TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Erotisk kroppssmykke

Et erotisk kroppssmykke er perfekt til å forføre og friste partneren din med. Du kan for eksempel pynte kroppen din med flotte og fargerike brystsmykker eller dekke brystvortene med nipple stickers under sexy undertøy. Men uansett hvilken kroppsutsmykning du velger, kommer du garantert til å føle deg ekstra frekk og sexy.

Erotisk kroppssmykke - setter kronen på verket

Erotisk kroppsmykke: et perfekt krydder til sexlivet

Hva innebærer egentlig erotisk kroppsutsmykning? Mange tenker nok på tatoveringer og piercinger av en viss art, men det behøver nødvendigvis ikke å være et permanent merke på kroppen. Det er langt ifra alle som er bekvemme med å ta skrittet til nåler og blekk, men som likevel kjenner på lysten til å pynte opp kroppen litt. For det er jo nettopp dette erotisk kroppsutsmykning handler om; nemlig å dekorere kroppen på diverse erotiske måter. Med det formål å kunne føle seg litt ekstra forførende og attraktiv for en stund.

Smykker er selvfølgelig den helt klassiske veien å gå. Et par nye øreringer eller et vakkert halskjede kan piffe opp de aller fleste antrekk, for ikke å tale om at klærne i seg selv også kan være en form for utsmykning. Legg til ulike former for erotiske tilbehør, som for eksempel høyhelte sko og sexy strømper, for å skape en unik og personlig stil. Så selv om du ikke har lyst til å tatovere et dekorativt mønster på armene, eller stikke hull i kroppen for den saks skyld, finnes det fremdeles masse erotiske kroppssmykker å velge mellom.

Sexy, erotisk kroppsutsmykning

Inn i mellom kan det være forforiskende å gjøre litt ekstra ut av de intime stundene. All ære til sexy undertøy, men om du virkelig vil sette prikken over i-en finnes det andre midler å ty til. Erotiske kroppsmykker er et ypperlig alternativ som retter blikkfanget mot dine erogene soner. Piercinger er én type kroppsutsmykning, men du kan også velge mindre permamente løsninger. Selvklebende erotiske kroppssmykker lar deg for eksempel eksperimentere med forskjellige uttrykk, slik at du kan variere ditt look. Mange tenker kanskje at klistremerker ikke høres spesielt opphissende ut, men som med så mye annet handler det om kontekst og plassering.

Normalt plasseres erotiske kroppssmykker av denne typen rundt brystvortene, klitoris eller på andre intime områder. Med glitrende strass trekker smykkene automatisk oppmerksomheten mot de erogene sonene. Du velger selv om du vil bære dem som de er, eller om du vil kombinere dem med for eksempel en gjennomsiktig bodystocking, en søt babydoll, eller kanskje bare ett par sexy strømpebukser. Vil du virkelig ta pusten av partneren din, kan du i tillegg iføre deg en sexy maske eller andre erotiske tilbehør som gjør antrekket komplett.

Fra burlesque til nattklubben med erotiske kroppssmykker

Erotisk kroppsutsmykning kan altså være mange forskjellige ting, og du kan legge deg på akkurat det nivået du er mest komfortabel med. Hvis du vil gå all in kan du kle deg i en sexy truse med et smykke på brystet og en sexy kjole utenpå, før du setter opp ditt helt eget burlesque show på soverommet. I den moderne neo-burlesquen finnes det definitivt en stolt tradisjon med erotiske kroppsutsmykker som blant annet nipple tassels, eller brystvortedusker på godt norsk, så her finnes det mye inspirasjon å hente.

Men du kan også bære et erotisk kroppsmykke under ditt vanlige tøy og la det være din egen frekke, lille hemmelighet. Akkurat som en hofteholder du har på deg under en tettsittende kjole, kan du også ha selvklebende dekorasjoner på deg under en helt vanlig overdel, som bare du vet om. Og hvem vet, kanskje ender kvelden med at du får lov til å avduke kunstverket? En mer erotisk overraskelse enn det er det nok få som kan tenke seg.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful