Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Klær og sexleketøy i en koffertKlær og sexleketøy i en koffert
Guider
Author
Publisert:30/05/2022

Våre aller beste sexleketøy til håndbagasjen

Innholdsfortegnelse

Ahh, endelig er sommeren her og for mange betyr det ferie. Det er i ferien at vi har størst mulighet for å tilbringe kvalitetstid sammen. Da kan vi slappe av og sette nærhet og intimitet på dagsordenen uten å bli forstyrret av hverdagslige forpliktelser.

Skal du på sommerferie med partneren din og overveier å gjøre ferietiden ekstra sexy? Da kan sexleketøy være en god måte å krydre ferieopplevelsen på.

Men før du pakker kofferten er det et par ting du bør overveie hvis sexleketøyet skal være reisevennlig. Ikke minst hvis du vil redusere sjansen for å bli stoppet i sikkerhetskontrollen på flyplassen.

Forskjellig sexleketøy

6 tips til å velge reisevennlig sexleketøy til håndbagasjen

For det er helt sikkert andre ting du heller vil bruke tiden din på enn å fremvise og diskutere sexleketøyet ditt med flyplassens sikkerhetspersonale, imens hundrevis av reisende venter bak deg i køen. Men sexleketøy er faktisk blitt mer vanlig å se i folks kofferter de siste årene og sikkerhetspersonalet på de fleste flyplasser er derfor blitt flinkere til å gjenkjenne det.

Det finnes derimot ingen spesifikke retningslinjer for hva slags sexleketøy du må ta med på flyreisen. Det er delvis opp til sikkerhetspersonalet i kontrollen å bestemme hva de synes utgjør en trussel for andre passasjerer og luftfartssikkerheten.

Men det er enkelte regler du burde ta i betraktning – især hvis du kun har håndbagasje med.

En blå massasjestav på et teppe

1) Sørg for at vibratoren ikke slår seg på i sikkerhetskontrollen

Hvis du vil ha en vibrator med på ferien bør du ta ut batteriene eller velge en vibrator med reiselås. Så kan du nemlig være sikker på at vibratoren ikke slår seg på i håndbagasjen og tiltrekker seg unødvendig oppmerksomhet.

Du kan med fordel pakke sexleketøyet ned i en eske og legge det øverst i håndbagasjen. Pakk diverse tilbehør, sånn som fjernkontroll hvis det er et fjernstyrt sexleketøy, og lader med i esken. Hvis leketøyet ditt er pakket inn i en eske virker det ikke som en faretruende gjenstand og når det ligger øverst i bagasjen er det dessuten lettere for sikkerhetspersonalet å inspisere det – i tillegg til at det blir mer diskrét.

2) Velg kompakt sexleketøy

Det er sikkert mange andre ting du også vil ha med i kofferten, så et sexleketøy som ikke tar opp for mye plass er å foretrekke. Den fjernstyrte parvibratoren Double Love fra Satisfyer og  Sinful Teaser Vibrator begge gode eksempler på populære vibratorer som både er effektive og kompakte – og som også er utrolig morsomme å leke med i fellesskap.

To svarte vibratorer på et teppe

3) Unngå stål og metall i håndbagasjen

Husk at håndbagasjen din skal gjennom en metalldetektor og at en ståldildo eller analplugg laget av stål derfor vil vekke stor oppsikt i sikkerhetskontrollen – særlig hvis personalet synes at den ser mistenkelig ut og ber om å få ta den ut av bagasjen. Det kan derfor være lurt å velge sexleketøy laget av andre materialer slik som plast eller silikon. 

Du burde også vurdere sexleketøyets form. For eksempel bør du for en sikkerhets skyld unngå å ta med leketøy som ligner en pistol eller patron i formen. Hvis du har et sexleketøy i metall som du absolutt ikke klarer deg uten i ferien, så legg dette i kofferten som skal sjekkes inn og ikke i håndbagasjen. 

PS! En glassdildo er et glimrende alternativ til en i metall.

