Fetishkjoler

Leter du etter et alternativ til de klassiske og mer romantiske babydolls og chemisene? Da bør du ta en titt på vårt utvalg av wetlook-, lakk- og latex-kjoler. Uansett om du skal på byen, en utkledningsfest eller bare skal ha en forførende aften der hjemme vil du helt sikkert finne de rette fetish klærne til anledningen her.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Lateks (5)
Nylon (1)
Polyamid (8)
Polyester (13)
Merke
Black Level (8)
Cottelli Collection (3)
Dreamgirl (1)
Guilty Pleasure (1)
Late X (4)
Noir Handmade (7)
Rimba (1)
Vis alle 25 produkter

Latex kjoler gjør hverdagen frekkere

Forfør partneren din med en latex kjole

Hvordan forfører du best partneren din? Det kan være vanskelig å svare på, og det kommer selvfølgelig også an på hva personen tenner på. Hvis partneren din gjerne vil se deg i et kinky antrekk, kan du for eksempel investere i en frekk latex kjole som du finner et bredt utvalg av her på siden.

Med en frekk liten sak som en latex kjole kan du være sikker på at partneren din blir gal av begeistring. Og ikke nok med det, din egen selvtillit vil også vokse til nye høyder når du kler deg i det stramme og reflekterende materialet som fremhever alle dine flotte former. Det er nemlig dette som er meningen med latex kjoler: de skal sitte tett, så enhver kurve og kroppsdel rammes flott inn. Det er kanskje ikke så enkelt (eller frekt) å skulle åle og vrikke deg inn i en latex kjole, men når den endelig sitter som den skal, er det utvilsomt en deilig opplevelse - både for deg og partneren din.

Hvis du vil få mest mulig ut av det nye antrekket ditt, kan du med fordel investere i en latex spray som får antrekket til å skinne slik det skal. Det får looket til å bli enda bedre og skarpere.

Bondage kjoler - kinky og stilfulle

Leter du etter det perfekte antrekket til en forførende date night hjemme, en frekk natt ute på byrn eller kanskje en kinky utkledningsfest? Uansett hva du leter etter, kan du garantert finne akkurat det du leter etter akkurat her på siden. Vårt brede utvalg av bondage kjoler inkluderer både kinky og korte modeller, så vel som lange og stilfulle varianter. De korteste modellene passer kanskje best til en forførende kveld innenfor husets fire vegger, mens de lengre variantene godt tåler en tur på byen med venninnene eller en tur innom utkledningsfesten.

Hvis du allerede elsker bondage utstyr, er det ingen tvil om at en bondage kjole fra dette siden vil være prikken over i-en når du leker med de kinky produktene. Vårt store utvalg av lakk og latex kjoler glir rett inn i den kinky stilen, og når du først har kledd deg i en bondage kjole, tar det automatisk sexleken til et helt nytt nivå. Så hva venter du på? Bla deg gjennom det frekke utvalget, og finn ditt nye favorittantrekk.

Forførende wetlook og lakk kjoler i alle størrelser 

Når du kikker gjennom vårt utvalg av bondage kjoler, vil du oppdage at vi har noe for enhver smak. Utvalget inkluderer nemlig både latex og lakk kjoler i både korte, lange, røde og sorte varianter. Det er imidlertid ikke det kun et mangfold av farger og fasonger du vil finne blant utvalget.

Vi har også en rekke forskjellige størrelser blant vårt sortiment, så det er noe for hver kvinnekropp. Det er viktig at alle kvinner føler seg sexy - uavhengig av kroppstype og størrelse. Derfor vil du også finne flere latex og lakk kjoler i plus size størrelser som gir deg akkurat de samme fordelene som en mindre størrelse. Noen av våre wetlook kjoler, som imiterer skinn, har dessuten en stretchy passform, så du kan være sikker på at de vil sitte som de skal.

Dersom du har spørsmål om noen av våre mange latex, lakk eller wetlook kjoler som du finner her på siden, for eksempel hvilken størrelse du skal velge, kan du alltid kontakte vår kundeservicerådgivere som er klare til å svare på alle spørsmålene dine.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no