TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Dildo til strap-on

I denne kategorien finner du dildoer som enten kan festes til seletøy eller bæres innvendig av den ene partneren, slik at den andre partneren kan penetreres. Fordi denne type leketøy gjør det mulig for to personer å ha penetrasjonsex uten at den ene parten er utstyrt med en penis, betegner man det ofte som en dildo til strap-on. Strap-on er et engelsk begrep som betyr “feste til”.

Dildo til strap-on - slipp fantasien løs

Strap on for her: gjør penetreringen mer spennende

Er dere vant til å bruke en vanlig dildo til penetrering når dere har sex? I så fall kan en dildo til strap-on gjøre penetreringen mer realistisk, da den gjør det mulig å simulere bevegelsene til en penis. En strap on for her kan enten festes til giveren med et seletøy, også kalt harness, eller holdes på plass av giverens vagina. Hvis giveren er en mann, er det altså nødvendig å bruke en dildo med seletøy. Flere av produktene på denne siden er utstyrt med seletøy, men det er også mulig å kjøpe dildo og seletøy hver for seg. I så fall kan du kombinere et av produktene ovenfor med en av våre mange strap-on seler.

Dersom giveren derimot er en kvinne, kan dere velge mellom å bruke seletøy eller en dildo med to ender. En seleløs dildo til strap-on krever at giveren bruker bekkenbunnsmusklene til å holde leketøyet på plass, men er til gjengjeld mer stimulerende for giveren da hun også penetreres mens hun tilfredsstiller partneren sin. Den delen som føres inn i giverens vagina er dessuten formet på en måte som gir henne ekstra nytelse, for eksempel med en bøyd tupp som stimulerer g-punktet. Hvis giveren er en kvinne, har dere altså litt flere valgmuligheter når dere skal kjøpe strap ons for her.

Utforsk de mange mulighetene med en dildo til strap-on

En dildo til strap-on kan, som du sikkert allerede har skjønt, både brukes til to kvinner, en mann og en kvinne og to menn. Det gjelder bare å finne den riktige modellen som imøtekommer nettopp deres behov. Men betyr ikke at en strap-on dildo nødvendigvis må brukes av to mennesker samtidig. Hvis du kjøper en dildo uten seletøy som kun har én ende, kan du også nyte leketøyet når du er alene. Og hvis dildoen er utstyrt med en sugekopp, kan du dessuten feste den til en glatt overflate, så du slipper å holde den i hånden mens du onanerer.

Dersom dere både vil bruke dildoen til strap on og til onani, kan dere eventuelt kjøpe en modell med et avtagbart seletøy. På den måten slipper dere å kjøpe dildoen og seletøyet hver for seg, og kan enkelt skifte mellom de to bruksmåtene. Men hvis dere ønsker å bytte på hvilken dildo som skal brukes med seletøyet, kan det lurt å kjøpe disse delene separat, da enkelte varianter med både seletøy og dildo til strap-on ikke kan kombineres med andre dildoer. Det er altså verdt å tenke over hvordan dere vil bruke leketøyet før dere går til innkjøp av et, så dere får mest mulig ut av deres nye dildo til strap-on.

Velg riktig sele til leketøyet

Hvis dere har bestemt dere for å kjøpe en dildo til strap-on med tilhørende sele, er det viktig at dere både tenker over hvilken dildo som egner seg best og hvilket seletøy som har den riktige passformen. For hvis giveren ikke føler seg komfortabel, vil heller ikke opplevelsen for mottakeren bli særlig god. De fleste seletøy er dog justerbare, så passformen kan ofte reguleres slik at den sitter godt på giveren. Men det er ikke alltid tilfellet, spesielt hvis giveren er av mindre eller større størrelse, så det kan være en god idé å sjekke at seletøyet passer til giveren før dere legger det i handlekurven.

Et annen ting som er lurt å tenke på, er hvilket materiale seletøyet er laget av. En dildo til strap-on med seletøy laget av et elastisk materiale, kan for eksempel være mer fleksibelt enn et justerbart seletøy som ikke er laget av et tøyelig stoff. Og sist, men ikke minst, bør dere overveie hvilken fasong som vil gjøre det mest behagelig å ha seletøyet på. Noen foretrekker kanskje å ha en enkelt stropp i skrittet, mens andre synes det er mer komfortabelt med to stropper som går langs innersiden av hvert ben og legger seg på hver sin rompeball bakpå seletøyet. Disse overveielsene vil hjelpe dere med å velge riktig sele til deres dildo til strap-on.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful