TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Protex

Protex er et velkjent og anerkjent kondommerke med en lang historie. Protex kondomer er fremstilt av naturgummi og finnes i forskjellige varianter. Vil du vite mer om ulike typer kondomer, eller bare kondomer i det hele tatt, kan du ta en titt på vår kondomguide.

Protex - Kondomer av høyeste kvalitet

Hvorfor skal du velge Protex kondomer?

Protex er kanskje et av de aller mest kjente kondomprodusentene, og er kjent for å ha et stort utvalg av kvalitetskondomer på sine varelister. Når du kjøper Protex kondomer kan du føle deg helt trygg. De er også merket med “high safe quality”, noe som gir deg en ekstra trygghet for at kondomene lever opp til alle sikkerhetskravene og er CE merket. 

Alt dette kommer naturligvis i tillegg til at du får et kondom som har god passform, og behagelig å ha på. Kondomene er laget i naturgummi, noe som sikrer deg en optimal opplevelse og følsomhet. Velger du Protex, gjør du et godt valg, rett og slett.

Kondomer fra Protex - best i test

Hos Sinful finner du et stort utvalg av alle Protex’ kondomer, blandt annet deres Classic som ble kåret som Best i Test av det danske forbrukerprogrammet Rabatten. De er faktisk også danskproduserte, og personene bak firmaet brukte lang tid på å undersøke markedet for hvilke typer kondomer det var etterspørsel på fra forbrukerne, før de utviklet sine egne. Produsenten fant ut at mange gikk etter å få et så tynt kondom som mulig, og av den grunn utviklet de deres populære Super Thin. En annen ting de fant ut, var at mange menn hadde problemer med å finne store nok kondomer. Derfor utviklet de Protex X-large, som også ble en bestselger på kort tid. Man kan kun applaudere folkene bak Protex for å gi folk det de vil ha. Enkelt og greit, men vanskeligere trenger det faktsik ikke være.

Fun fact, om The Clash og kondomene fra Protex

Det er ikke mange kondommerker, eller sexleketøysmerker i det hele tatt, som kan flotte seg med å få en sang dedikert til seg. Men nettopp dette kan Protex kondomer. Det anerkjente bandet The Clash har nemlig en sang som heter nettopp “Protex Blue”. Sangen handler om å putte penger på en automat på en bar, kjøpe en dong og dermed være klar på hva enn natten ville bringe. 

Vil du være klar til hva enn din natt vil bringe, kan du med andre ord trygt velge Protex. De finnes i rillede, knuppete versjoner, tynne, ekstra store og i versjoner med smak. Det burde være nok å velge mellom, og uansett hvilken variant du velger, kan du være sikker på å få en god og trygg opplevelse.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful