Erotisk kroppsutsmykning

Erotisk kroppsutsmykning er perfekt for å forføre og friste partneren din. Du kan pynte kroppen din med flotte og fargerike brystsmykker, eller velge noe mer diskré, som skjuler brystvortene under et sett sexy undertøy. Uansett hvilken kroppsutsmykning du velger, kommer du garantert til å føle deg ekstra frekk og sexy.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Bijoux Indiscrets (2)
Cottelli Collection (1)
Le Désir (1)
Peekaboos (5)
Rimba (1)
Slow Sex (1)
Vis alle 15 produkter

Erotisk kroppsutsmykning setter kronen på verket

Bokstavlig talt, om du vil det

Erotisk kroppsutsmykning, hva innebærer det egentlig? Mange tenker nok på tatoveringer og piercings, hvilket ikke er helt feil, men de ligger helt klart i den ekstreme enden av skalaen. Det er langt ifra alle som er bekvemme med å ta skrittet til nåler og permanente markeringer, men som allikevel kjenner lysten til å pynte opp kroppen litt allikevel. For det er jo nettopp dette erotisk kroppsutsmykning handler om - nemlig om å dekorere kroppen din på forskjellige måter. Målsetningen er at du skal kunne føle deg litt ekstra vakker for en liten spesiell stund.  
Smykker er selvfølgelig den helt klassiske veien å gå. Et par nye øreringer eller et vakkert halskjede kan piffe opp de aller fleste outfits, for ikke å tale om at klærne i seg selv også kan være en form for utsmykning. Legg til ulike former for accessoarer, det være seg små skjerf eller store sjal, vesker, hatter eller diadem med diamanter og prinsessekroner om du vil. Slik kan du enkelt få en unik og personlig dresscode. Så selv om du ikke har lyst til å tatovere et dekorativt mønster på armene, eller bare sette en krone på hodet for den saks skyld, finnes det fremdeles en masse erotisk kroppsutsmykninger å velge mellom.Sexy, erotisk kroppsutsmykning

En gang i mellom vil man at det hele skal være litt mer intimt og sexy. All ære til sexy undertøy, men om du virkelig vil sette prikken over i’en finnes det andre midler å ty til. Det finnes erotiske kroppsutsmykninger som spesifikt henvender seg til de erogene områdene. Jo, piercinger er et alternativ, men du kan finne betydelig mer nybegynnervennlige valg. Selvsittende erotiske kroppsutsmykninger er et godt sted å starte når du vil eksperimentere mer erotiske kroppsdekorasjoner. Mange tenker kanskje at klistremerker ikke høres spesielt opphissende ut, men som med så mye annet handler det om plasseringen.
Normalt plasseres erotiske kroppsutsmykninger av denne typen rundt brystvortene eller på andre intime områder. Med glitrende strass drar smykkene oppmerksomheten automatisk mot de erogene sonene. Du velger selv om du vil bære dem som de er, eller om du vil kombinere dem med en gjennomsiktig bodystocking, en søt babydoll, eller kanskje bare ett par sexy strømper. Vil du virkelig ta pusten av partneren din, kan du til og med ta skrittet og dekorere de mest intime områdene som en ekstra overraskelse.

Fra burlesque til nattklubben

Erotisk kroppsutsmykning kan altså være mange forskjellige ting, og du kan legge deg på akkurat det nivået du er mest bekvem med.  Du kan gå all in og kle deg i et sett sexy undertøy med erotisk kroppsutsmykning under og en sexy kjole utenpå, før du setter opp ditt helt eget burlesque show hjemme på soverommet. I den moderne neo-burlesquen finnes det definitivt en stolt tradisjon med sexy kroppsutsmykninger med strass og stener som klassiske nipple tassels, så her finnes det mye inspirasjon å hente.
Men erotiske kroppsutsmykninger kan også bære som de er, som din egen lille hemmelighet. Akkurat som en hofteholder du tar på deg under den ettersittende kjolen, kan du definitivt også ha selvklebende dekorasjoner under en helt vanlig BH, som kun du vet om. Kanskje kan kvelden ende med at du får lov til å avduke kunstverket. Raskt, enkelt og veldig sexy.

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0024 OSLO - VAT: 913397045 MVA
Copyright © 2008-2022 Sinful
Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no