føres inn i urinrøret på penis. Penetrering av urinrøret kan føles både pirrende, smertefullt og ydmykende, men det kan også ta BDSM-lekene til et helt nytt nivå - enten du leker alene eller sammen med en partner.

Penisplugg - for spennende og utfordrende lek

Hva er en penisplugg?

En penisplugg er en type sexleketøy som kan føres inn i urinrøret for erotisk nytelse. De er vanligvis laget av materialer som silikon, metall eller glass. Penisplugger kan brukes når man onanerer, har samleie eller som en del av BDSM-lek som et kontrollelement. Det finnes ingen grenser!

Noen bruker dem for å lindre smerte under samleie, mens andre bruker penisplugger for økt følelse. Til tross for det penisrelaterte navnet er de egnet til både menn og kvinner, og derfor brukes også synonymet urinrørsplugg.

Pluggene kommer i en rekke former og størrelser, så det er viktig å velge et produkt som er behagelig for deg. Det er en hel verden av alternativer der ute. Fra enkle glansringer til mer kompliserte urinrørsproduter som kan føres inn, finnes det en penisplugg for enhver smak og behov. Bla gjennom siden vår og finn den perfekte passformen for ditt neste seksuelle eventyr!

Penisplugger: slik bruker du dem

Ta deg god tid når du fører inn en penisplugg! Påfør litt glidemiddel på deg selv og/eller enheten om nødvendig. Sakte innføring vil bidra til å unngå ubehag. Hvis du på noe tidspunkt føler smerte, fjern produktet umiddelbart (men vær forberedt på litt svie når du fjerner). Begynn med å kun sette inn spissen og før deretter forsiktig inn til den er helt på plass. Slipp... Og nyt! Eksperimenter med forskjellige hastigheter, vinkler og støt for å finne det som føles bra! Prøv å ikke gynge frem og tilbake som du ville gjort med for eksempel en buttplug, da dette kan irritere huden.

Det er mange grunner til at folk velger å bruke penisplugger. For noen blir onaniøkten bedre, mens andre liker å bruke dem sammen med partneren under samleie. Noen synes til og med at det å bruke en penisplugg under vannlating gjør opplevelsen mer behagelig!

Kort oppsummert: penisplugger kan gi deg noen av de hyggeligste og mest intime opplevelsene du kan tenke deg, så hva venter du på?

Hvilken bør jeg velge?

Når du velger en penisplugg, er det flere momenter du må ta i betraktning for å finne den beste for deg.

Tenk først på hvilket materiale du vil at pluggen skal være laget av. Rustfritt stål er et populært valg siden det er kroppssikkert og lett å rengjøre, men noen foretrekker silikon eller glass fordi teksturen er mykere. Du bør også tenke på om du vil ha en fast eller hul plugg – hule plugger er flotte hvis du ønsker å kunne late vann mens du bruker dem, men de krever mer rengjøring enn faste penisplugger.

Bestem til slutt hvilken størrelse og form på pluggen som passer best for dine behov – husk at større ikke alltid er bedre når det kommer til slike type sexleketøy! Når du har laget deg en ide om hva slags penisplugg du er ute etter, se på vårt utvalg av produkter.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful