TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Sexy strømpebukser

Er du på jakt etter et par sexy strømpebukser? Da har du kommet til rett sted. Her på siden finner du alt fra nettingstrømpebukser, til strømpebukser med fransk åpning og mer klassiske varianter.

Fremhev dine vakre ben med sexy strømpebukser

Forfør med en sexy strømpebukse og høye heler

Skal du ut og male byen rød, er et par sexy strømpebukser det perfekte valget. Eller kanskje er et par nettingstrømpebukser akkurat det du mangler for å gjøre antrekket komplett? Det er slutt på kjedelige nylonstrømper som får huller med det samme du tar dem på. Nå er det tid for å investere i noen litt mer sexy strømpebukser eller sexy strømper som garantert vil trekke alles blikk mot deg. Med en sexy strømpebukse vil du øyeblikkelig føle deg mer uimotståelig. Velg en variant som fremhever det du selv ønsker og som setter prikken over i-en på antrekket ditt.

Kanskje du foretrekker den klassiske nettingstrømpebuksen, eller er det sensuelle blonder som fanger din interesse? Uansett hvilken type du liker best, finner du garantert en variant som faller i smak her hos Sinful. Vi bestreber oss på å ha et bredt utvalg av forskjellige typer sexy strømpebukser, slik at det alltid vil finnes en variant i din stil. Ta en titt på sortimentet nedenunder og finn et favorittpar som du kan kle deg i på neste bytur.

Sexy strømpebukser med åpent skritt - når det skal være litt ekstra frekt

Er du av den modige typen, kan du naturligvis også finne en sexy strømpebukse med åpning i skrittet som overlater lite til fantasien. Ved første øyekast kan det se ut som et helt vanlig par strømpebukser, men når klærne tas av vil han straks se hvilken overraskelse du har båret på. Hos Sinful fører vi nemlig også et stort utvalg av denne type sexy strømpebukser. Dette betyr at du faktisk ikke engang behøver å ta av deg strømpebuksene, hvis dere ikke kan vente med at komme i gang med de frekke lekene.

Takket være den åpne detaljen, kan du dessuten pirre partneren din ved å gi vedkommende en liten forsmak på hva som venter når dere kommer på tomannshånd. Ta på deg en sexy strømpebukse med åpent skritt under en sexy svart kjole, og bøy deg langsomt ned så han eller hun får et kjapt innblikk i hva som venter. Det vil garantert få temperaturen til å stige et par grader!

Fullfør antrekket med en strømpebukse med fransk åpning

Noen kvinner liker klassiske, svarte strømpebukser, mens andre foretrekker strømpebukser med fransk åpning, og så er det selvfølgelig også dem som ikke går med strømpebukser i det hele tatt, men heller vil ta på seg et par selvsittende strømper. Selvtillit og utstråling kommer innenfra og derfor er det viktig at man føler seg tilpass i det man velger å kle seg i. Partneren din vil også tydelig kunne merke om du føler deg tilpass eller ei, og det vil være altavgjørende for hvordan kvelden utspiller seg.

Med en strømpebukse med fransk åpning vil du garantert føle deg sexy, samtidig som partneren din ikke vil være i tvil om dine intensjoner. Sett kronen på verket med et sexy undertøyssett som matcher strømpebuksene. På den måten har du et komplett antrekk du kan forføre partneren din med når resten av tøyet faller på gulvet.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful