Fetish-korsetter

Fetish-korsetter er det ultimate tilbehøret til erotiske og kinky antrekk. Her på siden finner du et bredt utvalg av fetish-korsetter som både kan brukes under BDSM-lek med partneren din, og til å piffe opp antrekket ditt når du skal på en ekstra het bytur. La deg inspirere av våre mange modeller, og finn et korsett som matcher din personlighet og dominerende eller underdanige rolle.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Lateks (3)
Lær (2)
Polurethane (1)
Polyamid (4)
Polyester (8)
PU leather (1)
Merke
Black Level (3)
Cottelli Collection (5)
Late X (2)
Noir Handmade (1)
Sharon Sloane (1)
Strict (1)
Zado (2)
Vis alle 15 produkter

Fetish-korsetter er et klassisk tilbehør til dine erotiske antrekk

Tidløst, sensuelt og frekt

Fetish-korsetter er ikke et hverdagslig plagg. Når du tar på deg et kinky korsett signaliserer du til omverdenen at antrekket ditt har et bestemt formål, enten det er å understreke din rolle som dominatrix, eller gjøre et statement rundt seksualitet, kjønnsdebatten eller lignende. Fetish-korsetter, og korsetter generelt, er et ikonisk klesplagg og er blitt brukt i mange ulike sammenhenger, alt fra kostymefester til dragshow og BDSM-klubber.

Korsetter er derimot ikke et nytt plagg, men har allerede eksistert i mange hundre år, og ble opprinnelig brukt som et formgivende undertøy. Før i tiden hadde korsetter gjerne stram snøring for å gi en smalere midje, noe som var svært ettertraktet. I dag er korsetter ikke lenger et hverdagslig plagg, men blir ofte brukt som en del av kinky antrekk fordi det gjerne fremstår som restriktivt, frekt og erotisk. Fetish-korsetter blir derfor ofte brukt i bestemte seksualiserte sammenhenger, som for eksempel fetish-fester eller rollespill i soverommet.

De kinky korsettene kan derimot variere betydelig i formuttrykket, og for at du skal kunne velge mellom et bredt utvalg av ulike modeller, har vi plukket ut diverse fetish-korsetter fra en rekke merker i ulike materialer, farger og størrelser. Du er derfor svært sannsynlig at du finner et korsett på denne siden som står i stil til resten av ditt erotiske antrekk.

Fetish-korsetter følger formene dine

Et korsett er i prinsippet en kroppsformende vest som vanligvis er sydd med formstøttende elementer, gjerne i metall eller plast. Korsetter føles derfor ofte stive, men er samtidig polstret med andre materialer, så det skal være behagelig å ha på over lenger tid. Korsetter har tradisjonelt hatt snøring, enten på forsiden eller baksiden, som ble brukt til å lukke korsettet, samt stramme det til ønsket passform. Heldigvis har moderne utgaver av plagget gjerne glidelås, hekter eller andre lukkemekanismer i stedet for snøring, slik at det både kan tas raskere på og er morsommere å ta av.

Fetish-korsetter fremhever og former midjen din på en tiltalende måte, og understreker din feminine silhuett. De sørger også for at du har en god kroppsholdning og er derfor det perfekte tilbehør når du vil vise deg frem fra din beste side. Enkelte fetish-korsetter har dessuten strømpebånd som du kan feste frekke strømper til, og dermed få et gjennomført, kinky look.

Men fetish-korsetter behøver ikke nødvendigvis å være 100% restriktive. Blant utvalget vårt finner du blant annet korsetter som kun dekker midjen og dermed lar brystene henge fritt, samt korsetter med elastiske materialer som føles mindre restriktive hele veien rundt. Det gjør de ikke mindre kinky av den grunn, og kan derimot bidra til å gi antrekket ditt akkurat det erotiske uttrykket du ønsker å skape.

Komplett antrekk

Opprinnelig er korsetter blitt brukt under både aristokratiske kjoler og autoritære uniformer - ja, du leste riktig. Før i tiden ble nemlig korsetter for menn brukt til å opprettholde en god kroppsholdning. Moderne korsetter, derimot, blir ofte brukt som et klesplagg i seg selv, i stedet for under annet tøy som skjuler plagget. Det blir dermed en synlig del av antrekket, enten det er til kinky soveromsleker eller til en utkledningsfest.

Fetish-korsetter kan også fungere som et helt antrekk i seg selv, hvis du for eksempel vil ha fortgang i lekene og derfor vil slippe å måtte ta av deg alt tøyet før dere kan komme i gang. Men de er også opplagt å kombinere med andre fetish-plagg, som for eksempel en truse med fransk åpning og et par lange, sexy strømper.

Hvis du vil ha fetish-korsetter laget av et bestemt materiale som for eksempel lakk, kan du lese hva de er laget av ved å klikke på hvert enkelt produkt og deretter på fanen ‘Detaljer’. Her finner du også en størrelsesoversikt som viser deg hvilke mål de forskjellige størrelsene tilsvarer. Du kan dermed være sikker på at korsettet du ender med å kjøpe har den riktige størrelsen.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no