Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Tungevibrator

Med en tungevibrator kan du få oralsex akkurat når du vil - og så lenge du orker. De myke og roterende bevegelsene etterligner den deilige følelsen av en tunge mot underlivet - og sørger for å stimulere deg der hvor det føles aller best.

Tungevibrator - Opplev spennende og realistisk oralsex

En tungevibrator imiterer oralsex

Hvis du elsker oralsex, har du kommet til rett sted. Med en tungevibrator får du et sexleketøy som imiterer den herlige følelsen av myke og roterende bevegelser mot vaginaen din. Og med massevis av vibrasjoner kan du se frem til litt ekstra stimulering akkurat der det føles best. Høres det ikke fantastisk ut?

Som du kanskje har lagt merke til, kan en tungevibrator se ut på mange forskjellige måter. Noen tungevibratorer ser mer eller mindre ut som en ekte tunge, mens andre har et mer nøytralt utseende. De kan lett forveksles med en vanlig vibrator som du kanskje allerede har liggende i nattbordskuffen, men følelsen og rotasjonsbevegelsene er helt annerledes enn det du er vant til.

Selv om de kan se veldig ulike ut, har de nøyaktig det samme formålet. De gjør alt for å få deg til å skjelve med sine realistiske og lekne bevegelser, som minner om en slikkende tunge. Ta en titt på vårt utvalg av tungevibratorer ovenfor og finn din nye lekekamerat under dynen.

Slikkemaskin for oralsex og rimjobs

Vi har flere ganger blitt spurt om en tungevibrator er det samme som en slikkemaskin. Og svaret er ja, i de fleste tilfeller har de nøyaktig de samme funksjonene. Selvfølgelig kan det være noen forskjeller, men i utgangspunktet dekker de to begrepene over et bestemt type sexleketøy som er laget for å gi deg en realistisk og naturtro opplevelse av oralsex.

Nå tenker du kanskje at en slikkemaskin bare er for folk med klitoris, men det stemmer ikke. Du kan enkelt bruke denne typen sexleketøy for å stimulere perineum eller anus, hvis du for eksempel er utstyrt med en penis og ønsker å bli bortskjemt med våte, følsomme og vibrerende bevegelser bakfra.

Faktisk finnes det mange sexleketøy med tunge som er laget for å etterligne den opphissende følelsen av en rimjob, der den utrettelige tungevibratoren skjemmer bort analåpningen din og dens utallige følsomme nerveender – bare til du ikke orker mer. Selvfølgelig kan disse produktene også hvis du har en skjede og liker å oppleve den fantastiske følelsen av å bli slikket i anus.

Hvilken tunge vibrator bør du velge?

Hvis det er første gang du kjøper en tunge vibrator (eller kanskje et sexleketøy i det hele tatt), kan det være vanskelig å vite hvilken type og merke du skal gå for. Derfor vil vi fortelle deg litt om noen av de kjente merkene innenfor denne typen sexleketøy. Etterpå kan du ta en titt på de forskjellige produktene her på siden og se om deres utvalg av tungevibratorer appellerer til deg.

Du kan starte med å se nærmere på det populære og fargerike merket Fantasy For Her. De er kjent for å lage produkter som med sine helt spesielle bevegelser og stimuleringsmønstre gir en ekte opplevelse av oralsex. Hvis du heller vil ha en rimjob, er kanskje Sir Richards merket for deg. Det er et populært merke for menn som liker å krydre onanistundene litt ekstra med et vibrerende sexleketøy.

Vi håper du har blitt inspirert til å plukke en tunge vibrator ned fra våre virtuelle hyller og legge den i handlekurven din. Er du derimot fremdeles i tvil om hvilket produkt du bør velge, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice som gjerne hjelper deg.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful