Fetishkjoler

Leter du etter et alternativ til de klassiske og mer romantiske babydolls og chemiser? Vi har et stort utvalg av pirrende og frekke fetishkjoler, og har samlet det hele her på denne siden. Uansett om du planlegger å delta på en kinky fest, en utkledningsfest eller en forførende aften hjemme vil du helt sikkert finne de rette fetish klærne til anledningen her.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Lateks (5)
Nylon (1)
Polyamid (8)
Polyester (11)
Merke
Black Level (7)
Cottelli Collection (3)
Dreamgirl (1)
Guilty Pleasure (1)
Late X (4)
Noir Handmade (7)
Vis alle 24 produkter

Fetishkjoler gjør hverdagen frekkere

Forfør partneren din med fetishkjoler 

Hvordan forfører du best partneren din? Det kan være vanskelig å svare på, og det kommer selvfølgelig også mye an på hva personen tenner på. Hvis partneren din gjerne vil se deg i et lakk- eller latexantrekk, kan du for eksempel investere i en frekk fetishkjole som du kan finne her på siden.

Med en slik frekk liten sak kan du være sikker på at partneren din blir gal av begeistring. Og ikke nok med det, din egen selvtillit vil også vokse til nye høyder når du kler deg i en av de saftige fetishkjolene med et stramt og frekt utseende som fremhever alle dine flotte former.  Det er nemlig dette som er meningen med de mange modellene vi har i både i lakk og latex: de skal sitte tett, siden dette er en av detaljene som gjør dem så frekke. Det er kanskje ikke så enkelt (eller frekt) å skulle ta på fetishkjoler, som ofte krever at du skal åle og vrikke deg  inn i den, men når den endelig sitter som den skal, er det utvilsomt en deilig opplevelse - både for deg og partneren din.

Hvis du vil få mest mulig ut av de nye klærne dine, kan du med fordel investere i en Shining Spray som får antrekket til å skinne på akkurat den rette måten. Det får opplevelsen av det frekke looket til å bli enda bedre og skarpere.

 

Kinky og stilfulle sexdrakter

Leter du etter det perfekte antrekket til en forførende date hjemme, en frekk natt ute eller kanskje en kinky utkledingsfest? Uansett hva du leter etter, kan du garantert finne akkurat det du leter etter akkurat her på siden. Vårt brede utvalg av sexdrakter inkluderer både kinky og korte modeller så vel som lange og stilfulle varianter. De korteste modellene passer kanskje best til en forførende kveld innenfor husets fire vegger, mens de lengre variantene godt tåler en tur på byen med venninnene eller en tur innom utkledningsfesten.

Hvis du allerede elsker fetisheketøy, er det ingen tvil om at et antrekk fra dette siden vil være prikken over i’en når du leker med de kinky produktene. Utvalget vårt av sexdrakter glir rett inn i den kinky stilen, og når du først har kledd deg i en av modellene herfra, tar det automatisk sexleken til et helt nytt nivå. Så hva venter du på? Bla deg gjennom det store utvalget, og finn ditt nye favorittantrekk.

Forførende i alle størrelser 

Når du klikker deg gjennom vårt store utvalg av fetishkjoler, vil du oppdage at vi har noe for enhver smak. Utvalget inkluderer nemlig både lakk- og latexmodeller, så vel som korte, lange, røde og svarte versjoner av de frekke antrekkene. Det er imidlertid ikke den eneste forskjellen du vil finne blant utvalget.

Vi har også mange forskjellige størrelser i sortimentet, så det er noe for hver kvinnekropp. Det er viktig at alle kvinner føler seg sexy - uavhengig av kroppstype og størrelse. Derfor vil du også finne flere fetishkjoler i plus size størrelser som fremhever alle de frekke formene og fordelene. Modellene har en perfekt passform, så alt du trenger å tenke på er å slippe lidenskapen inn og din indre sexdiva ut.

Har du spørsmål om noen av de fetishkjolene som du finner her på siden, for eksempel hvilken størrelse du skal velge, kan du alltid kontakte vår kundeservice som er klare til å svare på alle spørsmålene dine.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no