Sprutedildo

Hvis du vil ha en dildo som ikke bare ser ut som en ekte penis, men også føles realistisk? Da bør du velge en sprutedildo. Den ejakulerer akkurat som en penis, og gir deg dermed muligheten til å komme samtidig som dildoen, så du kan få en enda mer opphissende og tilfredsstillende opplevelse. Velg den sprutedildoen som passer best til deg og dine behov blant vårt brede utvalg. 

Sprutedildo - føles akkurat som en ekte penis

Hvordan fungerer en sprutedildo?

En sprutedildo kan, som navnet hentyder, ejakulere - akkurat som en ekte penis. Men hvordan gjør den det? Det varierer fra produkt til produkt, men i de fleste tilfeller suger man opp den ønskede væsken ved å klemme luften ut av dildoen, for deretter å trykke på dildoen igjen når man vil at den skal ejakulere. Man kan dermed selv bestemme når dildoen skal sprute, i motsetning til virkelige peniser, som man ofte ikke kan kontrollere. Hvis du fyller dildoen med en væske som både ser og føles ut som sæd, blir opplevelsen enda mer realistisk og tilfredsstillende.

Flere av dildoene i vårt sortiment er utstyrt med en pipette, som gjør det enkelt å suge opp den utvalgte væsken, mens andre har en sprøyte festet til dildoen, som gir en svært presis utløsning ved hjelp av en slange. Uansett hvilken sprutedildo du velger, er det derfor viktig at du fyller opp dildoen på forhånd, slik at du slipper å gjøre det underveis i leken, og dermed risikerer å måtte bygge opp klimakset ditt på nytt. Enkelte av dildoene i sortimentet vårt leveres med en sædlignende væske og du behøver derfor ikke å kjøpe væsken selv. Men hvis væsken ikke følger med din sprutedildo, må du huske å kjøpe denne i tillegg, så du har alt klart når du skal i gang med å leke.

Velg riktig sprutende dildo

Når du skal velge en sprutende dildo kan det være lurt å gjøre deg noen tanker rundt hvilke behov og preferanser du har, og hva du vil bruke dildoen din til. Hvis du for eksempel vil ha muligheten til å bruke dildoen til strap-on lek, er en dildo med seletøy kanskje det beste valget for deg. Ønsker du derimot å kunne leke håndfritt med dildoen, er en variant med sugekopp mer velegnet. Men hvis du bare er på utkikk etter en dildo du kan bruke hendene dine til å penetrere med, behøver du ikke en sprutende dildo med ekstrautstyr. I stedet kan du helt enkelt velge en dildo med et tiltalende utseende og en passende sprutefunksjon.

Uansett om du vil bruke dildoen din til strap-on lek, håndfri stimulering eller håndholdt penetrering, bør du velge en sprutende dildo som du synes ser tiltalende ut. Hvis du vil ha en dildo som ser mer realistisk ut, er en variant med pung kanskje å foretrekke. Du kan også velge en dildo med virkelighetsnære detaljer, som for eksempel tydelige årer langs skaftet og et markert penishode. Størrelsen er også viktig å ta i betraktning når du velger en dildo. Hvis du liker store peniser, bør du se etter en sprutende dildo med en god lengde og fyldig diameter. Men dersom du heller vil ha en dildo som er nærmere gjennomsnittet, vil en av våre mindre dildoer nok være noe for deg.

Få mer ut av dine seksuelle opplevelser med en dildo som spruter

En dildo som spruter gjør det mulig å komme enda nærmere virkeligheten, samtidig som du får styre lekens gang fra start til slutt med den innebygde sprutefunksjonen. Du kan dermed få enda mer ut av onanistundene dine, og ikke minst få muligheten til å komme samtidig som dildoen, så du får oppleve et slags “felles” klimaks. For mange er felles orgasmer nemlig det mest seksuelt tilfredsstillende de kan oppleve, men det er som regel noe man er avhengig av en partner for å kunne oppnå. Denne muligheten får du dog med en dildo som spruter, selv om det er en kunstig utløsning fra dildoens side. Den føles derimot svært ekte, og ved å fylle dildoen med en væske som ser og kjennes (og kanskje til og med lukter) som sæd, virker utløsningen enda mer realistisk.

Men en dildo som spruter gjør det også mulig å få mer ut av dine seksuelle opplevelser med en partner. Enten partneren din bruker hendene til å styre dildoen eller seletøyet som dildoen er festet til, kan partneren din penetrere deg og styre dildoens utløsning, så den kommer når du (eller partneren din) vil - uten at du behøver å løfte en finger. Du kan dermed lene deg tilbake og bare konsentrere deg om å nyte. Hvis partneren din er ekstra hendig kan hun/han også stimulere seg selv imens du tilfredsstilles, så begge kan komme samtidig som dildoen “ejakulerer”. Dere kan altså få mer ut av deres felles opplevelser med en dildo som spruter.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no