4) La den ekstra lange dildoen bli hjemme…

…eller pakk den i bagasjen du sjekker inn. Runde gjenstander på 30 cm eller lengre kan ikke tas med i håndbagasjen og din ekstra store dildo må derfor pakkes i bagasjen du sjekker inn. Hvis du kun har håndbagasje med på reisen bør du derfor velge en mindre dildo. Hos Willie City kan du finne dildoer i både store og mindre størrelser. Samtidig frigir du plass til kondomene og det frekke undertøyet som det jo også skal være plass til.

Mange dildoer i en koffert med klær og solbriller

5) Velg vanntett sexleketøy til ferien

Hvis du vil slippe å tenke over hvor og når på ferien du kan bruke sexleketøyet, bør du velge noe som er vanntett. Dermed kan du bruke sexleketøyet akkurat hvor du har lyst og så det er dessuten enkelt å rengjøre etterpå.

Et godt eksempel på et populært sexleketøy som er vanntett og som dere kan bruke sammen er Unlimited Pleasure parvibratoren fra Sinful.

Solbriller og en vibrator på et teppe

6) Glidemiddel skal pakkes som væske

Hvis lysten melder seg når dere er på tur kan det også være en god idé å ha glidemiddel tilgjengelig. Hvis du velger et vannbasert glidemiddel kan dere bruke det sammen med alle typer sexleketøy og kondomer.

Husk at du bare kan ta med opptil 100 milliliters-flasker i håndbagasjen og at glidemiddelet skal pakkes i en gjennomsiktig plastpose. Hvis du ikke vil ha en stor flaske glidemiddel med i kofferten kan du også helle det over på små reiseflasker.

Glidemiddel på en teppe

Vårt foretrukne sexleketøy til kofferten

Selv om du nå vet hvordan du velger det riktige sexlegetøyet til ferien kan det ennå være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Vi gir deg derfor vårt bud på det sexleketøyet som er best å ta med seg i kofferten. Disse er både til mann og kvinne, til solobruk og parlek – så her er det noe til enhver som vil være litt syndig under sommersolen.

ohhcean OBP-01 Magic Wand

OBP-01 Magic Wand fra ohhcean kan kanskje ved første øyekast virke for stor til å ta med i håndbagasjen, men faktisk er den en del mindre enn andre i samme kategori. Den har et stilrent og uskyldig design, så skulle du få håndbagasjen din sjekket kan du alltids skylde på at den er til for å lindre ømme muskler. 

Wanden kan nemlig både brukes til kroppsmassasje og til å stimulerer erogene soner hos både kvinner og menn. 

Den er dessuten både oppladbar og vanntett, så det er rike muligheter for å eksperimentere under dusjens kjølende stråler etter en lang dag på stranden.

Blå massasjestav

Iroha by TENGA Ukidama Hana Massager

Vil du helst oppta minst mulig plass i håndbagasjen, er Ukidama Hana Massager fra Iroha by TENGA et godt valg.

Dens unike design gjør den perfekt når du vil skjemme bort ytre lystpunkter hos både deg og partneren din når dere skal boltre dere i den store hotellsengen, i badekaret eller om dere er så heldig å ha en privat pool. 

Vibratoren kan nemlig både flyte og lyse opp så den er genial for å sette stemningen i det våte element. 

Den myke vibratoren har fire vibrasjonsinnstillinger og er oppladbar. Så enkelt!

Sexleketøy med lys

TENGA Egg Wavy ll Masturbator

En annen lomme-og håndbagasjevennlig sak er Wavy ll fra TENGA. Det er den perfekte løsning hvis du som mann skal på ferie og ønsker ekstra stimulering. Egget skjuler et ekstra fleksibelt onanisleeve med en pirrende indre struktur.

Det følger med en prøve på glidemiddel med, så du trenger faktisk ikke pakke annet, med mindre du vil bruke sleevet flere ganger. Det er nemlig designet for engangsbruk, men du kan godt bruke det igjen om du er litt forsiktig. Husk isåfall bare å ta med ekstra glidemiddel.

Sexleketøy og glidemiddel på et teppe

God ferie og lykke til med pakkingen.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful