TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Fetishundertøy

Til den perfekte fetish-leken har du naturligvis bruk for det perfekte fetishundertøy. Her på siden finner du alltid det nyeste innenfor fetish-klær som skal helt innerst. Utvalget våre består av både lakk, lær og latex - alle materialer som former og fremhever kroppen den beste måte, enten du liker en stram boxershorts, en pirrede g-streng eller en hotpants i stram lær. 

Fetishundertøy til de frekkeste lekene

Kle deg i fetishundertøy

Hvis du har beveget deg ut i den frekke verden bestående av kink og fetish leker, er et sett fetishundertøy et absolutt must. Det finnes naturligvis mange ulike varianter kinky undertøy, og derfor har vi gjort vårt beste for å finne frem typer i ulike kategorier. For “Fetish” er nemlig en utrolig bred betegnelse som brukes til å dekke over en lang rekke forskjellige lyster. Disse lystene utleves på mange forskjellige måter og derfor finner du naturligvis også en masse ulike varianter kinky undertøy her på siden. Når du velger å kle deg i det ekstra frekke undertøyet, er det nok ikke bare for å ha det på en en kveld på byen. Eller kanskje er det det? Hvis du er av dem som elsker å besøke en sexklubb, kan det helt rette settet med fetishundertøyet være med på å sette deg i den rette stemningen. Flere av de modellene vi har peker på hvilken type kink man liker, noe som kan være en fordel når man besøker en klubb. Når du ifører deg noe som indikerer hva du liker, kan du enklere tiltrekke og finne dem som liker det samme som deg, og dermed unngår du ubehagelige og pinlige situasjoner som kan oppstå hvis du kommer i kontakt med feil fyr eller kvinne.

Frekke undertøysstiler i lange baner

Elsker du lyden av en hånd som klasker mot et par stramme latex eller lakkunderbukser? Eller er det kun oss som synes det er litt ekstra frekt? Vi er ganske sikre på at du også vil sette pris på det. Hos Sinful elsker vi fetishundertøy som kan fyre opp under de frekkeste fantasiene. Nettopp dette er grunnen til at vi ar så mange varianter du kan velge mellom. Alle stilene du finner hos oss er laget i den beste kavlitet og med de frekkeste designs, hvor stimulering og nytelse er satt i fokus. Du finner alt fra boxershortser, Jockstraps og G-strenger som alle kan tilføre det helt perfekte til den kinky stemningen. De stramme modellene fremhever både bakdelen og skrittet på både ham og henne. Det er massevis av forskjellige størrelser å velge mellom, sånn at du kan være helt sikker på at det nye fetishundertøyet ditt passer deg helt perfekt. Du kan være sikker på å se frekk ut, uansett om det er med et skinnbelte rundt bakdelen din, eller om du velger å kle deg i stramt latex.

Mix og match med kinky undertøy

Når du først har funnet akkurat det fetishundertøyet du har lyst til å klikke hjem, kan du bare mixe og matche de ulike modellene akkurat som du vil og skape akkurat det looket du synes er aller best. Man kan aldri få for mye kinky undertøy, så det er helt opp til deg å bestemme hvor mange ulike modeller som skal finne veien hjem til din undertøysskuff. Mangler du mer utstyr som kan brukes til å gjøre de frekke fetishlekene enda frekkere, finner du et stort utvalg ulikt fetishutstyr og fetishklær hos Sinful. Vi sørger alltid for at du kan få det beste av det beste til de frekkeste stundene dine, uansett om du er på jakt etter frekke kostymer, paddles eller om det er elektrosexuniverset som tenner deg, og du er ute etter speculums og anoskoper. Her er det vitterlig kun fantasien som setter grenser. Ta en titt i de ulike kategoriene og finn de tingene du trenger for å oppfylle nettopp dine innerste fantasier. Vi har også sexy klær i den mildere enden, som sexy strømper som også kan kombineres med f.eks. et sett fetishundertøy.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful