Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Lærtøy

Lærtøy er for deg som tør å skille deg ut og gjerne kler deg i rått og rocka tøy. Her på siden finner du et variert utvalg av lærtøy som kan gjøre enhver hjemmekveld litt mer spennende, gjøre deg til fetishfestens stjerne eller bare piffe opp hverdagsgarderoben.

Lærtøy - lar deg utleve din lærfetish

Tenner du på lærtøy?

Det finnes mange typer fetish klær, men lærtøy er nok en av de vanligste klesfetishene. Så dersom du ville svare ja på ovenstående spørsmål, kan du være sikker på at du ikke er alene. Kjenner du deg derimot usikker på hva du ville svare, da vil kanskje følgende tankeeksperiment hjelpe deg med å finne svaret. Tenk på noen som du synes er attraktiv og forestill deg at personen er naken. Ganske hett, hva? Se nå for deg at vedkommende har på seg lærtøy eller holder et lærbekledd objekt (for eksempel en sexpisk). Gjorde det tanken mer eller mindre opphissende? Hvis du synes at personen ble mer tiltrekkende ved å tilføye lær, vil du nok tilhøre andelen av befolkningen som har en lærfetish.

Heldigvis finnes det alt mulig slags lærtøy som for eksempel skinnjakker og lærbukser. Ekte lær er derimot et relativt dyrt materiale og mange forsøker dessuten å unnvike det av hensyn til dyrs rettigheter. Et godt alternativ til ekte lær er imitært lær. Ulempen ved kunstig lær, til gjengeld, er at det ikke føles som ekte lær og ikke puster like godt. For mange er det nettopp følelsen og lukten av ekte lær som tiltrekker dem, og derfor kan det være vanskelig å fravelge disse kvalitetene til fordel for dyrevelfærd og et lavere prisnivå.

Hvilket plagg bør du velge?

I dag finnes det et stort utvalg av lærtøy på markedet med alt fra utvendig påkledning til sexy undertøy. Lærundertøy er opplagt for deg som vil ha lær så tett på kroppen som mulig og som blir tent av å kjenne lær mot bar hud på dine mest intime områder. Du kan enten kle deg i lær fra topp til tå eller du kan ha på deg et enkelt lærplagg. Ved å kombinere en lærtopp med et par jeans eller en lærkjole med en hvit skjorte kan du enkelt skape et unikt antrekk med sexy undertoner. Du kan også ikle deg lærtøy ofte brukt i forbindelse med bondage-leker, som for eksempel et lekkert body harness i lær, enten utenpå tøyet til en het bytur eller som det eneste klesplagget til en hjemmekveld utenom det vanlige.

Lær er et særlig holdbart og slitesterkt materiale, og lærplaggene dine kan derfor holde livet ut dersom du tar godt hånd om de. Kunstlær krever litt mindre vedlikehold for å beholde sitt fine utseende, det eneste du behøver å gjøre er å rengjøre materialet med vaskemiddel spesielt utviklet til syntestisk lær. Du kan for øvrig bruke plagg av kunstlær på samme måte som ekte lærtøy og de kan likeledes kombineres med andre materialer for et rått og rocka uttrykk. Så gi kreativiteten din fritt spillerom og finn en stil som tiltaler nettopp deg.

Lær er mer enn bare tøy

For deg som også vil ha andre lærprodukter enn lærtøy finnes det mye å velge mellom blant vårt sortiment her på Sinful.no. Du kan for eksempel kombinere fetishantrekket ditt med et BDSM blindfold i lær og kjenne den deilige lukten av lær mens dere leker. Dersom du og partneren din liker bondage-leker kan dere alternativt anskaffe et dekorativt BDSM halsbånd eller et hogtie i samme materiale, som kan brukes til å binde den underdaniges hender og føtter med. Håndsbånd i likhet med mansjetter er som oftest utstyrt med metallringer som blant annet kan festes til bondage kit for ekstra restriktive leker. 

Dersom du og partneren din er mer interesserte i sanseleker, vil vi derimot rette deres oppmerksomhet mot vårt brede utvalg av pisker og padler. Velg mellom flere ulike typer av lærpisker utifra ønsket smertenivå og utformning på selve pisken. Så prøv å ta på dere sexy lærtøy neste gang dere finner favorittpisken fram, og se hvordan leken utvikler seg i et hett tempo. Skal den underdanige ha en gagball i munnen kan de også fås i lær, så lærfetishen deres kan få utfolde seg til det fulle.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful