TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Perletruser

Perletruser er typisk en form for g-streng der midtpartiet er byttet ut med en forførende perlesnor. Den kan enten sitte foran på venusberget og gå ned til skjeden eller den kan gå hele veien rundt. Finn din favoritt blant vårt store utvalg her på siden.

Perletruse - gi undertøyskuffen nytt liv?

Hva er en perletruse?

Hvis du elsker å føle deg sexy og de vanlige tangaene og stringtrusene har blitt en hverdagslig ting, da er en perletruse det neste skrittet. Hensikten med en perletruse er ikke bare å være dekorativ - det er også å forføre. Trusene har også en stimulerende funksjon når du har dem på deg, på grunn av en streng, plassert nederst, som sitter langs kjønnsleppene og stimulerer klitoris.

Den spennende følelsen av å ha på seg en truse uten skritt og perlene som glir mot den bare huden din, kan bli til et pirrende forspill eller en stimulerende kveld alene. Kle deg for å imponere med perleøredobber eller et elegant perlesmykke for å komplimentere perletrusen. Du kan også gå for et mer naturlig utseende med bare perletrusen og ingenting annet. Hva er det ikke å elske?

En to-i-en-løsning med sexy undertøy og stimulering samtidig er også en flott gave til partneren din hvis trusen ikke er din stil, men du vil utforske på avstand. Forestill deg det pirrende forspillet du kan delta i med partneren din uten engang å ta på dem, og den hete kvelden som følger.

Hva gjør en truse med perler?

De fleste elsker sexy truser. Selv om det er individuelt hva slags du synes passer til deg. Kanskje du føler deg penere i en hipstermodell, eller er det en truse med perler som får deg til å danse sexy foran speilet? Uansett er det mange muligheter når det gjelder å dekorere kjønnsorganene dine, men det som er viktig å finne ut er om du vil at trusene med perler skal ha en eller to perlestrenger. Begge er skrittløse, slik at du ikke trenger å bekymre deg om å ta av deg de pene tingene når du leker rundt på lakenet med partneren din. Har du bruk for inspirasjon kan du med fordel lese guiden vår til perletruser.

De ledende merkene innen truser med perler er NORTIE og Cottelli Collection. Merkene har forskjellige modeller av truse med perler som passer til forskjellige smaker. Om du vil at perlene skal plasseres langs kjønnsleppene eller imellom, er et spørsmål om smak. Hvis du velger et par truser med perler med en enkelt perlestreng, vil du oppleve at perlene stimulerer tuppen av klitoris når du beveger deg. Noen mennesker elsker en streng og andre føler seg mer stimulert av to. Med to strenger kan perlene settes inn mellom kjønnsleppene med klitoris i midten av strengene. Når du beveger deg, vil perlene rulle rundt og stimulere klitoris fra begge sider.

Fantasien om en g streng med perler

Forestill deg at partneren din ser deg i den nye perletrusen din for første gang. Det første hen ser er din nesten nakne kropp med en rekke med perler som dekker dine intime deler. Jo nærmere hen studerer kroppen din, jo mer overrasket blir hen.

En liten, elegant perlesnor er plassert der trusen vanligvis fortsetter. Nå har du fått oppmerksomhet deres. En g streng med perler gir deg et lekent preg, der partneren din må komme nærmere for å utforske hvordan trusa fungerer.

G-strengen er flørtende nok alene og kommer i mange forskjellige former og størrelser. Men en g streng med perler har et mer ekstravagant design til når du vil kle deg litt mer sexy. Kombiner trusene med et par høye hæler og en chemise for en fortryllende kveld, eller hvis hverdagen er for travel for en stor makeover, trenger du ikke mer enn en elegant g streng med perler for å se nydelig ut.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful