Sexy Strømpebukser

Er du på jakt etter et par sexy strømpebukser? Da har du kommet til rett sted. Her på siden finner du alt fra nettingstrømpebukser, til strømpebukser med fransk åpning og mer klassiske varianter. Felles for dem alle, er at de er laget for å få deg til å se så vakker og sexy ut som mulig. Ta en titt i kategorien og finn dine favorittmodeller blant det store utvalget.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Cottelli Collection (14)
expired_Seven til Midnight (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Leg Avenue (6)
Noir Handmade (1)
Nortie (4)
Obsessive (1)
Passion (2)
Penthouse (1)
Rimba (1)
Seven 'til Midnight (1)
Materiale
Nylon (11)
Polyamid (21)
Polyester (2)
Størrelse
L (11)
L/XL (4)
M (8)
One Size (12)
Queen Size (4)
S (12)
S/M (4)
XL (6)
XS (1)
Vis alle 37 produkter
Du har sett 37 av 37 produkter

Finn sexy strømpebukser til dine vakre ben

Sexy strømpebukser til deg

Skal du ut og male byen rød, er et par sexy strømpebukser det perfekte valget. Eller kanskje er et par nettingstrømpebukser akkurat det du mangler for å gjøre antrekket komplett? Det er slutt på kjedelige nylonstrømper som får huller med det samme du tar dem på. Nå er det tid for å investere i noen litt mer sexy strømpebukser eller sexy strømper som garantert vil dra alles blikk mot deg. Med et par frekke strømpebukser vil du øyeblikkelig føle deg mer sexy. Velg en variant som fremhever det du selv ønsker, og som setter prikken over i’en på antrekket ditt.

Kanskje du foretrekker den klassiske nettingstrømpebuksen, eller er det frekke blonder som fanger din interesse? Uansett hvilken type du liker best, finner du garantert en variant som faller i din smak her hos Sinful. Vi bestreber oss på å ha et bredt utvalg av forskjellige typer strømpebukser, slik at det alltid vil finnes en variant i din stil. Ta et titt i kategorien her og finn et favorittpar som du kan kle deg i på neste bytur.

Åpen strømpebukse - når det skal være litt ekstra frekt

Er du av den modige typen, kan du naturligvis også finne en frekk, åpen strømpebukse i denne kategorien som overlater lite til fantasien. Ved første øyekast kan det se ut som et helt vanlig par strømpebukser, men når klærne tas av vil han straks se hvilken overraskelse du har båret på. Hos Sinful fører vi nemlig også et stort utvalg av typen åpen strømpebukse. Dette betyr at du faktisk ikke engang behøver å ta av deg strømpebuksene, hvis dere ikke kan vente med at komme i gang med de frekke lekene.

Takket være den åpne detaljen, kan du dessuten pirre partneren din ved å gi vedkommende en liten forsmak på hva som venter når dere kommer på tomannshånd. Ta på deg en åpen strømpebukse under en frekk kjole, og bøy deg langsomt ned så han eller hun får et kjapt innblikk i hva som venter. Det vil garantert få temperaturen til å stige med et par grader!

Fullfør antrekket med en strømpebukse med fransk åpning

Det finnes kvinner som liker klassiske, svarte strømpebukser, mens andre foretrekker åpne strømpebukser, og så er det selvfølgelig også dem som ikke går med strømpebukser i det hele tatt, men heller vil ta på seg et par selvsittende strømper. Selvtillit og utstråling kommer innenfra og derfor er det viktig at man føler seg tilpass i de strømpebuksene man velger å kle seg i. Partneren din vil også tydelig kunne merke om du føler deg tilpass eller ei, og det vil være altavgjørende for hvordan kvelden utspiller seg.

Med en strømpebukse med fransk åpning vil du garantert føle deg sexy, samtidig som partneren din ikke vil være i tvil om dine intensjoner. Sett kronen på verket med et sexy undertøyssett som matcher strømpebuksene. På den måten har du et komplett antrekk du kan forføre partneren din med når resten av tøyet faller på gulvet.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no