KUN I DAG: FRI FRAKT PÅ ALLE ORDRER

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
 • TickRask og diskret levering
 • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

  Frekt Undertøy

  Valentinsdagen står for døren. Hvorfor ikke skjemme bort deg selv eller en du er glad i med et sexy undertøyssett som vil skape en romantisk stemning på 1-2-3? I denne kategorien finner du nøye utvalgt undertøy som er perfekt til Valentinsdagen. La deg inspirere av det store utvalget eller ta en titt på hele vårt sortiment av sexy undertøy.  Unn deg selv eller en du er glad i noe særlig til valentinsdagen. De utvalgte tilbudene gjelder i perioden 28.01.2022-14.02.2022 eller så lenge lageret rekker.

  Sexy undertøy - en god gave til Valentinsdagen

  Gaven til både ham og henne

  De fleste kvinner elsker å få lekkert undertøy i gave fra deres yndlingsmann. Det gir dem nemlig ikke kun en følelse av å bære noe lekkert innerst inne. Det gir også en indikasjon på hva mennene deres liker aller best å se deres utkårede i.

  Et sett med sexy valentinesundertøy slår aldri feil. Noen velger å gi kjæresten eller konen blomster eller en eske sjokolade. Forskjellen på dette og på et sett med sexy undertøy, er at undertøyet holder lengre, med mindre du river det i stykker første gang du flår det av henne selvfølgelig.

  Når du gir henne et sett sexy valentinesundertøy, gir du en gave som ikke kun er til henne, men også i den grad til deg selv. Det er nemlig du som får lov til å nyte synet av de frekke formene hennes, mer eller mindre pakket inn i frekke blonder og netting, som garantert får deg i god stemning.

  Forskjellige typer sexy valentinesundertøy

  Uansett om du er formfull, spinkel eller midt i mellom, vil man kunne finne et sett sexy valentinesundertøy som passer perfekt til din form og figur. Det finnes undertøy i mange forskjellige varianter, og i flere forskjellige farger og design, sånn at det er noe til enhver smak.

  Sexy BH-sett, vakre babydolls og frekke strømper finnes i et uttall varianter her hos Sinful. Vi sørger for at kundene våre har mange muligheter for å velge mellom et bredt utvalg sexy undertøy til Valentinesdagen, som kan være med på å piffe opp årets mest romantiske dag.

  Det er ingen som sier at det trenger å være vanskelig å piffe opp sexlivet ditt. Her kan et sett med sexy valentinesundertøy gjøre mye, fordi det ofte handler om at man ofte blir litt mer makelig med årene, og spesielt om man har vært i et forhold lenge. Med det helt riktige settet inderst inne, kan det skje mye gøy i soverommet. Eller på kjøkkenbordet for den saks skyld.

  Mye mer enn bare undertøy

  Hos Sinful kan du naturligvis finne mye annet enn bare sexy valentinesundertøy. Hvis du vil gi din utkårede en valentinesgave som er litt mer enn den vanlige rosekvasten, kan du vurdere om du i stedet skal velge et sexleketøy dere kan bruke sammen.

  Det kan for eksempel være et erotisk spill som kan utfordre dere til å komme litt tettere på hverandre med massevis av morsomme utfordinger. Vi har et stort utvalg av spill som kan bidra til å piffe opp kvelden litt ekstra.

  Ønsker dere en litt større utfordring, kan et vibratoregg være en god idé. Hvis dere velger en fjernstyrt variant, kan hun ha det inni seg mens han har fjern-kontrollen. For en ekstra liten vri, kan dere bruke det imens dere for eksempel er ute å nyter en god middag, og se hvor lang tid det går før dere blir nødt til å returnere hjem og flå klærne av hverandre. Det blir i alle fall garantert en morsom og frekk kveld.

  Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  TickRask og diskret levering
  TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2023 Sinful