TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 499 kr

Sprutedildo

Hvis du vil ha en dildo som ikke bare ser ut som en ekte penis, men også føles realistisk? Da bør du velge en sprutedildo. Den ejakulerer akkurat som en penis, og gir deg dermed muligheten til å komme samtidig som dildoen, så du kan få en enda mer stimulerende opplevelse.

Sprutedildo - føles akkurat som en ekte penis

Sprutedildo - slik fungerer en dildo med sprut

En sprutedildo kan, som navnet hentyder, ejakulere - akkurat som en ekte penis. Den kan dermed etterligne opplevelsen av en mannlig orgasme, enten du vil simulere følelsen av en mannlig partner som kommer inni deg under sex eller spruter på deg mens han onanerer.

Men hvordan fungerer egentlig en sprutedildo? Det varierer fra produkt til produkt, men i de fleste tilfeller suger man opp den ønskede væsken ved å klemme luften ut av dildoen, for deretter å trykke på dildoen igjen når man vil at den skal ejakulere. Man kan dermed selv bestemme når dildoen skal sprute, i motsetning til virkelige peniser, som man ofte ikke kan kontrollere. Hvis du fyller dildoen med en væske som både ser og føles ut som sæd, blir opplevelsen enda mer realistisk og tilfredsstillende.

En sprutedildo er ofte utstyrt med en pipette, som gjør det enkelt å suge opp den utvalgte væsken, eller med en sprøyte, som gir en svært presis utløsning ved hjelp av en slange. Uansett hvilken sprutedildo du velger, er det derfor viktig at du fyller opp dildoen på forhånd, slik at du slipper å gjøre det underveis i leken, og dermed risikerer å måtte bygge opp klimakset ditt på nytt.

De fleste produktene her på siden leveres med en sædlignende væske og du behøver derfor ikke å kjøpe dette selv. Du kan også kjøpe væske separat dersom du ønsker å fylle dildoen med noe annet enn sæd (for eksempel urinlignende væske). Følger det derimot ikke væske med din sprutedildo, må du kjøpe dette i tillegg, så du har alt klart når du skal i gang med å leke.

Hvilken dildo med sprut bør jeg velge?

Når du skal velge en sprutedildo kan det være lurt å gjøre deg noen tanker rundt hvilke behov og preferanser du har, og hva du vil bruke dildoen din til. Hvis du for eksempel vil ha muligheten til å bruke dildoen til strap on lek, er en dildo med seletøy kanskje det beste valget for deg.

Ønsker du derimot å kunne leke håndfritt når du er alene, er en dildo med sugekopp mer velegnet. Men hvis du bare er på utkikk etter en sprutende dildo du kan bruke hendene dine til å penetrere med, behøver du ikke en sprutende dildo med ekstrautstyr. I stedet kan du helt enkelt velge en dildo med et tiltalende utseende og en passende sprutefunksjon.

Uansett om du vil bruke dildoen din til strap-on lek, håndfri stimulering eller håndholdt penetrering, bør du velge en dildo med sprut som du synes ser tiltalende ut. Hvis du vil ha en mer naturtro dildo, er en variant med pung kanskje å foretrekke. Du kan også få en dildo med sprut med andre realistiske detaljer, som for eksempel tydelige årer langs skaftet og et markert penishode.

Sist, men ikke minst, er det viktig å ta størrelsen i betraktning. Hvis du liker en penis med god lengde og fyldig diameter bør du velge en stor dildo. Dersom du heller vil ha en sprutende dildo som er nærmere gjennomsnittet, bør du velge en av våre mindre dildoer. I vårt sortiment finner du dildoer med sprut med en lengde på 19 til 28 centimeter, så sjansen er stor for at du finner en passende størrelse til nettopp deg.

Få mer ut av dine seksuelle opplevelser med en dildo som spruter

En dildo som spruter gjør det mulig å komme enda nærmere virkeligheten, samtidig som du får styre lekens gang fra start til slutt med den innebygde sprutefunksjonen. Du kan dermed få enda mer ut av onanistundene dine, og ikke minst få muligheten til å komme samtidig som dildoen, så du får oppleve et slags “felles” klimaks.

For mange er felles orgasmer det mest seksuelt tilfredsstillende man kan oppleve, men det er som regel noe man er avhengig av en partner for å kunne oppnå. Denne muligheten får du dog med en dildo som spruter, selv om det er en kunstig utløsning fra dildoens side. Den føles derimot svært ekte, og ved å fylle dildoen med en væske som ser og kjennes (og kanskje til og med lukter) som sæd, virker utløsningen enda mer realistisk.

Men en sprutedildo gjør det også mulig å få mer ut av dine seksuelle opplevelser med en partner. Enten partneren din bruker hendene til å styre dildoen eller seletøyet som dildoen er festet til, kan partneren din penetrere deg og styre dildoens utløsning, så den kommer når du (eller partneren din) vil - uten at du behøver å løfte en finger. Du kan dermed lene deg tilbake og bare konsentrere deg om å nyte.

Hvis partneren din er ekstra hendig kan hun eller han også stimulere seg selv mens du blir penetrert, så begge kan komme samtidig som dildoen “ejakulerer”. På den måten kan dere simulere trekantsex med en mannlig partner og dermed gjøre fantasien om å ha en trekant til virkelighet uten å måtte involvere en tredjepart. Både par og single kan altså få mer ut av deres felles opplevelser med en dildo som spruter.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful