Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Oppladbare Penisringer

La nytelsen vare med oppladbare penisringer. Penisringer forlenger og forsterker effektivt din ereksjon, samtidig som de deilige vibrasjonene fra en penisring med vibratorer pirrer både deg og partneren din. Fordelen med oppladbare penisringer er at de aldri går tom for strøm, så lenge du husker å lade de en gang i mellom. Det er både godt for deg og godt for miljøet.

Oppladbare penisringer - for vedvarende ereksjoner og vibrasjoner

Hvorfor velge oppladbare penisringer?

Hva menes egentlig med oppladbare penisringer? Jo, det betyr at de er oppladbare. Men hva er det som lades opp? Et batteri så klart. Så langt er du med. Men vet du hva batteriet er til for? Kanskje har du allerede svaret. Men for deg som fremdeles er usikker på hva det er vi hentyder til, så er batteriet altså drivkraften bak en vibrator som er innebygget i oppladbare penisringer.

Fordelen med et oppladbart batteri, er at du slipper å måtte tenke på å bytte batterier når de gamle batteriene til slutt går tom for energi. I stedet behøver du kun å tilkoble penisringen til en lader når du kan se at det er lite strøm igjen på den. Hvis du lader den etter at du er ferdig med å leke, kan du dermed unngå at vibrasjonene tar slutt midt under akten og være sikker på at den er klar til neste gang dere vil bruke den.

Fordi du slipper å bytte batterier i oppladbare penisringer, produserer du også mindre avfall og belaster dermed miljøet i mindre grad. Mange modeller fås dessuten med en lader på kjøpet, så dere kan gå i gang med å leke så snart dere får pakket den opp. Oppladbare penisringer er, med andre ord, både bra for deg og bra for miljøet.

Fordelene med vedvarende vibrasjoner

Som nevnt i forrige avsnitt, er det både miljømessige og praktiske fordeler ved å velge oppladbare penisringer fremfor ringer med éngangsbatterier. Men har du tenkt over hvilke fordeler det har for deres seksuelle opplevelser? Hvis ikke, er det verdt å ta i betraktning når du skal velge en penisring fra Sinful.no.

Den fremste fordelen med oppladbare penisringer er at vibrasjonene ikke tar slutt, sålenge du sørger for at de er fulladet innen dere går i gang med å leke. De endeløse vibrasjonene vil forlenge nytelsen for dere begge og dere kan holde på sålenge dere vil (og klarer). Dermed behøver dere ikke å bekymre dere for at penisringen stopper å vibrere midt under akten, eller enda verre; rett før dere klimakser.

Og dere behøver slett ikke nøyes med kun én orgasme, de vedvarende vibrasjonene vil kunne ta dere til klimaks igjen og igjen, inntil dere løper tom for energi. Dere bestemmer selv om dere vil nøyes med ett vibrasjonsmønster og intensitetsnivå, eller om dere vil variere de stimulerende bevegelsene med flere mønstre og nivåer. Derfor finner dere både oppladbare penisringer med én eller flere vibrasjonsformer her på siden.

Finn riktig sexleketøy for dere

Du har kanskje allerede bestemt deg for at det er oppladbare penisringer du skal ha? Eller i hvertfall én oppladbar penisring til å begynne med. Men hvordan finner du det rette produktet for dere?

Som tidligere nevnt, er det nødvendig å ta stilling til både antallet og typen av vibrasjoner som de forskjellige oppladbare penisringer tilbyr. Dersom dere vil ha flere vibrasjonsmuligheter i én og samme penisring, blir dere også nødt til å bestemme dere for hvordan vibrasjonene skal styres. Det kan for eksempel være ved hjelp av en enkelt knapp som sitter på selve penisringen, eller det kan være ved hjelp av en fjernkontroll.

Det kan også være mulig å styre vibrasjonene fra en app på sin smarttelefon, som dessuten kan vise annet nyttig innhold for å skape en enda bedre opplevelse. Selve formen på sexleketøyet må også tas i betraktning, da det påvirker retningen på vibrasjonene samt størrelsen på berøringsflaten.

Og sist, men ikke minst, er det selvfølgelig også lurt å tenke over hvor mye dere vil investere i sexleketøyet og, i siste ende, deres sexliv. Derfor finner dere oppladbare penisringer i alle prisklasser hos Sinful.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful