TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Fetish-tøy til menn

Her på siden finner du vårt store utvalg av frekt fetish-tøy til menn. Bruk det til en kinky aften hjemme eller kanskje til en frekk utkledningsfest. I sortimentet finner du blant annet sexy jockstraps, stringtruser for herrer og tettsittende shorts og bukser.

Fetish-tøy til menn med stil

Gjør deg klar til kink

Well, well, well… når du først har klikket deg inn på denne siden, betyr det kun en ting: du er klar til å hoppe ut i noe ekstra kinky. Nå er det slutt på de kjedelige boksershortsene, som har blitt litt utvasket og mistet fasongen en smule, eller enda verre; en kjedelig truse som intet godt gjør for kroppen og figuren din. Du har heldigvis landet på det rette sted, hvis du er ute etter fetish-tøy til menn som et litt frekkere alternativ til de utslitte boksershortsene. Her blir nemlig alt det frekke og sexy ved kroppen din blir fremhevet på beste vis.

Gjør det klar til å utforske nye og spennende looks som kan legge opp til nye, erotiske leker sammen med partneren din. På denne siden finner du nemlig et stort utvalg fetish-tøy til menn som kan gi deg den rette mengden selvtillit til å gi partneren din en opplevelse utover det vanlige.

Bruk fetish-tøy til menn

Fetish-tøy til menn kan være en spennende tillegg til garderoben din, nettopp fordi det gir deg en mulighet for å utforske nye sider av deg selv, seksualiteten og parforholdet ditt. Fetish-tøy til menn er ikke kun for dem som dyrker de hard core delene av fetishleker. Det kan like godt være at du aldri har beveget deg i retning av noe fetish-aktig før. Kanskje kan det være du er heldig å oppdage nye sider ved deg selv som kan være med til å gi deg det siste puffet i retning av å prøve noe nytt og annerledes.

Inviter partneren din til å se på de ulike stilene du finner her på siden, slik at dere kanskje kan finne ut av hvilket tøy dere begge har lyst til at du skal kle deg i. I denne kategorien kan dere nemlig finne alle mulige typer fetish-tøy til menn. Alt fra jockstraps til ettersittende boksershortser i alle muilge kvaliteter. Alt fra neopren, lakk, lær, latex eller noe helt annet finner du et utall muligheter her på siden. Eller hva med å prøve en buttplugg med hale?

Utforsk fantasiene

Når du først har funnet det rette fetish-tøyet til menn ligger alt klart til at du kan utforske nye fantasier som du kanskje har holdt skjult innerst inne i fantasien din, kanskje også skjult for partneren din. Når du først vil begi deg ut på å utforske disse fantasiene, blir det kun bedre og morsommere om du inviterer partneren din med på reisen. Snakk om hva du tenner på, og hva du drømmer om og hvordan du aller helst vil bli stimulert. Å ha en åpen dialog om ens lyster og fantasier er noe av det som kan være med til å forsterke et parforhold, og gjøre det mye dypere og mer intimt på den gode måten. Så ta en snakk med partneren din om hva du har lyst til å prøve, utforske og leke med. Det trenger ikke være så dødsseriøst hele tiden, så en leken tilgang kan ofte være en god inngangsvinkel når dere vil utforske og prøve noe nytt. Det handler i bunn og grunn om å være trygge nok, på seg selv, på ens seksualitet og på ens partner. For når man er trygg, trenger det ikke å være så skummelt å hoppe ut i et nytt og ukjent land av seksuell utforsking.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful