Skolepike-kostyme

Leter du etter en utkledning som balanserer det frekke med det uskyldige? Da er et skolepike-kostyme det opplagte valget for deg. Se frem til en het gjensitting alene med læreren, der du blir bedt om å gjøre som du blir fortalt eller læreren straffer deg for din ulydighet. Uansett hvordan rollespillet utspiller seg, så finner du det perfekte skolepike-kostyme til lekene blant vårt store utvalg.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Baci (5)
Cottelli Collection (2)
Nortie (1)
Obsessive (2)
Materiale
Nylon (1)
Polyamid (2)
Polyester (7)
Størrelse
L (3)
L/XL (1)
M (2)
One Size (6)
S (3)
S/M (1)
XL (1)
Vis alle 10 produkter

Skolepike-kostyme - perfekt til frekke rollespillsleker

Slipp ut din indre Britney Spears med et skolepike-kostyme

Det er vel få som har glemt Britney Spears i den ikoniske musikkvideoen til “Hit Me Baby One More Time”, der popprinsessen danser rundt i korridorene på en amerikansk high school i en lettkledd skoleuniform. Men hvis minnet er litt skurrete, så har hun altså på seg et svart miniskjørt, en hvit skjorte knytt rundt midjen som er kneppet helt opp til brystet så en lilla BH kommer til syne, og lange, svarte strømper som rekker henne til over knærne. Antrekket hennes minner, med andre ord, om et skolepike-kostyme - ikke så fjernt fra mange av modellene du ser her på siden.

Hvis du vil etterligne Britney Spears sitt antrekk, kan du altså velge et skolepike-kostyme fra denne siden, og eventuelt sette opp håret ditt som hun har gjort i videoen, med to fletter med lyserosa dusker øverst og mørkerosa sløyfer nederst. Da videoen kom ut, som var på slutten av 90-tallet, ble det svært populært for jenter med skoleuniform å “piffe” den opp, så de fikk vise mer av kroppen sin enn de tradisjonelle uniformene tillot. Og dette tiltrakk selvfølgelig oppmerksomheten til de jevnaldrende guttene. Da både gutter og jenter blir mer interessert i sex rundt ungdomsskolealderen, er de første opplevelsene av å bli opphisset særlig formende på de seksuelle preferansene man utvikler senere i livet. Derfor er det kanskje ikke så rart at mange menn (og kvinner) fremdeles synes at det er frekt å se sin partner i et skolepike-kostyme.

Sett prikken over i-en på din skolejente-uniform med frekt tilbehør

Hvis du vil få partnerens puls til å stige litt ekstra, bør du kombinere din skolejente-uniform med erotiske tilbehør av ulike slag. Det er viktig at du bevarer balansen mellom det frekke med det uskyldige, så partneren din blir tent akkurat slik du har tenkt. Men tilbehøret behøver ikke kun å bestå av et par lange strømper og høye heler. Du kan også fullføre looket ved å slikke på en kjærlighet på pinne eller snurre en tyggegummi rundt fingeren. Uansett hvordan du velger å utsmykke uniformen din, vil kombinasjonen av det frekke og uskyldige garantert gi ham vann i munnen.

Dersom søte saker ikke er noe for deg, kan du jo velge en helt annen type tilbehør til din skolejente-uniform, som for eksempel en linjal. De fleste forbinder nok måleinstrumentet med skolegang og lekselesing, men i denne sammenhengen kan det brukes til så mye mer. Linjalen er nemlig opplagt å bruke til lett spanking, dersom du og partneren din liker å eksperimentere litt med BDSM. Har du vært uskikkelig, kan du legge deg over lærerens kne og la deg smekkes med linjalen. Men den kan også brukes til å måle dine mest intime kroppsdeler mens læreren din undersøker deg fra topp til tå. Du kan altså supplere din skolejente-uniform med flere forskjellige slags tilbehør for å få nettopp det uttrykket som er ute etter å skape.

Oppgrader sexlivet med en sexy skoleuniform

Har dere utviklet en rutine i sengen som dere ønsker å komme ut av? Da kan en sexy skoleuniform hjelpe dere med å tenke nytt. Det er ingen som sier at du må ha den på deg hver gang dere har sex, men den kan brukes inn i mellom når dere mangler litt inspirasjon. Det er ikke sikkert at dere vil bruke den til rollespill, kanskje er det spennende nok at du kler deg utfordrende og lokker partneren din med deg inn i soverommet. Men det kan også hende at dere vil prøve dere på rollespill etter hvert, og så finner ut at det virkelig er noe for dere.

Skulle dere utvikle en smak for rollespill etter å ha lekt med en sexy skoleuniform, finnes det mye mer å utforske og eksperimentere med. Det som er spennende med rollespill er at man kan tre inn i en rolle som er helt ulik seg selv, og man kan dermed våge å si og gjøre ting som man kanskje ellers ikke ville turt. Man behøver selvfølgelig ikke et kostyme for å kunne spille en rolle, men det kan gjøre det lettere å forestille seg at man er en annen. En sexy skoleuniform kan altså gjøre det enklere å innta rollen som kåt skolepike. Hvis du derimot vil spille noe annet, har vi også en rekke andre sexy kostymer å velge mellom. Og med et stort utvalg av erotiske tilbehør og sexleketøy som kan inngå i rollespillet, er det uendelige muligheter for å få oppfylt dine dypeste fantasier.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no