Silikondildo

En silikondildo har typisk en myk overflate og er derfor ofte mer behagelig å bruke enn dildoer laget av plast eller andre syntetiske materialer. Mange silikondildoer er dessuten tøyelige og kan dermed lettere tilpasses til det enkelte formål. En annen egenskap denne type dildoer er kjent for, er en rask temperaturregulering som gjør at materialet får samme temperatur som huden på bare et øyeblikk.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Amaysin (2)
Autoblow (1)
Baseks (3)
Colours Pleasure (4)
Feelz Toys (1)
Fleshjack (2)
Fleshlight (2)
Fun Factory (6)
Love To Love (1)
LovingJoy (2)
Mixed (1)
Sinful (3)
Tantus (3)
Tracy´s Dog (1)
Truskyn (2)
Vixen (13)
Willie City (8)
You2Toys (1)
Vis alle
Vis alle 62 produkter
Du har sett 42 av 62 produkter
Vis flere

Silikondildo - leketøyet for deg som kun vil ha det beste

Silikon - et alsidig materiale

Dersom du vurderer å kjøpe en ny dildo og har bestemt deg for at det er en mykere variant du skal ha denne gangen, bør du definitivt overveie en silikondildo. Silikon føles utrolig mykt mot huden og er samtidig svært slitesterkt. I tillegg er materialet ikke-porøst og er derfor et av de mest hygieniske alternativene som finnes når det gjelder materialer som brukes i sexleketøy. Med så små porer at det ikke kan gjemme seg hverken skitt eller kroppslige rester i dem, er det ingen sak å gjøre materialet rent med en lett rengjøring. Det betyr også at du slipper å bekymre deg for bakterier og de plager som kan følge med dem.

Andre egenskaper som silikon er kjent for, er at det er luktfritt, samtidig som kjennes deilig mykt mot huden og holder seg lenge. Når du kjøper en silikondildo kan du derfor være sikker på at du får et kroppsvennlig sexleketøy med lang levetid. Tar du godt hånd om den, kan den faktisk holde livet ut. Silikonprodukter er typisk dyrere enn andre produkter, men har til gjengjeld høyere kvalitet og er derfor en god investering.

Husk riktig glidemiddel til leketøyet

Noe som det er viktig å være oppmerksom på når man anskaffer seg en silikondildo, er at den ikke kan brukes sammen med silikonbasert glidemiddel. Dersom dildoen anvendes med denne type glidemiddel, er det nemlig en risiko for at stoffene i glidemiddelet og dildoen reagerer med hverandre og dermed skader dildoens overflate. For å unngå at dette skjer, anbefaler vi derfor at du velger et vannbasert glidemiddel når du leker med sexleketøy laget av silikon.

Sinful har et stort utvalg av silikondildoer og for at du enkelt skal kunne velge mellom de mange modellene, har vi samlet dem i én kategori. Blant utvalget finner du et bredt spektrum av farger, størrelser og fasonger, så du kan finne en silikondildo som møter nettopp dine behov. Dersom du foretrekker en realistisk dildo, bør du se etter en silikondildo med et mykt ytre og et fast indre. Hvis du derimot er på jakt etter en begynnervennlig dildo, bør du være oppmerksom på dildoen størrelse og form, som ikke skal være for stor eller for avansert.

En silikondildo kan brukes til mye

Du kan blant annet bruke denne type dildoer til anale leker samt aktiviteter som involverer seletøy. Vil du bruke en silikondildo til disse formålene bør du sørge for at den har en passende bunn. Den skal være bred og gjerne flat, men uten å bli for tynn, for å kunne passe i et seletøy. Til anale leker sørger den brede bunnen for at dildoen ikke forsvinner inn i kroppen, og kalles derfor ofte for en “stopper”.

En annen type silikondildo som også kan brukes til både strap on-leker og analsex er såkalte “sugekopp-dildoer”. Disse har en bunn som i tillegg til å kunne festes i seletøy og stoppe dildoen fra å gå helt inn i analåpningen, også fungerer som en sugekopp. De kan dermed festes til diverse glatte overflater og behøver derfor ikke å styres med hendene. De kan i stedet brukes til å stimulere andre erogene soner, som for eksempel med en klitorisvibrator, for å gi deg enda mer nytelse. Med en silikondildo er mulighetene nærmest uendelige. Vil du ha en dildo som vibrerer, kan du ta en titt på vår kategori for vibrerende dildoer

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no