Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Stronic Eins Dildo Pulsator var 1

Fun Factory Stronic Eins Dildo Pulsator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Stronic Eins fra Fun Factory er den første dildopulsatoren på markedet som stimulerer med støtende penetreringsbevegelser, frem og tilbake. Du kommer ikke nærmere følelsen av en manns bevegelser. Stronic Eins' størrelse og form gjør stimulasjonen veldig realistisk.   Mathilde Mackowski, medeier af Sinful.no, har vært med på å utvikle og teste Stronic Eins sammen med Fun Factory.   Pulsatoren fungerer ved hjelp av en innovativ motor-teknologi, som beveger seg inne i dildoen og dermed skaper de pulserende og støtende bevegelser. Når du bruker pulsatoren skal du bare støtte den med din ene hånd og den vil gjøre alt resten av arbeidet av seg selv.   Stronic Eins er skapt for kvinnen som nøyaktig vet hva hun vil ha. Den er, med sine myke kurver og det enkle design, både stilig og feminin. Pulsatoren er også ergonomisk korrekt designet og har den helt optimale formen for å gi deg maksimal nytelse. Forhøyningen nederst på dildoen stimulerer deg ekstra ved skjedeinngangen når du bruker den.   Dildoen kan pulsere på 10 forskjellige måter, og selv på det laveste nivå, når den beveger seg langsomt inn og ut, er den virkelig stimulerende. Du tenner vibratoren på FUN-knappen og skifter mellom vibrasjonene på de to lysende knapper. Du kan dessuten aktivere en tastelås, slik at du sikkert kan ta pulsatoren med på farten.   Stronic Eins er fremstilt av medisinsk silikon og er, som alle andre Fun Factory produkter, ftalatfri. Silikonet gir dildoen en myk overflate, som føles enda mykere hvis du påfører Fun Factorys eget vannbaserte glidemiddel.   Merk: Stronic Eins inneholder en magnet og anbefales derfor ikke hvis du har en pacemaker.   Pulsatoren er oppladbar og det medfølger en USB-lader i pakken.   Den er 100 % vanntett og kan derfor nytes i dusjen og rengjøres under vannkranen uten problemer.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stronic Eins
Lg - 30. may. 2018
Jeg kjøpte denne dildoen til konen min, vi er enige om at det er den absolutt beste dildoen til dags dato. Konen min har aldri fått utløsning med en normal dildo, men denne gjør med sine pulserende bevegelser at det føles som en faktisk penis, så stronic eins kan anbefales på det sterkeste.
Beste dildoen jeg noensinne har prøvd
KB - 30. may. 2018
"Hvis jeg kun fikk lov til å ta med én dildo på en øde øy, ville jeg tatt med denne. Jeg har en del forskjellig sexleketøy, men jeg må innrømme at dette er den beste dildoen jeg har eid. De pulserende støt Stronic gir er en helt ny følelse og det virker mye bedre på meg enn hvis jeg selv skal styre bevegelsene. Gleder meg sykt til å se hva Fun Factory finner på i fremtiden også, men denne geniale teknikken..."
En nyhet som vil noe !
Lotta - 30. may. 2018
Min generelle vurdering er at hvis du vil prøve noe helt nytt og annerledes så er denne å anbefale. Den er laget av et deilig materiale som utover å "likne" svært mye så er den enkel å rengjøre og vedlikeholde. Den fungerer ved å bevege seg frem og tilbake og på den måten komme tett på "virkeligheten". Produktet er stillegående og veldig enkelt å bruke. Anbefales på det sterkeste til alle som liker "ekte vare".
super
kim - 30. may. 2018
deres nye fun factory stronic eins pulsator er godteri for kjæresten min nesten som alm samleie et stort pluss for denne er et det er noe som virker og er enkelt å lade opp mvh kim
Denne kan noe de andre ikke kan =)
MN - 30. may. 2018
Har hatt denne fantastiske pulsatoren i et par måneder, og jeg kan ikke si noe annet enn godt om den! Den er enkel å rengjøre, enkel å lade opp og en har en god vekt, samt ligger godt i hånden! Den ble raskt mitt foretrukne leketøy, og den fungerer virkelig godt sammen med en wand =) Den er alle pengene verdt!
Ja takk
LT - 30. may. 2018
Kjøpte denne Stronic Eins til kjæresten min ettersom jeg skal bort i en lengre periode pga arbeid. Det har kommet mange positive tilbakemeldinger fra lillemor da vibratorer i annet sexleketøy ikke alltid gjør det det skal. Materialet er av god kvalitet liksom resten av Fun Factory, og laderen passer til resten av sortimentet i skuffen. Fullt tilfreds, det er noe annet enn man er vant til.
Jeg har nesten blitt lagt på hyllen.
Torben - 30. may. 2018
Fruen i huset har blitt betraktelig mer vellystig takket være Fun Factory Stronic Eins Dildo Pulsator. La oss få mer av denslags. Fruen er ustyrlig og fikk flere orgasmer ved bruk av vinduderet. Som mann er det godt å se at investeringen har ført til noe godt. Min kone har tidligere hatt vanskeligheter med å få orgasmer, men nå er det fortid. Jeg er en lykkelig mann.
Helt perfekt
Anonymous - 10. may. 2015
Jeg fikk denne leken i gave for en stund siden, og jeg må si at den har blitt en favoritt og de andre lekene har blitt lagt til side. Virkelig gode vibber selv om den ikke er den mest stillegående, men det har ikke plaget meg. Funksjonene er effektive og kiler fint i magen :)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Vakker, men annerledes.
Anonymous - 11. jan. 2017
En flott opplevelse, men også veldig annerledes enn andre leker. Det første du legger merke til er den myke overflaten og måten den ligger i hånden, selv om den er stor, er den lett å håndtere. Da vi fikk prøve den, var det en ren fornøyelse, den er lett å kontrollere og den er veldig fin å ha oppe, og den virker realistisk i støtene, og en stor fordel er at den holder seg oppe, selv om du slipper taket og gjør andre ting, som for eksempel å suge mannen, mens den pumper i vei og holder seg oppe.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Fungerer ikke for meg
Anonymous - 13. mar. 2024
Bevegelsen frem og tilbake stopper når du holder den. Derfor er det mindre bevegelse enn du ønsker. Derfor litt irriterende penger
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful