TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Sexy BH

Vil du føle deg som den mest sexy versjonen av deg selv? Her finner du et stort utvalg av sexy BH-er som kan gi deg en ekstra selvtillitsboost og få fram det frekke vesenet i deg. Sett prikken over i-en på antrekket med et par sexy strømpebukser eller selvsittende strømper.

Sexy BH - piff opp forspillet

Overrask partneren din med en half cup BH

Hver kvinne er unik. Det gjelder både form og fasong, men også våre preferanser når det kommer til sexy undertøy. Mens noen kvinner foretrekker å være mer tildekket, synes andre en half cup BH er å foretrekke. Av den enkle grunn at kvinner er forskjellige og har ulike preferanser, finner du mange slags sexy BH-er hos oss. På den måten forsikrer vi oss om at det finnes noe for enhver smak.

Skal du på date eller dra på byen med venninnene? Ta på deg et stramt skjørt og en litt transparent topp med en half cup BH under, så havner du i sentrum av andres oppmerksomhet. Med en half cup BH som viser brystvortene dine under en utringet, stram kjole kan du også forvente et hav av beundrende blikk fra menneskene rundt deg. Anledningene kan være mange, alt fra litt ekstra spice en tirsdagskveld eller hva med noe sexy valentine undertøy?

En sexy BH til enhver kvinne

For noen kvinner handler sex undertøy like mye om å føle seg bra som det handler om å tilfredsstille deres partner. Kanskje handler det litt for ofte om at det bare er det utvaskede, slitte undertøyet som ligger øverst i skuffen som man ender med å ta på seg om morgenen. Det er ikke nødvendigvis dette undertøyet som får blodet til å strømme gjennom ens partners kropp. En god overraskelse kan derfor være å iføre seg en sexy BH og kanskje til og med et par matchende truser uten at partneren forventer det.

Gled til å se din partners reaksjon når du plutselig står foran ham i din mest sexy BH med blonder eller dekket med frekt mesh. Du vil garantert gjøre det vanskelig for han å holde fingrene vekk fra den uimotståelige kroppen din når den er pakket inn i det riktige “gavepapiret”. Med en god utsikt til godtene, vil det ikke ta lang tid før temperaturen stiger og dere ruller rundt i sengen.

Gå all-in med en åpen BH

Hvis du vil hive deg ut i en burlesk-inspirert fantasi, er det en åpen BH du skal gå etter. Den gir partneren din fri adgang til de flotte brystene dine, samtidig som de får et lett og diskret løft. Ikke en dårlig løsning - hvis du spør oss. Hvis du vil toppe antrekket kan du med fordel supplere en åpen BH med et par erotiske kroppssmykker eller et par frekke strømper. Eller hva med å ikle deg en sexy babydoll som gjemmer på den store overraskelsen?

Uansett om du er på jakt etter et sexy og sensuelt undertøyssett eller bare en sexy BH, kan du finne det meste i denne kategorien. La deg forføre av vårt store utvalg av modeller og finn frem til den varianten som er riktig for deg. Husk at alle modellene har en utførlig størrelsesguide inne på produktsiden, men hvis du er i den minste tvil om hvilken størrelse du skal bruke, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice som vil være behjelpelige med å finne den rette størrelsen til nettopp deg.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful