Vanntett Vibrator

En vanntett vibrator lar deg leke i våte omgivelser og er lett å rengjøre fordi den tåler fuktighet. Vanntette vibratorer fås i mange forskjellige utgaver og med ulike funksjoner. Finn din favoritt her.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Diameter
Lengde
Egenskaper
Appstyrt (37)
Batteridrevet (117)
Bejeweled (13)
Fjernstyrt (61)
Inflatable (1)
Oppladbar (387)
Realistic (20)
Regulerbar (3)
Reiselås (61)
Seletøyvennlig (11)
Splashproof (16)
Suction Cup (15)
Thrusting Function (14)
Vacuum Function (2)
Vanntett (472)
Varmefunksjon (6)
Vibrating (484)
Virtual Reality App (2)
Materiale
ABS-plast (68)
Aluminium (3)
Elastomer (1)
Polypropen (1)
PU leather (1)
PVC (15)
Silikon (389)
Stainless Steel (2)
TPE (7)
TPR (16)
Merke
Adrien Lastic (5)
Amaysin (20)
B Swish (12)
Bang! (4)
baseks (5)
Belladot (8)
Belou (1)
Big Teaze Toys (3)
Bodywand (1)
CalExotics (23)
Cleopatra (3)
Crave (1)
Crush (1)
Dame Products (4)
Doc Johnson (2)
Dorcel (3)
Doxy (2)
Dream Toys (1)
Durex (1)
expired_Shots (1)
expired_Tracy's Dog (2)
Fantasy For Her (9)
FemmeFunn (4)
Fifty Shades of Grey (12)
Frisky (3)
Fun Factory (18)
Gaia (2)
GC (2)
GoGasm (3)
H2O (1)
Hot Octopuss (3)
Inmi (1)
Innovation (1)
Intimina (4)
Irresistible (1)
Je Joue (8)
Kiiroo (1)
King Cock (6)
King Cock Elite (1)
Le Wand (2)
Lelo (33)
LELO (34)
Lora DiCarlo (1)
Love Hamma (1)
Love To Love (1)
Lovehoney (2)
Lovense (7)
Loving Joy (2)
Magic Motion (7)
Master Series (4)
Minds of Love (2)
Mjuze (1)
Mystim (1)
Nexus (5)
Nomi Tang (1)
Nu Sensuelle (1)
ohhcean (3)
OhMiBod (1)
PicoBong (2)
Pillow Talk (3)
Pipedream (2)
PMV20 (5)
PowerBullet (1)
Pretty Love (1)
Puissante (1)
Real Feel (1)
Real Feel Deluxe (4)
Realov (1)
Rianne S (1)
Rimba (1)
Rocks Off (23)
Romp (8)
Satisfyer (39)
Screaming O (3)
Seven Creations (5)
Shots Toys (1)
Sinful (49)
Sir Richard's Control (2)
Snail Vibe (1)
Sportsheets (1)
Svakom (11)
Swan (1)
Sweet Smile (1)
Tantus (3)
Tenga (1)
TENGA (9)
TOYJOY (2)
Tracy's Dog (17)
Trinity Vibes (1)
Velve (2)
Vibe Couture (1)
VIVE (3)
VUSH (3)
We-Vibe (11)
Whisperz (1)
Willie City (1)
Womanizer (8)
XOUXOU (1)
You2Toys (4)
Zumio (3)
Vis alle 507 produkter
Du har sett 42 av 507 produkter
Vis flere

Vanntett vibrator - din vei til nytelse på badet

Gå i dusjen med et smil om munnen med en vanntett vibrator

De fleste liker å gå i dusjen eller ta oss et bad i badekaret. Det skaper et rom hvor tankene kan få fritt utløp, og vi kan lukke oss ute fra omverdenen for et lite øyeblikk mens vi skrubber oss rene og gjør oss klare for dagen. Men selv om formålet med å dusje er å bli ren, er det ikke noe i veien for å være en smule dirty samtidig…

Med en vanntett vibrator kan du nemlig tilføre litt ekstra glede til den daglige vasken og gjøre speilet på badet enda mer duggete. La de pulserende vibrasjonene sende deg i orgasmehimlen mens du står under dusjens varme stråler og nyter hvordan varmen sprer seg gjennom hele kroppen på flere måter. Skal dusjbesøket gjøres uforglemmelig er en vanntett vibrator altså det perfekte valget for deg.

Gleden ved vanntette sexleketøy

Mange kvinner liker å bli stimulert når de er i dusjen, enten med fingrene, strålene fra dusjhodet eller et sexleketøy. Noen foretrekker å gjøre det med en vanntett vibrator, mens andre heller vil bruke en dildo med sugekopp som kan festes på dusjveggen eller på gulvet i dusjen. De fleste nyter dog å bli stimulert innvendig, og gjerne i kombinasjon med utvendig stimulering av klitoris. Er du en av dem, kan du med fordel kombinere de pirrende vibrasjonene fra en vanntett vibrator med en dildo. Men i stedet for å kjøpe to forskjellige produkter, kan du i stedet velge en dildoformet vibrator som tåler vann og dermed slå to fluer i én smekk.

Vi har også en rekke andre vibrerende sexleketøy som du kan nyte i dusjen eller badekaret. Blant vårt store utvalg av vanntette vibratorer finner du for eksempel en mengde G-punktvibratorer, rabbitvibratorer, lufttrykksvibratorer og klitorisvibratorer. Men uansett hvilken type vanntett vibrator du velger, kan du være sikker på at du vil oppleve den pirrende stimuleringen på en helt ny måte når du tar den med deg i badekaret eller inn i dusjen. Det våte elementet tilfører en helt ny og tilfredstillende dimensjon til parleken eller onaniopplevelsen.

Vanntette vibratorer: inviter partneren din med på leken

Det er så kjedelig å dusje helt alene. De fleste av oss gjør det hver dag uten å skjenke det en tanke. Men hvorfor ikke invitere partneren din med i dusjen, så det blir litt morsommere? Når dere står sammen inne i dusjen eller ligger i badekaret sammen, er dere automatisk nære hverandre. Samtidig er begge to nakne, varme og våte, og dette leder enkelt over til den morsomme delen av fellesdusjen.

Tar dere en vanntett vibrator med dere blir den intime opplevelsen enda mer pirrende. Og hvis det i tillegg er en fjernstyrt vibrator kan du også dusje alene, mens partneren din styrer vibrasjonene på avstand. Ved å bruke leketøyet som en vibrator for par kan du altså invitere partneren din med på leken, enten dere befinner dere i samme rom eller to vidt forskjellige steder. 

Hvis dere er så heldige at dere kan dusje sammen, kan dere begynne med å såpe inn hverandre, slik at dere får sjansen til å berøre hverandre først før dere involverer en vanntett vibrator. Husk å gi dere god tid til de mer intime områdene, så dere kan merke hvordan det kiler i hele kroppen og hvordan gåsehuden sprer seg. Når dere er klare, kan en vanntett vibrator inviteres med i leken og de pirrende vibrasjonene kan brukes til å stimulere begge parter. Prøv å bevege den rundt på kroppens ulike erogene soner og kjenn hvordan dere blir mer og mer tente. Spørsmålet er hvor lenge dere klare å holde ut før leken utvikler seg til et hett samleie.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no