TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 499 kr

Oppladbare vibratorer

Med en oppladbar vibrator trenger du ikke bekymre deg for om batteriene vil gå tom for strøm rett før klimaks. I stedet kan du koble sexleketøyet til en lader, og glede deg over at du snart er klar til å fortsette leken.

Oppladbar vibrator - det miljøbevisste valget

Stimuler deg selv på beste vis

Er du på jakt etter den beste mest pirrende stimuleringen, er en oppladbar vibrator det helt perfekte valget for deg. Den kan nemlig gi deg flere timer med masse nytelse, hvor du kan gi deg selv lov til å dykke ned i din egen nytelse. Oppdag hvordan de pulserende, pirrende vibrasjonene ikke kun kan føre deg til ekstase når de berører dine mest intime områder, men også hvordan de kan pirre de andre erogene sonene på kroppen.

En oppladbar vibrator kan ofte holde i en god stund før den naturligvis skal lades opp igjen. Men så er den til gjengjeld klar til enda flere timers stimulerende lek. Her på siden finner du et stort og variert utvalg som kan stimulere deg på absolutt beste vis. Flere av variantene er også vanntette, og muliggjør at du tar med deg sololeken med inn under dusjens varme stråler, eller enda bedre i badekaret. På denne måten er alle mulighetene åpne, og du kan oppleve stimuleringen på akkurat den måten du foretrekker.

En oppladbar vibrator er god for miljøet

Visste du at du også tar et miljømessig valgt når du velger en oppladbar vibrator? Når du velger en oppladbar vibrator i stedet for den batteridrevne varianten, sparer du nemlig miljøet for bruken av batterier. Batterier er nemlig noe av det som er mest krevende å gjenvinne og dessverre er det mange som ikke er klar over at de ikke kan kaste dem i restavfallet. Derfor går mange brukte batterier til grunne.

Når du velger en vibrator som ikke bruker batterier, slipper du helt å forholde deg til dette problemer, eller på hvordan du skal kvitte deg med de brukte batteriene på en ansvarlig måte. Det eneste du trenger, er en stikkontakt i ny og ne, sånn at du er klar til å leke igjen når det ikke er mer strøm på vibratoren din. Mange av dem har typisk en USB-lader, noe som betyr at du faktisk også kan sette den til å lade direkte igjennom pc’en din eller powerbank hvis du har sånn en, hvis du ikke er i nærheten av en stikkontakt.

Bruk den alene og med en partner

Det smarte ved en oppladbar vibrator, er at du ikke nødvendigvis trenger å bruke den alene. Du kan like gjerne bruke den som en parvibrator sammen med partneren din. Eller enda bedre: vis partner din hvordan du vil at han eller henne bruker den på deg. Det vil helt sikkert være noe som får blodet til å banke litt ekstra i kroppen hos partneren din når først vedkommende får lov til å se hvordan du liker å bruke vibrasjonene aller best til å komme tett på det klimakset vi alle sammen elsker å oppleve. Eller hva med å velge et fjernstyrt sexleketøy? På denne måten kan partneren din få lov til å fjernstyre din glede. 

Hvis det ikke er en oppladbar vibrator du er på jakt etter, finner du heldigvis også mange andre lekre ting som kan brukes til å gi deg frekke stunder hjemme, når du er alene eller sammen med din partner. Vi har alt fra sexy undertøy til spill og andre typer sexleketøy som kan kan krydre din hverdag på aller beste måte.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful