Babydolls & Chemiser

Leter du etter et sexy undertøyssett som kan tas frem når anledningen krever noe litt ekstra? På denne siden finner du et stort utvalg med satengvevning, myke blonder og frekke detaljer som vil vise frem kroppen din fra sin mest sensuelle side. Velg mellom babydolls med innebygd BH eller myke chemiser med komfortabel passform.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Allure Lingerie (1)
Avanua (5)
Baci (4)
Beauty Night (1)
Casmir (6)
Cottelli Collection (10)
Dreamgirl (3)
Fantasy Lingerie (2)
Kissable (1)
Le Désir (1)
Leg Avenue (4)
Magic Silk (5)
NO:XQSE (1)
Nortie (6)
Obsessive (20)
Passion (10)
Penthouse (12)
Rimba (1)
Seven 'til Midnight (6)
Materiale
Nylon (20)
Polyamid (61)
Polyester (41)
Recycled polyamide (3)
Vis alle 99 produkter
Du har sett 42 av 99 produkter
Vis flere

Babydolls - frekke og forførende kjoler til soverommet

Hva er en babydoll?

En babydoll er et klassisk undertøyssplagg som har vært en del av motebildet i flere tiår. Mer nøyaktig siden 1960-tallet. Plagget kan gjenkjennes på sin løse A-fasong med et høyt snitt rett under eller midt på brystet. Dens popularitet henger uten tvil sammen med kombinasjonen av det søte, uskyldige og det sexy, forførende. En babydoll er typisk designet i en lengde som går til midt på låret eller hoften, og for det meste er kjolene designet i blonder eller gjennomsiktige stoffer som mesh eller chiffon, som gir et frekt innsyn til det som befinner seg under. Noen er åpne foran og bindes med en søt sløyfe, noen ligner figursydde nattkjoler, mens andre minner mer om en BH med løstsittende langt skjørt til. Akkurat som med dens slektning chemisen, er babydollen en sant must-have i garderobeskapet hvis man liker å føle seg lekker, sofistikert og elegant fra innerst til ytterst, eller hvis man innimellom vil skru opp temperaturen i soverommet et par hakk. Begge er naturligvis også opplagte som myke, sexy julegaver under treet, bursdagsgaver eller som morgengaver. Eller hva med å overraske partneren med et sett sexy valentine undertøy?

Idéen om en sexy babydoll blir født

Man pleier å si at det var den amerikanske designeren Sylvia Pedlar som “oppfant” babydollen. Hun spesialiserte seg i å designe undertøy og hadde under andre verdenskrig begynt å produsere korte nattkjoler, av den enkle grunnen at det var akutt mangel på stoff under krigsårene. Selve begrepet har en ukjent opprinnelse, men vi vet at Pedlar selv ikke likte begrepet og vegret seg mot å bruke det.

Over et tiår senere ble navnet for alvor satt på tapeten når filmen Baby Doll kom. Dette var en kontroversiell film med svart humor og med tydlige seksuelle undertoner. Hovedpersonen er iført en sexy babydoll under store deler av filmen, og navnet har helt siden den gang vært nettopp dette. Filmens oppmerksomhet og fremgang har også gjort at selve plagget ble mer populært. Og som årene har gått har babydollen også utviklet seg. Det som startet med en pysjamas har utviklet seg til en helt egen undertøyskategori. En sexy babydoll er med andre ord det perfekte plagget å ta på seg når du vil sette opp temperaturen i soverommet et par grader.

Kjøp frekke kjoler og babydoll undertøy hos Sinful

Hvis du er på leting etter lekkert undertøy eller en sexy neglisje til å piffe garderoben eller parforholdet opp med, så finner du Norges absolutt største og beste utvalg av forførende chemiser og babydoll undertøy i størrelse x-small til plus size hos oss. På samtlige produktsider finner du utførlige størrelsesguider som hjelper deg med å velge undertøy som passer til deg, både i skålstørrelse, omkrets, hofte og midjemål. Skulle du få problemer med å finne den riktige størrelsen når du skal investere i nytt babydoll undertøy, trenger du hjelp til å finne et par sexy strømpebukser eller stay ups som passer til, eller vil du bare vite mer om hva som finnes i vårt sortiment, er du alltid velkommen til å kontakte våre dyktige og hyggelige ansatte i kundeservice. Alle våre kunderådgivere har et inngående innblikk i og kunnskap om våre produkter, og kan veilede deg om alt hva gjelder undertøy, sexleketøy og annet erotisk tilbehør. Vi setter nemlig en ære i å kunne guide deg kyndig og sikkert gjennom hele kjøpeprosessen, så du får en så rask og bekvem en opplevelse som mulig. Husk også at vi alltid sender alle produkter i diskrete pakker. Så trenger du ikke bekymre deg om det heller.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no