Penisringer

Her kan du se vårt omfattende utvalg av penisringer. Når du bruker en penisring, vil du få en stivere og mer langvarig ereksjon. Velger du en penisring med en vibrator, vil du også få muligheten til å gi ekstra stimulering til både deg selv og din partner under samleie.

Du har sett 36 av 36 produkter

En penisring øker nytelsen og forlenger opplevelsen

Hvordan virker en penisring?

For veldig mange menn og par, er en penisring en av de første sexleketøy de prøver seg med. Og det er lett å forstå. En penisring er nemlig både enkel å bruke, og gir mange fordeler både for ham og henne.

Hovedformålet med en penisring, er å gi kraftigere, lengerevarende og mer fyldig ereksjon, sånn at du og partneren din får en enda bedre sexopplevelse. Du får ikke en forstørret penis, men er kraftigere ereksjon. Men hvordan virker en penisring egentlig? Ringen kan både tres på penis i slapp eller i erigert tilstand. Mange penisringer er laget i et fleksibelt materiale, som passer de fleste størrelser. Ringen må godt sitte ganske stramt, men ikke så stramt at det føles ubehagelig. Gjør den det, kan du se etter en i en større størrelse. Vi har mange forskjellige typer og størrelser i vårt sortiment. Er du i tvil, er du alltid velkommen til å kontakte sexbutikkens kundeservice.
Når ringen er satt på penis, blir blodet værende i penis i lengre tid, fordi ringen snører inn rundt blodårene og lukker blodgjennomstrømningen. Ikke helt, men nok til at du vil merke effekten - en mer varig og fyldigere ereksjon. LItt som en som en penispumpe.

Penisringer i alle former og størrelser

Det finnes mange forskjellige penisringer. Du kan få dem i alle former, farger og størrelser, så uansett om du foretrekker et nøytralt look, eller et mer ekstravagant design finnes det noe for deg. Ringene kan i utgangspunktet deles opp i tre kategorier: ringer uten vibrator, ringer med vibrator og ringer til både penis og testikler.
Den klassiske modellen uten vibrator er for eksempel god til nybegynnere som aldri har prøvd en penisring (eller et annet sexleketøy), fordi den er enkelt å bruke og gir en god effekt i seg selv; forsterker ereksjonen og forlenger sexopplevelsen. Den neste, og mest populære typen penisring, er den typen med en vibrator. Den har de samme fordelene som en klassisk ring, men også den fordelen at vibreringen gjør den stimulerende både for mannen som har den på, men samtidig pirrer kvinnens klitoris.
Den siste og mest avanserte type penisring er typen som både tres omkring skaftet og testiklene. Denne typen gir en en enda hardere ereksjon, og gjør det samtidig lettere for deg å kontrollere utløsningen.

Hvilken skal du velge?

Noen ganger kan det være vanskelig å vite hvilke produkt man skal velge. Heldigvis har vi opparbeidet oss bred kunnskap om penisringer, og vi vil mer enn gjerne dele den med deg. Så uansett om du vil ha en klassisk type, en med vibrator, eller noe helt tredje, har vi garantert noe for deg. Vi strekker oss langt for å ha et stort utvalg penisringer, sånn at vi er helt sikre på at vi også kan dekke ditt behov. Og det er langt fra alle produkter som går igjennom vår kvalitetskontroll - finner du den i vårt sortiment, kan du være sikker på at den også er av en høy kvalitet og fremstilt av sikre materialer. Er du fremdeles i tvil? Så kontakt våre dyktige kundeservicemedarbeidere - vi sitter klar til å guide deg gjennom ditt kjøp, så du får en best mulig opplevelse. 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no