Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Durex

Durex er av verdens mest berømte produsenter av kondomer og glidekrem. Durex lager både latex- og latexfrie kondomer, i forskjellige størrelser, former og smak samt glidekrem og geleer til intimt bruk.

Durex - Glidemiddel & kondomer i toppklasse

Durex er lik med kvalitet

Durex er en av verdens største produsenter av intime produkter. De er spesielt kjent for det omfattende utvalget av Durex kondomer, men er også begynt å produsere glidemidler og sexleketøy. Alle produktene deres er testet for å sikre deg den beste opplevelsen. Spesielt kondomene blir testet på alle mulig tenkelige måter. En av disse måtene er å fylle kondomene med vann for å sikre at de ikke er utette. Denne type tester gjennomføres ca. to millioner ganger i året. I tillegg testes det også hvor mye luft som kan fylles i Durex kondomene uten å sprekke. I forhold til internasjonale standarder, hvor et kondom skal kunne inneholde 18 liter luft uten å sprekke, kan Durex kondomer inneholde opp til 40 liter luft. Derfor er Durex Kondomer utrolig sikre og sprenger meget sjelden. Kondomene finnes i mange varianter, bl.a. med smak, riller, latexfrie og med bedøvende effekt. Uansett hvilke du foretrekker kan du være sikker på å finne kondomer fra Durex, som passer deg. . Det anfales at du bruker vann- eller silikonbaserte glidekremer sammen med kondomer. Oljebaserte glidekremer kan oppløse latexen i kondomene.

Durex glidemiddel

Durex ble stiftet av LA Jackson i 1915, da under navnet The London Rubber Company. De første mange årene importerte de kondomene fra USA. I 1929 registrerede de merket Durex, men det var ikke før i år 1950 de begynte å produsere kondomer under Durex-brandet. De senere årene har merket dog ikke begrenset seg til kun kondomer. Nå er Durex glidemiddel et like populært produkt. Et fokus er den varige, gode smørelsen, som fås både i vannbaserte varianter, silikonbaserte, med forskjellige smaker og til og med Durex glidemiddel som både fungerer som massasjeolje til kroppsmassasje og som en glidekrem, alt i ett produkt. Felles for dem alle, er den deilig, myke konsistensen, som gir en realistisk følelse.

Durex gel for det ekstra lille krydderet

Hos Sinful.no finner du et stort utvalg av Durex intime produkter. Vi har alltid de nyeste produktene på lager, og alle de mest populære varene. Durex Gels er en av de helt store vinnerne i utvalget, og man kan godt forstå hvorfor. Når du smører en liten mengde på klitoris, oppnår du en økt følsomhet, fordi det strømmer mer blod til de intime områdene, og dermed blir kvinnen mer stimulert. Følelsen skifter mellom å være varmende, prikkende og kjølende, noe som vil få de fleste kvinner til å oppnå en enda villere orgasme. Durex Gels kommer også i varianter som varmer, eller i utgaver som er så milde at de kan brukes både vaginalt, analt og oralt. Uansett hva du velger, kan du være sikker på å få en frekk opplevelse når du velger et produkt fra Durex. Hvis du er i tvil om forskjellen på de ulike produktene, eller har andre spørsmål, er du som alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice som sitter klare til å hjelpe deg. Vil du bil litt klokere på kondomer i det hele tatt, kan du ta en titt på vårt bloggpost Den ultimative kondomguiden.  Husk at når du bestiller Durex produkter, leveres i de i en nøytral pakke (som alltid når du bestiller noe fra Sinful) sånn at ingen kan se hvilken frekk opplevelse som venter deg.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful