Tilbud til Kvinner

I denne kategorien kan du få fingrene i et stort antall sexleketøy til ekstra lave priser. Her finner du nemlig erotiske produkter på tilbud til kvinner, og utvalget består av alle typer leketøy og tilbehør, fra dildoer og vibratorer til vaginakuler og glidemidler. Tilbudene skiftes jevnlig ut og det er derfor lurt å holde øye med siden, så du ikke går glipp av ditt livs beste kjøp.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Amaysin (28)
Bang! (2)
Baseks (1)
Belladot (1)
CalExotics (2)
Cobeco (2)
Doxy (1)
Fantasy for Her (1)
Feelz Toys (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Fun Factory (1)
Happy Rabbit (1)
Hot Octopuss (1)
Inmi (4)
Je Joue (1)
King Cock Plus (1)
Le Wand (2)
Mixed (1)
Nexus (3)
Nortie (2)
PMV (5)
Rocks Off (6)
Romp (8)
Satisfyer (9)
Sevencreations (2)
Shots Switch (1)
Sinful (1)
Swede (1)
Sweet Smile (1)
Tantus (1)
Tracy´s Dog (3)
Whisperz (1)
Xa Xa Xoom (1)
XuoXuo (2)
Zalo (1)
Vis alle
Vis alle 102 produkter
Du har sett 42 av 102 produkter
Vis flere

Tilbud til kvinner - gjør et kupp på sexleketøy

Tilbud til kvinner på frekt sexleketøy

Vil du ha mye nytelse til en liten pengesum? Da er du kommet til rett sted. På denne siden finner du nemlig et stort antall sexleketøy på tilbud til kvinner. Vi har samlet produkter fra alle sexleketøyskategoriene og satt ned prisen på samtlige av dem, så du har de beste mulighetene for å finne et sexleketøy som gir deg mest mulig nytelse for pengene. Når du har funnet et sexleketøy du liker, bør du slå til med det samme. Vi skifter nemlig på hvilke sexleketøy som skal være på tilbud til kvinner, slik at det alltid vil være noe nytt i kategorien. Dersom du mot forventning ikke skulle finne det du leter etter, vil du mest sannsynlig finne produktet i en av våre andre kategorier. Hvis produktet er lansert på markedet for nylig, kan det for eksempel hende at du finner det i kategorien ‘Nyheter’ i stedet. Her samler vi kun våre nyeste varer, som også gjerne er nyheter på markedet, og vi oppdaterer siden løpende, så du alltid vises det nyeste av det nyeste innen sexleketøysbransjen. 

Spar penger på sexleketøy du kan nyte alene

Mange av våre tilbud til kvinner kan nytes i eget selskap og vil gjøre de intime øyeblikkene mer fornøyelige. Du kan for eksempel la deg tilfredsstilles av en rabbitdildo med innebygd vibrator så du både stimuleres innvendig og utvendig. Du kan også bruke kvalitetstiden med deg selv til å trene bekkenbunnen din, så du blir mer følsom overfor penetrerende bevegelser og dermed øker din seksuelle nytelse. Du vil både få glede av en sterkere bekkenbunn når du leker alene og når du er sammen med en partner. Blant våre tilbud til kvinner finner du selvfølgelig også sexleketøy som dere kan bruke sammen under både forspill og samleie. Dere kan for eksempel sprite opp sengelekene med en parvibrator som stimulerer begge parter når dere har sex eller et glidemiddel som gjør de penetrerende bevegelsene mer glidende og dermed mer nytelsesrike. Dere kan dessuten finne sexy undertøy til henne på tilbud, så forspillet også får et pirrende løft uten at dere må investere store summer. Så uansett om du er singel eller i et forhold, finner du garantert et produkt som tilfredsstiller dine lyster og behov her på siden.

Sexleketøy til enhver smak og budsjett

Leter du etter et nytt tilskudd til samlingen din eller er du på jakt etter ditt første sexleketøy? Uavhengig av din erfaring med sexleketøy, har vi noe for deg blant våre tilbud til kvinner. Hvis du kunne tenke deg å prøve en vibrator for første gang, kan du for eksempel kjøpe en bulletvibrator, som med sin kompakte størrelse egner seg til både utvendig og innvendig stimulering. Du kan dessuten målrette stimuleringen, så du kan utforske de forskjellige lystpunktene og tilpasse vibrasjonene etter eget ønske. Dersom du derimot leter etter et nytt og spennende leketøy som gir en annerledes stimulering av de intime områdene, kan du gjøre et kupp på en analplugg. Den kan både gjøre onanering og samleie mer stimulerende ved å gi en utfyllende følelse i analkanalen samt minske plassen i vaginalkanalen, og dermed gjøre penetrering av vaginaen mer tilfredsstillende. Du kan også finne andre versjoner av ditt favorittleketøy som gir en kraftigere stimulering enn det du har hjemme gir deg. Hvis du for eksempel ønsker deg en vibrator med større kraft, kan du bytte ut bulletvibratoren eller klitorisstimulatoren din med en wand. Du finner, med andre ord, sexleketøy til enhver smak og budsjett blant våre tilbud til kvinner.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no