Vanntette Vibratorer

De fleste sexleketøyene som blir produsert i dag, har den kvalitet at de tåler vann. Dette gjelder naturligvis alle de produktene du finner her i kategorien vanntette vibratorer. I tillegg til at det muliggjør lek i våte omgivelser, gjør det også rengjøringen mye lettere, fordi du ikke trenger å bekymre deg for om det kommer vann inn i deler det ikke skal det. Det finnes vanntette vibratorer i mange forskjellige utgaver, som dildovibratorer, lufttrykksvibratorer eller forskjellige utgaver av klitorisvibratorer. Finn din favoritt her.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Adrien Lastic (4)
Amaysin (18)
B Swish (12)
Baseks (2)
Basix (1)
Belladot (9)
Big Teaze Toys (2)
Bijoux Indiscrets (1)
Bodywand (3)
Bull Power (1)
CalExotics (11)
Callie (1)
Cleopatra (3)
Crave (2)
Dame Products (3)
Doc Johnson (1)
Durex (1)
Fantasy for Her (11)
Feelz Toys (2)
FemmeFunn (1)
Fifty Shades of Grey (14)
Frisky (1)
Fun Factory (18)
Fun Toys (1)
Gaia (2)
GC (1)
GoGasm (2)
H2O (2)
Happy Rabbit (2)
Hot Octopuss (3)
Inmi (3)
Intimina (3)
Irrisistable (1)
Ivibe Select (1)
Je Joue (7)
Jopen (1)
Juicy Jewels (2)
Kiiroo (1)
King Cock (11)
Le Wand (2)
Lelo (17)
Lelo (2)
Lora DiCarlo (6)
Love In The Pocket (1)
Love To Love (1)
Lovense (1)
Lovense (5)
LovingJoy (1)
Magic Motion (4)
Marc Dorcel (1)
Master Series (3)
Mixed (8)
Mystim (1)
Nalone (2)
Nexus (1)
Nexus (4)
NMC (1)
Nomi Tang (1)
Ohmibod (1)
PicoBong (2)
Pillow Talk (3)
PMV (4)
Power Stud (1)
Pretty Love (2)
Real Feel Deluxe (3)
Realov (2)
Rocks Off (21)
Romp (5)
Satisfyer (36)
Screaming O (3)
Senzi (1)
Sevencreations (6)
Shots Pumped (1)
Shots Switch (2)
Sincerely (1)
Sinful (37)
Svakom (5)
Swan (4)
Sweet Smile (2)
Tenga (5)
Tickler (1)
ToyJoy (1)
Tracy´s Dog (13)
Trinity Vibes (1)
Twitch (1)
Velve (5)
Vibe Couture (3)
We-Vibe (11)
Whisperz (1)
Womanizer (7)
You2Toys (2)
Zalo (1)
Zumio (3)
Vis alle 425 produkter
Du har sett 42 av 425 produkter
Vis flere

Vanntett vibrator - din vei til nytelse på badet

Gå i dusjen med et smil om munnen med en vanntett vibrator

Gå i dusjen med et smil om munnen med en vanntett vibrator
De fleste liker følelsen av en tur i dusjen. Det skaper et rom hvor tankene kan få fritt løp, og vi kan lukke oss ute fra omverdenen for et lite øyeblikk imens vi skrubber oss rene og gjør oss klare for dagen. Men selv om formålet med å dusje handler om å bli ren, er det ikke noe i veien for at vi kan være en smule dirty imens…

Med en vanntett vibrator kan du nemlig tilføre litt ekstra glede til den daglige vasken, og gjøre speilet på badet enda mer duggete. La de pulserende vibrasjonene sende deg i orgasmehimlen imens du står under dusjens varme stråler og nyter hvordan varmen sprer seg gjennom hele kroppen på flere måter. Skal dusjbesøket gjøres uforglemmelig er en vanntett vibrator det helt perfekte valget for deg.

Mange varianter vanntette sexleketøy

Mange kvinner liker å bli stimulert når de er i dusjen. Noen foretrekker å gjøre det med en vanntett vibrator, mens andre heller vil bruke f.eks. dildo med sugekopp som kan festes på dusjveggen eller på gulvet i dusjen. Mange kvinner liker å bli stimulert innvendig, gjerne i kombinasjon med stimulering av klitoris. Er du en av dem, kan du med fordel kombinere den deilige stimuleringen fra en vanntett vibrator med en vanntett dildo. Da er det bare å nyte varmen og opphisselsen under dusjens varme stråler.

En annen mulighet er å bruke dildoen som en vibrator. Ja du hørte rett. En del av de produktene du finner her på siden, kan nemlig fungere både som en vibrator og som en dildo, alt etter hvordan du velger å bruke den og hva du liker. En ting er i alle fall sikkert: du vil oppleve stimuleringen på en helt ny måte når du velger å ta med deg vibratoren eller dildoen din inn i dusjen. Det våte elementet tilfører en helt ny og annerledes dimensjon til onaniopplevelsen din.

Inviter partneren din med på leken

Det er så kjedelig å dusje helt alene. De fleste av oss gjør det hver dag, uten å sjenke det en tanke. Men hvorfor ikke invitere partneren din med, sånn at dere begge kan oppleve dusjens varmende stråler? Når dere først står sammen inne i dusjen eller ligger i badekaret sammen, er dere automatisk tett på hverandre. Som en ekstra bonus er dere begge to allerede nakne, varme og våte, og dette leder enkelt over til den morsomme delen av fellesdusjen. Eller hva med å introdusere et fjernstyrt sexleketøy til leken? På denne måten kan du dusje alene, men "bli styrt" av partneren din. Når leketøyet brukes som en vibrator for par får plutselig leken en ekstra pirrende dimensjon. 

Start med å såpe inn hverandre, sånn at dere får sjansen til å berøre hverandres hud, også de stedene du ikke ellers får berøre. Husk også å gi dere god tid til de mer intime områdene også, sånn at dere kan merke hvordan det kiler i hele kroppen og at gåsehuden sprer seg. Når dere er klare, kan en vanntett vibrator inviteres med i leken, hvor de pirrende vibrasjonene kan brukes til å stimulere dere begge. Prøv å bevege den rundt på kroppens ulike erogene soner og kjenn hvordan dere blir mer og mer tent. Spørsmålet er hvor lenge dere klare å holde dere fra å gå over til den deilige sexen. Finn det rette leketøyet her på siden, og gjør dere klare til frekk stimulering.

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0024 OSLO - VAT: 913397045 MVA
Copyright © 2008-2022 Sinful
Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no