TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Make Your Own Dildo Vibrator var 1

Make Your Own Dildo Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Nå kan kjæresten, konen eller din elsker nyte deg, selvom du er på byen, reise eller ferie. Med Make Your Own Dildo Vibrator, kan du lage en kopi av penisen din. Settet inneholder alt du trenger, for å kunne klone deg selv. Du får også et vibrator egg med i pakken, som kan støpes inn i dildoen, som gir en ekstra pirrende opplevelse Slik bruker du settet: 1. Bland støpepulveret, med 32 grader varmt vann. 2. Fyll støperformen med blandingen. 3. Plasser penis i støpeformen og hold den der i 60-90 sekunder. 4. Trekk penis ut av formen, heng vibrator egget fast på røresken og la den hvilke på støpeformens kant, slik at egget henger ned i støpeformen. 5. Fyll avstøpningen med gummiblandingen. OBS: Fjernbetjeningen skal ikke ned i støpeformen. 6. Trekk gummikopien ut og nyt. Det følger med en detaljert veiledning i esken. Produktet er et allergivennligt kvalitetsprodukt, som er 100 % ftaltat- og lateksfritt. TIPS: Vi anbefaler at du kjøper en penisring i tillegg, som vil gjøre det enklere for deg å holde ereksjonen lenge nok, samtidig som pulveret størkner. Screaming O RingO Penisring er velegnet til formålet og kan selvfølgelig også brukes ved senere anledninger. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful