TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Silikondildo

En silikondildo har typisk en myk overflate og er derfor ofte mer behagelig å bruke enn dildoer laget av plast eller andre syntetiske materialer. Mange silikondildoer er dessuten tøyelige og kan dermed lettere tilpasses til det enkelte formålet.

Silikondildo - for deg som vil ha en realistisk opplevelse

Silikon - et allsidig materiale

Hvis du vil ha en ekstra myk og fleksibel dildo bør du velge en silikondildo. Silikon er et materiale som føles behagelig mot huden og samtidig er svært slitesterkt. I tillegg er materialet ikke-porøst, noe som betyr at det har en helt tett overflate der det hverken samler seg skitt eller smuss. Det er derfor lett å holde rent og du slipper å bekymre deg for uønskede bakterier. I vår nettbutikk finner du dessuten kun silikondildoer laget av medisinsk silikon, som utelukkende er fremstilt til kroppslig bruk og dermed er helt sikkert å bruke.

I motsetning til mange andre syntetiske materialer er silikon luktfritt, noe som forsterker den realistiske opplevelsen. I tillegg holder det seg lenge hvis det blir behandlet hensiktsmessig. Når du kjøper en silikondildo kan du derfor være sikker på at du får et kroppsvennlig sexleketøy med lang levetid. Tar du godt hånd om den, kan den faktisk holde livet ut. Silikonprodukter er typisk dyrere enn andre produkter, men har til gjengjeld høyere kvalitet og er derfor en god investering.

Husk riktig glidemiddel til din silikondildo

Noe som det er viktig å være oppmerksom på når man skaffer seg en silikondildo, er at den ikke kan brukes sammen med silikonbasert glidemiddel. Dersom dildoen kommer i kontakt med denne type glidemiddel, er det nemlig en risiko for at stoffene i glidemiddelet og dildoen reagerer med hverandre og på den måten skader dildoens overflate. For å unngå at dette skjer, anbefaler vi derfor at du velger et vannbasert glidemiddel når du leker med en silikondildo eller et annet sexleketøy laget av silikon.

Hos Sinful har et stort utvalg av silikondildoer og for at du enkelt skal kunne velge mellom de mange modellene, har vi samlet dem på ett sted. Blant utvalget finner du et bredt spektrum av farger, størrelser og fasonger, så du vil garantert finne noe som passer perfekt til nettopp deg og dine behov. Dersom du foretrekker en naturtro dildo, bør du for eksempel se etter en silikondildo med et mykt ytre og et fast indre. Og hvis du er på utkikk etter et begynnervennlig produkt, bør du være oppmerksom på dildoens størrelse og form, så du ikke ender opp med noe som er for stort eller avansert.

En silikon dildo kan brukes til så mangt

Du kan blant annet bruke silikon dildoer til anale leker samt strap on sex ved å feste den til en strap on harness. Vil du bruke en silikon dildo til sistnevnte formål bør du sørge for at den har en bred og flat bunn som vil passe inn i O-ringen på seletøyet. Hvis den skal brukes til analstimulering bør den også ha en bred bunn eller en "stopper" for å unngå at dildoen forsvinner inn i endetarmen. Mange av produktene her på siden har for eksempel testikler, i likhet med virkelighetens peniser, som fungerer som en naturlig stopper.

En annen type silikon dildo som også kan brukes til både strap on leker og analsex er en sugekoppdildo. Denne har en bunn som i tillegg til å kunne festes i seletøy og stoppe dildoen fra å gå helt inn i analåpningen, også fungerer som en sugekopp. Den kan dermed festes til diverse glatte overflater og behøver derfor ikke å styres med hendene. De kan i stedet brukes til å stimulere andre erogene soner, som for eksempel klitoris, for å gi deg enda mer nytelse. Med en silikon dildo er mulighetene nærmest uendelige. Vil du i tillegg at den skal vibrere kan du ta en titt på våre vibrerende dildoer.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful