TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Body Harness

Utlev dine mørkeste fantasier med en kinky body harness. En body harness er en sele for hele kroppen som lar deg nyte den pirrende følelsen av å være fastspent. Finn din favoritt blant vårt store utvalg.

Body harness - fasjonabelt og funksjonelt fetish-antrekk

Hva er et body harness?

For de som ikke er kjent med BDSM-utstyr og fetish klær, kan et body harness nok virke litt voldsomt. Men det behøver det ikke være i det hele tatt. Et body harness er først og fremst et flott (og sexy) plagg. Forestill deg et mønster av dekorative remmer som slenger seg rundt brystet eller lårene og alternativt markerer midjen, skrittet eller skulderpartiet. Plutselig høres det ikke så farlig ut likevel. I stedet høres det kanskje hett og opphissende ut, og det er nettopp dét det er.

Mange body harness er enkle i sin utforming med kun et fåtall remmer i enten lær, lakk, lateks eller andre syntestiske stoffer. Men det finnes også mer detaljerte varianter av plagget som er utsmykket med massevis av remmer i intrikate mønstre. Kroppsseler kan både bæres som det eneste plagget på kroppen eller kombineres med sexundertøy som for eksempel en body eller et BH-sett. Selvom vi refererer til kroppsseler som “plagg” eller “antrekk” overlater de derimot lite til fantasien og kan derfor alternativt beskrives som et tilbehør. Men uavhengig av hvordan vi karakteriserer kroppsseler, er de perfekte når du vil føle deg sexy og samtidig tenne partneren din.

Alle kan bruke en kroppssele

Ja, du leste riktig. Kroppsseler er for alle - både menn og kvinner samt ikke-binære og andre kjønnsidentiteter. Poenget er at et body harness skal få deg til å føle deg sexy akkurat sånn som du er. Er det din slanke midje eller dine veltrente lår som skal fremheves? Eller vil du ramme inn bryst- eller skulderpartiet? Kanskje hoftene skal få stå i fokus? Det er jo tross alt der mye av aktiviteten omsider rettes mot, og de fleste synes nettopp derfor at hofter er sexy. Husk at det er deg og din kropp som er sexy, kroppsselen er bare en måte å fremheve det på.

Body harness kan fås i mange forskjellige stiler, fra mer “uskyldige” og frekke kostymer og søte varianter, til mer hardcore kroppsseler som gjerne blir brukt til BDSM-leker. Liker du mer kinky leker, kan du med fordel velge en modell med innebygde D- eller O-ringer. De kan blant annet brukes til å feste håndjern eller mansjetter til harnesset, og vil dermed forvandle det til et funksjonelt utstyr som den dominerende partneren kan benytte til å kontrollere sin underdanige med. Dersom du ikke er typen som liker å bli fastbundet, kan du derimot bruke et body harness til å fremheve din autoritet og dominerende rolle i soverommet.

Bruk kroppsseler under forspill

Ettersom vi nettopp har snakket om hvor avslørende og sexy et body harness kan være, høres det kanskje merkelig ut å foreslå det til forspillet. Men på samme måte som sexy undertøy kan bæres under andre klær uansett hvor man befinner seg, kan man også ha et body harness på seg under tøyet når man er ute i offentligheten. Spesielt hvis du og partneren din har erfaring med å bruke kroppsseler i soverommet fra før. Prøv å ta på deg en dypt utringet trøye neste gang du og partneren din går på byen, så kroppsselen får lov å titte fram hver gang du beveger på deg. Dermed får partneren din også et hint om hva som vil skje når dere kommer hjem fra byen. Dét er mentalt forspill på sitt aller beste.

Et body harness er også perfekt å kombinere med ulike typer sexleketøy og gir dere muligheten til å tilpasse sengelekene til deres ønsker og behov. Og med et såpass allsidig tilbehør i soverommet, ja da kan det nesten ikke bli noe annet enn fantastisk.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful