Body Harness

Utlev dine mørkeste fantasier med et kinky body harness. Et body harness er en sele for hele kroppen som skaper en frekk stemning og tenner både deg og din partner. Her på siden finner du modeller med perfekt passform, så du kan alltid vil føle deg sexy mens du nyter den pirrende følelsen av å være fastspent. Finn din favoritt blant vårt utvalg av fetish-stiler i ulike materialer.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Lær (5)
Neopren (1)
Nylon (2)
Polyamid (2)
Polyester (12)
Polypropen (1)
Split Leather (3)
Merke
Baci (1)
Cottelli Collection (10)
Obaie (1)
Ouch! (1)
Pink Lipstick (1)
Strict Leather (1)
SvenJoyment (1)
Svenjoyment (1)
You2Toys (1)
Zado (6)
Vis alle 23 produkter

Body harness - fasjonabelt og funksjonelt fetish-antrekk

Hva er et body harness?

For de som ikke er kjent med fetish-utstyr og fetish klær, kan et body harness nok virke litt voldsomt. Men det behøver det ikke være i det hele tatt. Et body harness er først og fremst et flott (og sexy) plagg. Forestill deg et mønster av dekorative remmer som slenger seg rundt brystet eller lårene og alternativt markerer midjen, skrittet eller skulderpartiet. Plutselig høres det ikke så farlig ut likevel. I stedet høres det kanskje hett og opphissende ut, og det er nettopp dét det er.

Mange body harness er enkle i sin utforming med kun et fåtall remmer i enten lær, lakk, lateks eller andre syntestiske stoffer. Men det finnes også mer detaljerte varianter av plagget som er utsmykket med massevis av remmer i intrikate mønstre. Kroppsseler kan både bæres som det eneste plagget på kroppen eller kombineres med sexy undertøy som for eksempel en body eller et BH-sett. Selvom vi refererer til kroppsseler som “plagg” eller “antrekk” overlater de derimot lite til fantasien og kan derfor alternativt beskrives som et tilbehør. Men uavhengig av hvordan vi karakteriserer kroppsseler, er de perfekte når du vil føle deg sexy og samtidig tenne partneren din.

Alle kan bruke en kroppssele

Ja, du leste riktig. Kroppsseler er for alle - både menn og kvinner samt ikke-binære og andre kjønnsidentiteter. Poenget er at et body harness skal få deg til å føle deg sexy akkurat sånn som du er. Er det din slanke midje eller dine veltrente lår som skal fremheves? Eller vil du ramme inn bryst- eller skulderpartiet? Kanskje hoftene skal få stå i fokus? Det er jo tross alt der mye av aktiviteten omsider rettes mot, og de fleste synes nettopp derfor at hofter er sexy. Husk at det er deg og din kropp som er sexy, kroppsselen er bare en måte å fremheve det på.

Body harness kan fås i mange forskjellige stiler, fra mer “uskyldige” og frekke kostymer og søte varianter, til mer hardcore kroppsseler som gjerne blir brukt til BDSM-leker. Liker du mer kinky leker, kan du med fordel velge en modell med innebygde D- eller O-ringer. De kan blant annet brukes til å feste håndjern eller mansjetter til harnesset, og vil dermed forvandle det til et funksjonelt utstyr som den dominerende partneren kan benytte til å kontrollere sin underdanige med. Dersom du ikke er typen som liker å bli fastbundet, kan du derimot bruke et body harness til å fremheve din autoritet og dominerende rolle i soverommet.

Bruk kroppsseler under forspill

Ettersom vi nettopp har snakket om hvor avslørende og sexy et body harness kan være, høres det kanskje merkelig ut å foreslå det til forspillet. Men på samme måte som sexy undertøy kan bæres under andre klær uansett hvor man befinner seg, kan man også ha et body harness på seg under tøyet når man er ute i offentligheten. Spesielt hvis du og partneren din har erfaring med å bruke kroppsseler i soverommet fra før. Prøv å ta på deg en dypt utringet trøye neste gang du og partneren din går på byen, så kroppsselen får lov å titte fram hver gang du beveger på deg. Dermed får partneren din også et hint om hva som vil skje når dere kommer hjem fra byen. Dét er mentalt forspill på sitt aller beste.

Et body harness er også perfekt å kombinere med ulike typer sexleketøy og gir dere muligheten til å tilpasse sengelekene til deres ønsker og behov. Og med et såpass allsidig tilbehør i soverommet, ja da kan det nesten ikke bli noe annet enn fantastisk.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no