TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

BDSM Masker

Skal du på maskeradeball? Eller er du ute etter en flott maske til å skape en frekk stemning hjemme? Her finner du BDSM-masker for enhver anledning. Slipp fantasien løs, gjem deg bak masken og skap frekke og forførende opplevelser.

Frekke BDSM-masker til de kinky sexlekene

Frekt og flott utstyr til alle anledninger

Du finner et stort utvalg frekke BDSM-masker her på siden som du kan bruke til akkurt det du vil. Kanskje skal du på en kinky fest, eller en helt vanlig utkledningsfest? Da har vi garantert noe du kan bruke. Vi har nemlig også masker med et helt uskyldig utseende, som godt kan brukes på en helt vanlig temafest hvor du trenger en romantisk, mystisk eller småfrekk maske til å toppe antrekket. Er du derimot landet her på siden for å se etter BDSM-masker til bruk i fetishsammenhenger, kan du være helt trygg - du har landet på det helt rette stedet. Vi har også masse av varianter fra populære merker fra alle de kjente store produsentene. Det betyr at du for eksempel både finder BDSM-maskene fra det danske merket Obaie, amerikanske Master Series, den velkjente Fifty Shades of Grey-serien, og eller mange av de andre merkene som du kjenner fra før. Hvis du er ute etter noe som på ingen måte skal signalisere uskyldighet, kan du også være sikker på å finne noe som faller i din smak her på siden.

BDSM-masker til alle rollene i forholdet

Tenner du på underkastelse, dominans og seksuelle leker hvor du gir avkall på noen av sanseinntrykkene dine, er en maske en god måte å gjøre nettopp dette på. Til dere som vil eksperimentere med mer hardcore sanseleker, har vi samlet et stort sortiment av ulike BDSM-masker som passer perfekt til de kinky BDSM-lekene. Vårt sortiment er stort, så uansett om det er lakk, lær, latex eller bondage som får blodet ditt til å bruse, har vi garantert en variant som passer inn i leken. Det er nemlig både noe for herren eller herskerinnen og slaven, den underdanige i forholdet. Skal du ha tak i en ny dominatrix-variant finner du garantert noe her på siden som kan få frem de ville sidene i deg. Er det den underdanige i forholdet som skal ha en ny BDSM-maske til de frekke BDSM-lekene, har vi også et bredt utvalg av masker til din slave.  Vi har nemlig noe for enhver smak. Vårt sortiment av BDSM-masker er nemlig kun en liten del av vårt store fetish-univers her hos Sinful, hvor du både finner alt til den kinky fetishisten, til BDSM-entusiasten og til dem som liker å eksperimentere med bondage. Elsker du også denne type BDSM-leketøy, har du kommet til rette hjemmeside.

Masker til de erfarne såvel som de uerfarne

Vi er eksperter innen alt det frekke sexleketøyet som gir enda flere kinky opplevelser i soverommet. Når du er ferdig med å se alt det frekke innholdet vi har her på siden, kan du ta en nærmere titt på vårt sortiment med sexpisker og spanking paddles, brystklemmer og vaginapumper, BDSM kostymer, buttpluggs med hale og alt det andre du trenger for å utleve akkurat din fantasi. Er du erfaren innen for BDSM-verden, vet du nok allerede hva du liker og hva du ikke liker. Og du har også sannsynligvis dannet deg et godt overblikk over hvor du finner nettopp det leketøyet som gjør din kveld enda mer kinky. Er du uerfaren, og nybegynner innen BDSM-masker, blindfolds, gagballs og andet kinky sexleketøy, kan du naturligvis også kikke rundt her på siden. Du finner både noe til erfarne såvel som mindre erfarne brukere, og naturligvis også masse varianter til deg som bare snuser litt rundt etter inspirasjon til noe nytt til sexlivet ditt. Som uerfaren, er BDSM-masker et godt sted å starte, da de på en gang er veldig uskyldige, men samtidig meget effektive til å etablere en ekstra kinky stemning. Du er som alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice om du har spørsmål til vårt sortiment.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful