TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Manix SKYN

Er du opptatt av å være beskyttet under sex, men synes at følelsen av hud-mot-hud ofte blir borte ved bruk av kondomer? Sånn behøver det heldigvis ikke å være. Det populære merket Skyn lager nemlig kondomer på en helt spesiell måte som gjør at de er både tynnere, mykere og mer fleksible enn de fleste andre kondomer, men beskytter like godt.

Skyn - tynne, lateksfrie kondomer

Hva gjør Skyn kondomer så spesielle?

Forbered deg på en helt ny kondomopplevelse med Skyn. Ved hjelp av et ultratynt materiale kommer du nærmere følelsen av hud-mot-hud enn noen gang. Du får dermed alle fordelene ved sikker sex uten å måtte ofre den intime og intense følelsen som kontakt med en annen persons hud gir. Bedre blir det ikke.

Den største forskjellen mellom Skyn og andre merker er det unike og revolusjonerende materialet som kondomene er laget av. Kondomene er helt lateksfrie, hvilket gjør de velegnet til lateksallergikere, samt de som vil unngå potensielle allergener, eller er usikre på om ens partner er allergisk mot lateks.

Det spesielle materialet føles mykere og mer fleksibelt enn lateks, men har de samme beskyttende egenskapene som lateks har. Det er derfor ingen grunn til å bekymre seg seksuelt overførbare sykdommer eller uønsket graviditet med kondomer fra Skyn. De er like sikre som andre kondommerker, selv om du knapt legger merke til dem under samleie.

Lateksfri sensopren

Skyn er eid av Australian LifeStyles Healthcare, som også står bak andre kondommerker og i tillegg selger glidemidler og sexleketøy til både menn og kvinner. Selskapet har eksistert siden 1905, da grunnleggeren Eric Ansell begynte å produsere kondomer i Richmond, Australia. I dag er LifeStyles Healthcare verdens andre største kondomprodusent med kontorer verden over.

Skyn kondomer er laget av det lateksfrie, syntetiske polyisoprene-materialet sensoprene. Materialet er såpass tynt at man nærmest ikke merker at det er der, og det tilpasser seg samtidig kroppens former på en ypperlig måte. Sensoprene har dessuten en helt nøytral lukt som bidrar til å skape en ytterst naturtro opplevelse.

Merkets kondomer fås i en rekke fasonger og størrelser, så du vil garantert finne en variant som passer perfekt for deg. Og hvis du er opptatt av å velge erotiske produkter som også kan nytes med god samvittighet, så er det enda en grunn til å velge Skyn. Kondomene er nemlig 100 prosent veganske, hvilket betyr at de ikke inneholder produkter av eller fra dyr.

Velg riktig glidemiddel til kondomene dine

Hvis du vil få mest mulig ut av de seksuelle opplevelsene dine, bør du smøre utsiden av ditt Skyn kondom med litt glidemiddel - også selv om kondomet allerede har et tynt lag av glidemiddel i forveien. Dette gjelder både for kondomer med og uten lateks. Glidemiddel sørger nemlig for å unngå friksjon som kan oppstå mellom gummien og partnerens indre, så man nesten ikke merker at kondomet er der.

Som regel bør du velge et vannbasert glidemiddel til dine Skyn kondomer, da det ikke vil ødelegge kondomets egenskaper og dermed vil gi den beste beskyttelsen. I noen tilfeller kan dog silikonbaserte glidemidler være bedre, så lenge de er sikre å bruke med kondomer, da de har en mer langvarig glideevne, som er særlig fordelaktig ved analsex. Derimot kan silikonbaserte glidemidler ikke benyttes hvis leken også involverer sexleketøy av silikon.

Hvis du vil vite mer om de forskjellige type kondomene som finnes, og hva du bør se etter når du skal kjøpe kondomer, bør du lese vår utdypende kondomguide.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful