TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Spesialkondomer

I denne kategorien finner du kondomer med spesielle egenskaper som imøtekommer ulike behov. Det kan være formen på kondomene, materialet de er laget av eller glidemiddelet de inneholder som gjør at de gir en annerledes opplevelse enn den man typisk får med kondomer.

Spesialkondomer - imøtekommer alle dine behov

Hva gjør spesialkondomer så spesielle?

Vi bruker begrepet spesialkondomer som en fellesbetegnelse for kondomer med spesielle egenskaper. Med spesielle egenskaper mener vi egenskaper som vanlige kondomer ikke har, og dermed skiller disse kondomene fra andre kondomer. Egenskapene kan bestå av alt fra spesielle virkemåter glidemiddelet på kondomene har, til materialet de er laget av og selve formen eller teksturen på kondomene. På denne siden finner du for eksempel spesialkondomer med en bedøvende effekt som gjør det enklere å holde på ereksjoner. Den bedøvende effekten fås altså fra glidemiddelet som kondomene inneholder, og gjør huden på penis lett bedøvet. På siden finner du også kondomer med riller, dupper og andre teksturer som gjør de penetrerende bevegelsene enda mer tilfredsstillende for mottakeren. Spesialkondomer kan altså bidra til å forbedre opplevelsen av å bruke kondomer, som mange ellers synes kan være utilfredsstillende sammenlignet med samleie uten kondomer. De kan også ta hensyn til dine kroppslige behov, som for eksempel hvis du har sensitiv hud og derfor ikke kan tåle de materialene som kondomer vanligvis er laget av. Du kan dessuten få kondomer som utelukkende består av veganske materialer og ingredienser, hvis din kost kun består av vegansk mat og du kun kjøper veganske produkter. Det finnes altså mange typer spesialkondomer som dekker ethvert behov du måtte ha. Og hos Sinful finner du et av Skandinavias største utvalg.

Hvilken prevensjonsform bør jeg velge?

Spesialkondomer og andre kondomer er først og fremst en prevensjonsform som gjør det mulig for oss å dyrke samleie uten at det resulterer i graviditet. Det er en effektiv metode da det i tillegg til å forhindre graviditet til en høy grad, også beskytter oss mot diverse kjønnsykdommer, som ellers kan overføres ved direkte kontakt mellom kjønnsorganer. Samtidig er det en praktisk prevensjonsform ettersom det ikke er nødvendig å ta andre forhåndsregler enn å ha det tilgjengelig og bruke det riktig under samleie. Dermed skiller det seg fra mange andre prevensjonstyper som typisk krever at kvinnen allerede har et prevensjonsmiddel innsatt i kroppen eller som hun inntar løpende med tidsbestemte mellomrom. Dessuten er det få av disse som beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer, i hvert fall med like stor suksess som kondomer. Spesialkondomer har i tillegg andre fordeler, som nevnt i forrige avsnitt, som gjør de til en høyt elsket prevensjonsform blant mange. Hvis du derimot bruker spesialkondomer av andre grunner enn prevensjonsmessige, som for eksempel helsemessige, er såkalte “slikkelapper” også et godt alternativ. Selv om de ikke kan klassifiseres som kondomer, fungerer slikkelapper på tilsvarende måte ved at de plasseres utenpå tungen og brukes til å gi mottakeren oralsex. Lappene beskytter mot eventuelle sykdommer og er dessuten en hygienisk måte å dyrke munnsex på. Derfor er det kanskje ikke så rart at mange velger spesialkondomer som sitt foretrukne prevensjonsmiddel.

En mangfoldig produktkategori

Hvis du fremdeles ikke er overbevist om at spesialkondomer er noe for deg, vil vi anbefale deg å lese videre her. Så får du nemlig enda flere gode grunner til å la deg begeistre av produktene i denne kategorien. Bare for å nevne noen, har vi plukket ut tre produkttyper som vi vil gå litt nærmere inn på, så du kan få et enda bedre bilde av hva spesialkondomer kan gjøre for deg og partneren din. En type kondomer som også hører til denne kategorien, er smakstilsatte kondomer. Mange synes at den naturlige smaken som kondomer ofte har ikke er særlig appetittvekkende, og smakstilsatte kondomer kan således være med til å krydre oralsexen. Det er dessuten mange menn som synes at kondomer kan gjøre de penetrerende bevegelsene mindre stimulerende og dermed minske ens nytelse sammenlignet med samleie uten kondomer. For å få gjort noe med denne problemstillingen, har mange produsenter derfor valgt å lage varianter som er ekstra tynne, og som dermed gjør enhver berøring sterkere. Sist, men ikke minst, kan spesialkondomer også fås i ulike farger og mønstre som gjør kondomopplevelsen enda mer spennende. Enten du vil tirre partneren din med et pikant utseende eller du vil få ham eller henne til å undre seg over hva som skjuler seg under forkledningen, kan denne type kondomer gi opplevelsen et tiltrengt løft. Med så mange forskjellige produkter i én kategori, er vi sikre på at du vil finne en type spesialkondomer som tilfredsstiller deg og dine samt partnerens behov.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful