TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Noir Handmade

Noir Handmade er merket for deg som ønsker en helt spesiell opplevelse, uavhengig om du skal skjemme bort deg selv, eller overraske din partner med pirrende og forførende undertøy. Få et unikt uttrykk med feminine blonder og rå detaljer i wetlook, kunstlær eller lakk.

Noir Handmade - feminint lingeri med rå detaljer

Feminine blonder og rått wetlook

Har du hørt om det populære, eksklusive og frekke undertøysmerket Noir Handmade? Hvis ikke du har det, kan vi varmt anbefale at du tar deg tid til å ta en titt på vårt utsøkte sortiment. Det er nemlig absolutt verdt å stifte nærmere bekjentskap med! Hos Sinful finner du Skandinavias største og beste utvalg av erotisk bekledning fra det luksuriøse brandet. Noir Handmade ble grunnlagt i 2010 av Roksana Waligora, og har sitt hovedsete i Wroclaw i Polen. Her designes og forhandles det stilrene, svarte undertøy til butikker og webshops i hele 19 land - blant annet Sinful.no. Noir Handmade er kjennetegnet ved det helt svarte, sofistikerte uttrykk, hvor feminine blonder, mesh, nett og broderier går hånd i hånd med rå materialer som lakk, latex og snorer. Lingeri fra Noir Handmade er det helt rette valget til deg som foretrekker det stilrene og enkle femme fatale-design, som smyger seg tett inn til kroppens kurver, frem for det romantiske, søte looket med sateng og sløyfer. Skynd deg inn og gå på oppdagelse i vårt lekre utvalg av håndlaget, europeisk lingeri, og gi garderoben din - og kanskje også parforholdet - en tiltrengt, kinky vitamininnsprøytning. Hos oss finner du det unike Noir Handmade-looket til enhver anledning.

Til frekke overraskelser

Noir Handmade åpner for en fantastisk verden av erotisk nytelse - uansett om du vil skjemme bort kroppen din med erotisk undertøy i markedets beste kvalitet, eller om du har planer om å gi partneren din en ekstra frekk og pirrende overraskelse. Du kan også med fordel bruke Noir Handmade til kinky fetish-lek, som et sex kostyme eller til en vill aften i byen med venninnene. Kun fantasien setter grenser! Er du singel, og vil ha litt ekstra oppmerksomhet på nattklubben? Kle deg i det ettersittende, elastiske Mini Magic Skjørtet, i forførende wetlook med høyt liv, og sølvfarget glidelås. Vi garanterer deg at antrekket ditt vil få oppmerksomhet! Sett prikken over i’en med et par høye hæler og en stram topp med blonder eller broderier. Vil du legge opp til en frekk og uforglemmelig aften med partneren din? Smykk kroppen din med den dramatiske, smukke og enormt erotiske Noir Handmade Minikjole, som smyger seg tett inntil kropp og har pikant, dyp utskjæring på ryggen, så partneren din får et deilig innsyn til bakdelen din. Han får også lov til å ane den diskré kontur av de sexy bryster gjennom det halvtransparente chiffon, som danner et dekorativt kryss fra hoftene til skuldrene på kjolens overdel.

Kjøp Noir Handmade her

Alt undertøyet du finner hos oss, lever selvfølgelig opp til de strikse kravene vi stiller til kvalitet og design. Vi forhandler naturligvis forhandler erotisk bekledning, herunder Noir Handmade, til alle kropstyper. Du finner dem både petite og plus-size. På samtlige produktbeskrivelser finner du også et link til en størrelsesguide, sånn at du er garantert the perfect fit. Noen ganger kan det være vanskelig å finne opp og ned på hvor man skal starte når man skal finne det helt riktige produktet. Hvis du har behov for litt ekstra råd og veiledning på veien, vil vi mer enn gjerne hjelpe deg. Vi har nemlig et super kompetent kundeserviceteam, som står klare til å rådgi deg om alt fra størrelser til vaskeanvisninger på de ulike produktene. Når først du har lagt inn din bestilling, sørger vi naturligvis for at den blir sendt i en diskré pakke, sånn at det kun er deg som vet hva som skjuler seg i pakken du henter.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful