TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Fetish-korsetter

Et skinn, lakk eller latex-korsett er det perfekte tilbehør til dine erotiske antrekk. Bruk det under BDSM-lek med partneren din, på fest eller til å piffe opp antrekket ditt når du skal på en ekstra het bytur. La deg inspirere av vårt store utvalg og finn et kinky korsett som matcher din personlighet og dominerende eller underdanige rolle.

Et latex korsett er det perfekte tilbehør til kinky antrekk

Latex korsetter: tidløst, sensuelt og frekt

Et latex korsett er ikke et hverdagslig plagg. Når du tar på deg et kinky lakk-, skinn- eller latex-korsett signaliserer du til omverdenen at antrekket ditt har et bestemt formål, enten det er å understreke din rolle som dominatrix eller gjøre et statement rundt seksualitet, kjønnsdebatten eller lignende. Latex-korsetter, og sexy korsetter generelt, er ikoniske klesplagg og er blitt brukt i mange ulike sammenhenger, fra kostymefester til dragshows og BDSM-klubber.

Korsettet er derimot ikke et nytt plagg, men har allerede eksistert i mange hundre år, og ble opprinnelig brukt som formgivende undertøy. Før i tiden hadde de gjerne stram snøring for å gi en smalere midje, noe som var svært ettertraktet. I dag er korsetter ikke lenger et hverdagslig plagg, men blir ofte brukt som en del av kinky antrekk fordi det gjerne fremstår som restriktivt, frekt og erotisk. Latex-korsetter blir derfor ofte brukt i bestemte seksualiserte sammenhenger, som for eksempel fetish-fester eller rollespill i soverommet.

De kinky korsettene kan derimot variere betydelig i formuttrykket, og for at du skal kunne velge mellom et bredt utvalg av ulike modeller, har vi plukket ut diverse lakk, skinn og latex-korsetter fra en rekke merker i ulike fasonger, farger og størrelser. Du er derfor svært sannsynlig at du finner et korsett på denne siden som står i stil til resten av ditt erotiske antrekk.

Et lakk korsett følger formene dine

Et latex eller lakk korsett er i prinsippet en kroppsformende vest som vanligvis er sydd med formstøttende elementer, gjerne i metall eller plast. Korsetter føles derfor ofte stive, men er samtidig polstret med andre materialer, så det skal være behagelig å ha på over lenger tid. Tradisjonelt har korsetter hatt snøring, enten på forsiden eller baksiden, som ble brukt til å lukke korsettet, samt stramme det til ønsket passform. Heldigvis har moderne utgaver av plagget gjerne glidelås, hekter eller andre lukkemekanismer i stedet for snøring, slik at det både kan tas raskere på og er morsommere å ta av.

Skinn, latex og lakk-korsetter fremhever og former midjen din på en tiltalende måte, og understreker din feminine silhuett. De sørger også for at du har en god kroppsholdning og er derfor det perfekte tilbehør når du vil vise deg frem fra din beste side. Enkelte lakk-korsetter har dessuten strømpebånd som du kan feste frekke strømper til, og dermed få et gjennomført, kinky look.

Men lakk-korsetter behøver ikke nødvendigvis å være 100% restriktive. Blant utvalget vårt finner du blant annet lakk, skinn og latex-korsetter som kun dekker midjen og dermed lar brystene henge fritt, samt korsetter med elastiske materialer som føles mindre restriktive hele veien rundt. Det gjør de ikke mindre kinky av den grunn, og kan derimot bidra til å gi antrekket ditt akkurat det erotiske uttrykket du ønsker å skape.

Få et komplett antrekk med et skinn korsett

Opprinnelig er korsetter blitt brukt under både aristokratiske kjoler og autoritære uniformer - ja, du leste riktig. Før i tiden ble nemlig korsetter for menn brukt til å opprettholde en god kroppsholdning. Moderne latex, lakk og skinn-korsetter, derimot, blir ofte brukt som et klesplagg i seg selv, i stedet for under annet tøy som skjuler plagget. Det blir dermed en synlig del av antrekket, enten det er til kinky soveromsleker eller til en utkledningsfest.

Skinn-korsetter kan også fungere som et helt antrekk i seg selv, hvis du for eksempel vil ha fortgang i lekene og derfor vil slippe å måtte ta av deg alt tøyet før dere kan komme i gang. Men et skinn-korsett er også opplagt å kombinere med andre fetish-klær, som for eksempel en åpen truse og et par lange, sexy strømper.

Hvis du vil ha et skinn-korsett med en bestemt lukkemekanisme eller en annen funksjonalitet, kan du klikke på hvert enkelt produkt og deretter på fanen ‘Detaljer’. Her finner du også en størrelsesoversikt som viser deg hvilke mål de forskjellige størrelsene tilsvarer. Du kan dermed være sikker på at skinn, lakk eller latex-korsettet du ender med å kjøpe har den riktige størrelsen.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful