Babydolls

Leter du etter et sett med frekt undertøy som kan tas frem når anledningen krever noe litt ekstra? Ta en titt på denne kategorien. Vi har et stort og flott utvalg av sateng, myke blonder og frekke detaljer, som vil vise frem kroppen din fra sin mest sensuelle side. Velg mellom babydolls med innebygd BH, eller myke chemiser med komfortabel passform.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Allure Lingerie (1)
Avanua (6)
Baci (4)
Beauty Night (1)
Casmir (6)
Cottelli Collection (11)
Dreamgirl (2)
expired_Seven til Midnight (6)
Fantasy Lingerie (2)
Le Désir (1)
Leg Avenue (5)
Magic Silk (5)
NO:XQSE (1)
Nortie (8)
Obsessive (19)
Passion (10)
Penthouse (12)
Rimba (1)
Seven 'til Midnight (6)
Materiale
Nylon (21)
Polyamid (63)
Polyester (41)
Recycled polyamide (3)
Vis alle 101 produkter
Du har sett 42 av 101 produkter
Vis flere

Babydolls - frekke og forførende kjoler til soverommet

Hva er en babydoll?

Babydoll kjolen er en klassisk bekledningsgjenstand, som har vært en del av motebildet (også det i soverommet) i flere tiår. Mer nøyaktig siden 1960-tallet. Plagget kan gjenkjennes på sin løse A-fasong med et høyt snitt rett under eller midt på brystet. Dens popularitet henger uten tvil sammen med mikset mellom det søte og det sexy, uskyldige og forførende. Babydolls undertøy er typisk designet i en lengde som går til midt på låret eller hoften, og for det meste er kjolene designet i blonder eller gjennomsiktige stoffer som mesh eller chiffon, som gir et frekt innsyn til det som befinner seg under. Noen er åpne foran og bindes med en søt sløyfe, noen ligner figursydde nattkjoler, mens andre minner mer om en BH med løstsittende langt skjørt til. Akkurat som med dens slektning, chemisen, er babydollen en ekte must-have i garderobeskapet hvis man liker å føle seg lekker, sofistikert og elegant fra innerst til ytterst, eller også hvis du vil skru opp temperaturen i soverommet et par hakk. Begge er naturligvis også opplagte som myke, sensuelle pakker under juletreet, som bursdagsgaver, eller også som morgengave. Eller hva med noe sexy valentine undertøy?

Hvor stammer navnet babydoll kjole fra?

Man pleier å si at den amerikanske designeren Sylvia Pedlar som “fant opp” babydoll kjolen. Hun spesialiserte seg på å skape undertøy, og hadde under andre verdenskrig begynt å produsere korte nattkjoler, som hadde den enkle årsaken at det var akutt mangel på stoff under krigsårene. Selve begrepet har en ukjent opprinnelse, men vi vet at Pedlar selv ikke likte begrepet, og vegret seg mot å bruke det.
Over et tiår senere, ble navnet for alvor satt på tapeten, når filmen Baby Doll kom. Dette var en kontroversiell film med svart humor og med tydlige seksuelle undertoner. Hovedpersonen bærer en babydoll kjole på under store deler av filmen, og navnet har helt siden den gangen vært nettopp dette. Filmens oppmerksomhet og fremgang har også gjort at selve plagget ble mer populært. Og som årene har gått, har babydollen også utviklet seg. Det som startet med en pysjamas, har utviklet seg til en helt egen kategori sexy undertøy. Det er det perfekte plagget å ta på når du vil at temperaturen i soverommet skal høynes et par grader.

Kjøp frekke kjoler og babydoll undertøy hos Sinful

Hvis du er på leting etter lekkert undertøy og frekke kjoler til å piffe garderoben eller parforholdet opp med, så finner du Danmarks absolutt største og beste utvalg av forførende chemiser og babydoll undertøy i størrelse x-small til plus size hos oss. På samtlige produktsider finner du utførlige størrelsesguider, som hjelper deg med å velge undertøy som passer deg, både i skålstørrelse, omkrets, hofte og midjemål. Skulle du få problemer med å finne den helt riktige størrelsen når du vil investere i babydoll undertøy, eller vil du vite mer om hva som finnes i vårt sortiment eller hvilke sexy strømpebukser eller frekke strømper som passer til, er du alltid velkommen til å kontakte våre dyktige og hyggelige kundeservicemedarbeidere, som sitter klare til å hjelpe deg. Alle våre medarbeidere har et inngående innblikk i, og kunnskap om, bransjen, og kan veilede og rådgi deg om alt som hører til erotisk undertøy, leketøy og tilbehør. Vi setter nemlig en ære i å kunne guide deg kyndig og sikkert gjennom hele kjøpsprosessen, sånn at du får en så rask og bekvem en opplevelse som muligt. Husk også at alltid sender alle produkter i diskré pakker. Så trenger du ikke bekymre deg om det heller. 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no