Sex på baderommet

De fleste kjenner nok til utfordringene ved å ha sex på baderommet. Men det finnes heldigvis råd. Med enkle redskaper kan dere nyte hverandre på badet uten å måtte stoppe leken grunnet fare for å ødelegge leketøy eller manglende grep på glatte overflater. Derfor finner du både vanntette sexleketøy og erotiske tilbehør spesielt utviklet til våte leker her på siden.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
ABS-plast (1)
PVC (1)
Merke
Big Teaze Toys (2)
Vis alle 2 produkter
Du har sett 2 av 2 produkter

Sex på baderommet - gjør fantasien til virkelighet

Fantasien om sex på baderommet

De aller fleste av oss har nok fantasert om å ha sex på baderommet. Men det er ikke alltid virkeligheten lever opp til fantasien. I våre tanker er det vått og villt, og vi får de mest fantastiske orgasmene, enten det er slengt opp mot dusjveggen med en partner, eller liggende i badekaret mens vi tilfredsstilles av en hengiven lekekammerat. I realiteten ender det i stedet med at vi ødelegger favorittleketøyet vårt fordi det ikke tåler vann, eller vi faller og slår oss på de glatte flisene i dusjen.

Men hvorfor fantaserer vi egentlig om ha sex på baderommet? Og hvorfor fortsetter vi å ha disse våte drømmene etter gjentatte feilforsøk på å realisere fantasien? Det kan selvfølgelig være flere grunner til at vi anser badet som et egnet rom til å ha sex i, men de fleste assosierer nok baderom med det å være naken, og nakenhet er selvfølgelig noe vi forbinder med sex. Samtidig er vi ofte våte når vi er på badet, og det er også noe vi gjerne blir når vi har samleie, da kjønnsorganene produserer væske ved seksuell opphisselse og orgasme. Disse assosiasjonene forsvinner ikke selv om vi skulle mislykkes med å gjennomføre et eller flere samleie som forventet, og derfor er fantasien om sex på baderommet stadig utbredt blant norske menn og kvinner.

Våte leker med vanntette produkter

For noen går fantasien om sex på baderommet ut på å hygge seg med partneren sin i ulike posisjoner. For andre handler det derimot om å eksperimentere med sexleketøy i andre og våtere omgivelser enn soverommet har å by på. Men for å kunne virkeliggjøre fantasien, enten den involverer sexleketøy eller ei, er det nødvendig å ha det riktige utstyret på plass. Derfor har vi samlet alle våre baderomsvennlige produkter på én side, så du raskt kan finne frem til det du trenger for å realisere drømmen om het sex på baderommet.

For deg som fantaserer om en vill hyrdestund med partneren, har vi en rekke produkter som vil gjøre det lettere og tryggere for begge å ha sex i dusjen eller badekaret. I sortimentet finner du blant annet håndtak med sugekopper som kan festes til baderomsflisene, og dermed kan brukes til å holde balansen samt stå sikkert, så dere ikke sklir på de glatte flisene. For deg som derimot drømmer om å ha sex på baderommet med sexleketøy, kan vi tilby et utvalg av vanntette sexleketøy til både menn og kvinner, så du ikke behøver å bekymre deg for at sexleketøyet går i stykker når det holdes under vann.

Sex i badekaret?

Fantasien om å ha sex på badet er ofte tilknyttet en bestemt del av baderommet, enten det er dusjen, badekaret, vaskemaskinen (hvis den står på badet) eller toalettet. De fleste av disse “møblene” kan kun benyttes i en stående eller sittende posisjon, da plassen de har til å bevege seg på er svært begrenset. Et badekar, derimot, har gjerne en litt større flate og gjør det dessuten mulig å ha sex eller onanere i en liggende posisjon. Man kan dermed slappe helt av i musklene, og fokusere all sin energi på å nyte. Det er kanskje derfor så mange drømmer om å ha sex i badekaret?

Men det er ikke uten hjelp fra erotiske hjelpemidler at virkeligheten lever opp til forventningene. I fantasien din er det kanskje tent levende lys rundt badekaret som avgir en behagelig duft? Og det varme vannet er kanskje dekket med røde roseblader? Hvis fantasien din involverer et pirrende forspill med partneren, bør du også ta en titt på vårt utvalg av produkter til bedre forspill. Eller kanskje du drømmer om å ha sex i badekaret med en vanntett vibrator? Da er en av de mange variantene her på siden et utmerket valg.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no